Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Karakteristieke en uitgebouwde jaren '30 woning met diepe achtertuin. De woning is gemoderniseerd en voorzien van een luxe keuken en badkamer. Gelegen in de wijk Drents Dorp op loopafstand van het Philips van Lenneppark en Strijp-R (met o.a. Piet Hein Eek).


Indeling:

Begane grond
Ontvangsthal met meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting), gestoffeerde trapopgang, tegelvloer en toegang tot de woonkamer. Uitgebouwde woonkamer met een zitgedeelte aan de voorzijde en een eetgedeelte grenzend aan de keuken aan de tuinzijde. Het eetgedeelte is voorzien van een grote lichtkoepel en vouwdeuren naar de achtertuin. Zo ervaart u de achtertuin op mooie dagen als een verlengstuk van uw woonkamer. Verder is de sfeervolle woonkamer afgewerkt met een houten vloer en strakke stucwerk wanden en plafond met inbouwspots. Vanuit de woonkamer is toegang tot een praktische trapkast.

Open keuken met een modern keukeninrichting. De keuken is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap, combioven, koelkast en spoelbak. Portaal met toegang tot de toiletruimte en de achtertuin. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van zwevend closet.
Eerste verdieping
Overloop met aansluitend 2 slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers), inbouwkast met de aansluitingen voor de wasapparatuur en de badkamer. Grote slaapkamer over de gehele diepte van de woning met een dakkapel aan beide kanten. Hierdoor is de kamer heerlijk licht. De kamer is afgewerkt met vloerbedekking en plafond met inbouwspots. De mogelijkheid bestaat om van deze kamer 2 aparte slaapkamers te maken. De tweede slaapkamer heeft eveneens een dakkapel en daardoor ook een fijne daglichtinval. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer en gladde stucwerk wanden en plafond. Moderne badkamer met een inloopdouche met een hand- en stortdouche en easydrain, inbouwcloset, inbouwspots, vaste wastafel, designradiator en mechanische ventilatie.
Tweede verdieping
Via vlizotrap te bereiken bergzolder met cv-combiketel (Remeha, 2009).
Tuin/berging
Fraai aangelegde diepe en besloten achtertuin gelegen op het zonnige zuidwesten met een terras, borders met beplanting en achterom. In het achterste gedeelte van de tuin is een tweede terras van Bankirai vlonders aanwezig. Hier bevindt zich ook de hottub (merk Welvaere) met ledverlichting. De hottub wordt ter overname aangeboden. De royale berging met bergzolder is voorzien van een bergzolder en elektra. Het afdak met zedumdak is ook praktisch om de fietsen droog onder weg te zetten.

Bijzonderheden
• Voorzien van elementen passend bij het karakter van de jaren ’30-woning zoals paneeldeuren met glas-in-lood, neuten, fraaie plinten en architraven
• Energielabel C
• Diepe uitgebouwde woonkamer met vouwdeuren naar de tuin
• Nette keuken en luxe badkamer
• Er is eenvoudig een derde slaapkamer te creëren
• In de wijk Drents Dorp (stadsdeel Strijp) gelegen. Op korte afstand van basisscholen en een kinderdagverblijf
• De woning is tevens gelegen op loopafstand van het Philips van Lenneppark met mooie wandelpaden, speelvoorzieningen en een kinderboerderij
• Verder gelegen op loopafstand van een supermarkt (Lidl), Strijp-R (met o.a. Piet Hein Eek) en het Philips De Jonghpark. In een straal van circa 15 minuten fietsen vindt u verder Strijp-S, Internationale School Eindhoven, het centrum van Eindhoven, beide NS stations (Centraal en & Strijp-S Beukenlaan), jachthaven Beatrix en golfbaan Welschap. Door de ligging nabij directe uitvalswegen (Ring, Noord-Brabantlaan, A2 E25) bent u snel onderweg in alle windrichtingen.

Ligging
De Lichtstad Eindhoven is gelegen in het Zuidoosten van de provincie Noord-Brabant en telt ruim 200.000 inwoners en is daarmee de 5e stad van Nederland. Van oudsher een industriestad en inmiddels welbekend door met name Philips, DAF en PSV. Als universiteitsstad mag Eindhoven er ook zijn met de Technische Universiteit, de Design Academy en diverse Hogescholen. Vandaag de dag fungeert Eindhoven mede door de High Tech Campus, als het centrum van technologie in het zuiden van Nederland. Eindhoven wordt ontsloten door diverse snelwegen (A2, A50, A58, A67) en met Eindhoven Airport is deze Brabantse stad ook per vliegtuig goed te bereiken. Een bruisende stad waar jaarlijks evenementen als de Dutch Design Week, de Marathon van Eindhoven en het Internationale lichtfestival GLOW duizenden bezoekers trekken.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1930

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 93.9
Inhoud woonhuis 338

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 159
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Luxe
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1930

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 93.9
Inhoud woonhuis 338

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel C
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 159
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Luxe
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaars van Nu b.v.