Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

OPEN HUIS!
DONDERDAG 27 JUNI VAN 16.00 tot 17.00uur.
Kom zonder afspraak langs om deze woning te bekijken.


Zeer verzorgde middenwoning met uitgebouwde woonkamer, complete keuken en badkamer, 4 slaapkamers en fijne achtertuin direct grenzend aan gemeenschappelijk binnenterrein met speelvoorziening.
Gelegen in gewilde woonwijk Meerhoven.

INDELING:

Begane grond:
Overdekte entree met inbouwspotjes. Ontvangsthal met tegelvloer en toegang tot toilet en woonkamer. Meterkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars, glasvezelaansluiting en unit voor de stadsverwarming. Geheel betegelde toiletruimte met hangend closet en fonteintje. Uitgebouwde woonkamer met tegelvloer met vloerverwarming en praktische trapkast voorzien van unit voor de vloerverwarming. De sfeervolle woonkamer heeft spachtelputz wandafwerking en openslaande tuindeuren. Open keuken in u-opstelling met anderhalve spoelbak, vaatwasser, inductiekookplaat, motorloze afzuigkap, combi-magnetronoven, koel- vriescombinatie, eetbar en volop kastruimte.

1e Verdieping:
Overloop voorzien van vloerbedekking en praktische inbouwkast. Verder zijn vanuit de overloop de badkamer, 2 slaapkamers en het dakterras te bereiken. Geheel betegelde badkamer met vaste wastafel (voorzien van onderkast en spiegel met verlichting), 2-persoons whirlpool, douchecabine met massage unit (Hansgrohe), hangend closet, designradiator en inbouwspotjes. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde gelegen en voorzien van vloerbedekking en 2 Franse balkons. De slaapkamer aan de achterzijde heeft eveneens vloerbedekking. Beide slaapkamers hebben spuitwerk wanden en plafonds. Vanaf het royale dakterras heeft u mooi uitzicht op de gezamenlijke binnentuin.

2e Verdieping:
Via vaste trap te bereiken tweede verdieping. Overloop met laminaatvloer en toegang tot de wasruimte en nog 2 slaapkamers. Geheel betegelde wasruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur (aparte elektriciteit groepen). De zeer royale slaapkamer aan de voorzijde is op te splitsen zodat een extra slaapkamer gecreëerd kan worden. De slaapkamer heeft een inbouwkast met de unit voor de mechanische ventilatie. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een Frans balkon. Beide slaapkamers hebben een nette laminaatvloer.

Tuin/berging:
De achtertuin biedt volop privacy en is grotendeels bestraat. De beplanting bestaat vooral uit fruitboompjes en beplanting zoals een druif, appel, kiwi, framboos en bramenstruik. De praktische berging heeft aansluiting voor elektra. Achterin de tuin bevinden zich nog een tweede berging en een afdak ten behoeve van de afvalcontainers. Het terras is voorzien van elektrisch bedienbare zonneluifel. Via de achterom is het gezamenlijk binnenterrein te bereiken. Hier bevinden zich diverse speeltoestellen, een zandbak en gazon met bomen. Het terrein is geheel afgesloten dus ideaal voor jonge kinderen.

Bijzonderheden:
• Zeer verzorgde middenwoning
• Uitgebouwde woonkamer
• Complete keuken en luxe badkamer
• Volledig geïsoleerd dus energielabel met klasse A!
• Voorzien van draai- /kiepramen met HR++ beglazing
• Bouwjaar 2005
• Woonoppervlak van maar liefst 129m²
• Perceeloppervlak van 128m²
• De kosten voor het onderhoud van het gezamenlijk binnenterrein bedragen ca. € 90,- per jaar
• Ligging in de gewilde wijk "Grasrijk" in Meerhoven. Op korte afstand bevindt zich een groot park met o.a. een speeltuin, waterpartijen en speelweides. Het winkelcentrum Meerhoven en scholen bevinden zich op loopafstand van de woning. Het snelwegennet en het stadscentrum zijn snel en eenvoudig per auto en openbaar vervoer te bereiken.

Ligging:
Meerhoven is de perfecte combinatie van stadse gezelligheid, jonge creativiteit en groen in de stad Eindhoven. Het is een relatief nieuwe wijk die als onderdeel van Strijp ook veel van de innovatie meeneemt waar dit stadsdeel bekend om staat. De wijk staat vol met jonge, moderne woningen en bevat een groot landschapspark, scholen en diverse sportclubs. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver op stap, het winkelcentrum in Meerhoven is om de hoek! Profiteer van de ligging nabij het centrum van Eindhoven, de diverse uitvalswegen op steenworp afstand en het uiteenlopende voorzieningenaanbod. Tevens is er een gunstige verbinding met bedrijven en instellingen als ASML, Philips, TU Eindhoven, Eindhoven Airport en ’t Maxima Medisch Centrum.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2005

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 129.1
Inhoud woonhuis 457.23

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
NabijOV Ja
Plat dak Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 128
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Normaal
Stadsverwarming Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2005

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 129.1
Inhoud woonhuis 457.23

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
NabijOV Ja
Plat dak Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 128
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Normaal
Stadsverwarming Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaars van Nu b.v.