Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Luxe en Trendy 3-k Appartement/maisonnette in Hartje Centrum Eindhoven!

Welkom in dit fantastische 3-k maisonnette/appartement voorzien van energielabel A dat je nieuwe thuis kan zijn! Dit instapklare pareltje biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en modern wonen. Het ruime balkon van ca. 15 m² is een heerlijke plek om te ontspannen en geeft directe toegang tot de afgesloten binnentuin van het complex. Daarnaast beschik je over een eigen vaste parkeerplaats in de privéparkeergarage en niet één, maar twee bergingen. Hoe luxe is dat!

Stap binnen in een luxe keuken en badkamer, twee stijlvolle slaapkamers, een prachtige living met vide en een hoge glaspui die een adembenemend uitzicht biedt op het balkon en de groene binnentuin. Hier geniet je elke dag van het bruisende stadsleven en kom je helemaal tot rust in je eigen stijlvolle toevluchtsoord.

Ligging:
Het appartement is gelegen in gebouw De Markies wat onderdeel is van het complex Lichtstraat. Gesitueerd op ideale centrumlocatie, met de Jumbo, sportscholen, uitgaansgebieden, het winkelcentrum Heuvel Galerie en de gezellige Kleine Berg en Wilhelminaplein op loopafstand. In aanleg is op dit moment het nieuwe Victoriapark een groene oase midden in het centrum van maar liefs twee hectare.

De moderne gemeenschappelijke hal/entree met bellentableau/videofoon en camerasysteem biedt toegang tot de appartementen, de liftinstallatie, het trappenhuis en de parkeergarage. Via de ontvangsthal op de 1ste verdieping is het appartement toegankelijk.

De hal is voorzien van een meterkast en moderne luxe toiletruimte met zwevend toilet voorzien van soft close (Villeroy & Boch; 2014) en fonteintje.

Vanuit hier is de royale hal en alle ruimten van het appartement toegankelijk. De hal is voorzien van een mooie tegelvloer en een vide. Deze leidt naar de open keuken met een luxe keuken in U-opstelling voorzien van een composiet werkblad, diverse led-verlichting, een apothekerskast en enkel hoogwaardige Siemens-inbouwapparatuur; inductiekookplaat, rvs afzuigkap, koelkast, combi-oven en een vaatwasser. De keuken biedt verder een ontbijtblad/werkblad met een fraai verhoogd zicht over de woonkamer, het terras en de binnentuin.

Verder op deze woonlaag een praktische berging/wasruimte met witgoedaansluiting, een praktische wastafel en de opstelling van de unit mechanische ventilatie met een HR WTW (Warmte Terug Win) systeem.

De hal leidt verder tot de 2 ruime slaapkamers met een laminaatvloer en heerlijk zicht op de binnentuin.

De luxe schitterende badkamer is ingericht met een inloopdouche voorzien van een Grohe thermostatische kraan, dubbele wastafel met meubel en duo-ligbad eveneens met een Grohe thermostaatkraan voorzien van een separate douchekop en ingebouwde ledverlichting.

Via een speels niveauverschil is de zonnige woonkamer toegankelijk voorzien van een fraaie Jatoba vloer met hardhouten toplaag. De living kenmerkt zich door een zeer hoog plafond, schitterende lichtinval via de royale glaspui met uitzicht op de aanwezige binnentuin. Via de woonkamer is het eigen dubbele terras met privacy toegankelijk, afgewerkt met led-verlichting, mooie onderhoudsvrije vlonders van composiet en een elektrisch zonnescherm met afstandsbediening. Vanuit het terras is via een trapje de afgesloten binnentuin te bereiken.

In de afgesloten parkeergarage bevindt zich een vaste privéparkeerplaats en direct aansluitend een berging. Verrassend is dat bij dit appartement nog een 2e eigen berging behoort op de begane grond. Verder is er nog een gezamenlijke fietsenruimte en containerruimte aanwezig.

Ruim balkon/terras van maar liefst 15 m² met elektrisch zonneluifel en uitkijk en toegang tot de afgesloten binnentuin.

Dit hoogwaardig gebouwd complex voldoet volledig aan de hedendaagse wooneisen en is derhalve uiteraard volledig geïsoleerd. Kozijnen zijn in hoogwaardig kunststof uitgevoerd (met draai/kiep systeem) voorzien van dubbel glas en raamhorren. Het geheel is energiezuinig middels energiezuinige stadsverwarming, een warmte terugwin systeem, alsmede overal energiezuinige led- en spaarverlichting met een innovatief domotica systeem.

De Vereniging van Eigenaren welke professioneel wordt beheerd is actief en financieel gezond. De maandelijkse bijdragen zijn € 173,31 voor het appartement, alsmede € 28,50 voor de parkeergarage. Vele kosten zijn inbegrepen waaronder o.a. verzekeringen, schoonmaakkosten, onderhoud ventilatiesysteem en reserveringen voor groot onderhoud. U heeft nergens omkijken naar!

Tot zekerheid voor nakoming van de verplichtingen dient koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich te allen tijde op de schriftelijkheidsvereiste bij verkoop van de woning. Tevens is het maximumbedrag aan financieringsvoorbehoud de vraagprijs wat in de koopakte zal worden opgenomen.

De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in de meetuitkomst niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen er geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. De informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheden, onjuistheden of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan., Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met ander waarden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenkomst per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”. Ook wanneer er een mondelinge overeenstemming is bereikt met een professionele partij, wordt vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 88.2
Inhoud woonhuis 346
Aantal verdiepingen 2

Overige

Lift Ja
Balkon truetrue
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 88.2
Inhoud woonhuis 346
Aantal verdiepingen 2

Overige

Lift Ja
Balkon truetrue
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

DG Vesta