Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Dit moderne appartement in Veldhoven, gelegen in de wijk Zonderwijk, is ideaal voor starters op de woningmarkt. Dankzij de centrale locatie, de lichte en ruime indeling, en nabijheid van belangrijke voorzieningen is dit de perfecte plek om je eigen thuis te creëren. Het gehele complex is in 2014 grondig gerenoveerd, waardoor het voldoet aan de huidige woonwensen. Met twee slaapkamers, een praktische keuken en een gezellig balkon biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een comfortabele start.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Centrale Ligging: Gelegen in de wijk Zonderwijk, op loopafstand van winkelcentrum Mira en het City Centrum. Kinderdagverblijven, scholen en openbaar vervoer zijn binnen handbereik, evenals de groene landerijen van de Kempen en de dynamiek van Eindhoven.
Renovatie 2014: Het gehele complex is in 2014 gerenoveerd, wat betekent dat alle gemeenschappelijke ruimtes en infrastructuur up-to-date zijn. Dit draagt bij aan een veilige en moderne woonomgeving.
Ruime en Lichte Woonkamer: De woonkamer profiteert van grote raampartijen aan zowel de voor- als achterkant, die zorgen voor een aangename lichtinval en een gevoel van ruimte.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Bij aankomst in de centrale hal op de begane grond, word je verwelkomd door het bellentableau en de brievenbussen. Het trappenhuis leidt je naar de verdieping waar je het appartement binnenstapt via de hal. Deze hal biedt toegang tot alle vertrekken van de woning, te beginnen met de ruime en lichte woonkamer.

De woonkamer is een van de blikvangers van dit appartement. De grote raampartijen in zowel de voor- als achtergevel zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte fris en uitnodigend aanvoelt. De woonkamer is netjes afgewerkt, met een mooie laminaatvloer en strak gestuukte wanden, en biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een eettafel.

De keuken, toegankelijk vanuit zowel de hal als de woonkamer, is praktisch ingericht en biedt voldoende opslagruimte. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken, waar de cv-opstelling en aansluitingen voor wasapparatuur te vinden zijn. Deze extra ruimte is ideaal voor het opbergen van schoonmaakspullen en andere huishoudelijke benodigdheden.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, beide van goed formaat en aangenaam licht dankzij de grote ramen. De slaapkamers zijn netjes afgewerkt en bieden voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kledingkast. De badkamer, hoewel eenvoudig, is functioneel met een wastafel en douche. Het toilet is apart en bevindt zich eveneens in de hal, wat extra gemak en privacy biedt.

Een ander pluspunt van dit appartement is het gezellige balkon, dat voldoende ruimte biedt voor een zitje. Hier kun je genieten van een kopje koffie in de ochtendzon of ontspannen na een drukke dag.

EXTRA INFORMATIE

De ligging van dit appartement is niet alleen praktisch, maar ook strategisch. Veldhoven grenst aan zowel het stedelijke gebied van Eindhoven als de natuur van de Kempense regio. Uitvalswegen zoals de N2, A2, A50, A58, en A67 zijn gemakkelijk bereikbaar, waardoor je snel en eenvoudig naar andere steden kunt reizen. Bovendien zorgt de nabijheid van grote bedrijven zoals ASML, Philips, DAF en de High Tech Campus voor uitstekende werkgelegenheidsmogelijkheden in de regio.

HIGHLIGHTS IN KORT

Dit centraal gelegen appartement in de wijk Zonderwijk, Veldhoven, biedt een ideale start voor starters op de woningmarkt. Met een strategische ligging nabij Eindhoven, een lichte en ruime woonkamer, een praktische keuken met bijkeuken, en twee comfortabele slaapkamers, is dit appartement perfect voor jonge professionals en gezinnen. Het gehele complex is in 2014 gerenoveerd, wat zorgt voor een moderne en veilige leefomgeving.

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 288

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 288

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij