Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Warmelo 74 te Eindhoven.
Zeer royaal, instapklaar, vrijstaand geschakeld woonhuis voorzien van een riante, lichte living, luxe leefkeuken, werk- speelkamer op de begane grond, inpandige garage, 5 grote slaapkamers, twee moderne badkamers, aangelegde voortuin met oprit naar de garage alsmede een mooie, privacy biedende achtertuin op het zuiden met grote, luxe terrasoverkapping, buitenhaard en achterom grenzend aan een lommerrijk eikenlaantje.
Rustige en gunstige ligging in de gewilde wijk Ooievaarsnest aan de Zuidrand van Eindhoven nabij scholen, sport- en spel, natuurgebied, High Tech Campus. Tevens in de directe nabijheid van uitvalswegen rondom Eindhoven.

INDELING:

Begane grond:

Via een overdekt entree is de ruime ontvangsthal bereikbaar. De lichte hal is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden, spiltrap naar de verdieping, een meterkast (10 groepen en aardlekschakelaars) en toilet. De hal biedt toegang tot de living en keuken. Toilet: Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met hangend closet en fonteintje. Living: De riante, lichte living heeft een fraaie, doorlopende tegelvloer met vloerverwarming, inzetkachel, stucwerk plafond, lichtspots, grote raampartijen met prettige lichtinval en een schuifpui naar de achtertuin. De aan de woonkamer grenzende werk-/speelkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en toegankelijk middels glazen deuren. Deze mooie ruimte is multifunctioneel te gebruiken en voorzien van ingebouwde spotjes.

De leefkeuken ligt aan de achterzijde en heeft een luxe keukeninrichting met vloerverwarming en plintverwarming. De keukenopstelling aan de lange zijde is voorzien van anderhalve spoelbak, vaatwasser, brede inductiekookplaat, rvs afzuigkap, dubbele magnetronoven, hoge koelkast en composieten werkblad. Aan de raamzijde is een tweede opstelling met extra kastruimte en eveneens een composieten werkblad. De royale leefkeuken biedt plaats voor een grote eettafel en heeft een deur naar het terras. De inpandige garage is ook vanuit de keuken bereikbaar. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur, een uitstortgootsteen, unit voor de vloerverwarming en de HR comiketel (Remeha uit 2019).

Eerste verdieping:
Royale overloop met laminaatvloer, stucwerk wanden- en plafond en een zijraam met prettige lichtinval. De overloop biedt toegang tot alle vertrekken. Praktische bergruimte. Alle drie de slaapkamers zijn ruim, licht en voorzien van een laminaatvloer. De masterbedroom heeft directe toegang tot de vernieuwde badkamer (2020). Deze is geheel betegeld en voorzien van dubbele wastafel in meubel, inloopdouche met thermostaatkraan, spiegel met verlichting, anti condensverwarming en designradiator. De tweede badkamer is eveneens geheel betegeld en heeft een vaste wastafel in meubel met spiegelkast, inloopdouche met thermostaatkraan, designradiator en inbouwspotjes. De toiletruimte is separaat en voorzien van hangend closet en fonteintje.

Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikbare overloop. Op de zolderverdieping bevinden zich nog twee mooie slaapkamers met doorlopende dakkapel (in kunststof) met elektrisch bedienbare rolluiken. Eén van de kamers heeft een vaste kastenwand en beide kamers hebben extra bergruimte achter de knieschotten.

Tuin:
Brede, aangelegde voortuin met grindpad, gemetselde plantenbak en bestrate oprit naar de garage met parkeerruimte voor de auto. De mooi aangelegde achtertuin is gesitueerd op het zonnige zuiden. De tuin is ontworpen door een tuinarchitect en heeft twee terrassen van sierbestrating, een grindpad met achterom en diverse borders met vaste beplanting. De terrasoverkapping met berging is een heerlijke plek om van de tuin en rust te genieten. De houtkachel en elektrische kacheltjes zorgen ervoor dat je hier ook in het voor- én najaar kunt zitten. Verder beschikt de tuin nog over een afdak ten behoeve van houtopslag en een buitenkraantje.

Bijzonderheden:
• Het betreft een heerlijk, royaal woonhuis met werkkamer op de begane grond, inpandige garage achtertuin op ‘t zuiden
• Luxe moderne leefkeuken
• Twee moderne badkamers en separate toiletruimte
• De c.v. ketel (2019)
• Alle ramen op de verdiepingenzijn voorzien van rolluiken of rolgordijnen en horren
• 5 slaapkamers (2 slaapkamers (1ste verd.) en de 2e verdieping hebben airco)
• Geheel geïsoleerd en voorzien van isolerende beglazing
• Voorzien van maar liefst 10 grote zonnepanelen (455Wp opbrengst per stuk)
• Energielabel B
• Bouwjaar 1977 maar tussen 2008-2021 gemoderniseerd
• Perceelgrootte 397m2
• Gunstige ligging in de directe nabijheid van de uitvalswegen rondom Eindhoven, Winkelcentrum Kastelenplein alsmede openbaar vervoer; - Gesitueerd op unieke locatie in directe nabijheid van natuurgebied “De Klotputten” met uitgestrekte wandelmogelijkheden (grote vijvers), en op korte afstand van de HTC, ASML en Maxima Medisch Centrum.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Schakelwoning

Woningdetails

Woon oppervlakte 190.1
Inhoud woonhuis 828.96

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 397
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Schakelwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Normaal
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Schakelwoning

Woningdetails

Woon oppervlakte 190.1
Inhoud woonhuis 828.96

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 397
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Schakelwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Normaal
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaars van Nu b.v.