Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

VIND JE OASE VAN RUST IN TUNGELROY

Stel je voor: wakker worden in een oase van rust, omringd door het groen van de natuur en het gezang van vogels. In het pittoreske dorp Tungelroy ligt een vrijstaande woning die wacht om jouw thuis te worden. Voor degenen die verlangen naar ruimte en sereniteit, biedt deze woning alles wat je hart begeert. Met zijn moderne voorzieningen en de charme van het landelijke leven, is het de perfecte plek voor rustzoekers. Geïntrigeerd? Lees verder en ontdek waarom dit huis de ideale keuze is voor jou!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Sfeervolle en ruime woonkamer: Geniet van gezellige avonden in een royale woonkamer waar genoeg plaats is voor een grote eethoek.
Moderne keuken met kookeiland: Urenlang kookplezier in een keuken uitgerust met o.a. een inductiekookplaat, oven, vaatwasser en koelkast.
Vier slaapkamers: Drie ruime slaapkamers en een vierde op de zolderverdieping bieden volop ruimte voor het hele gezin.
Complete badkamer: Een moderne badkamer met een inloopdouche, ligbad en een stijlvol wastafelmeubel.
Riante tuin: De tuin van 1925 m² biedt een overkapt terras, zonneterras en een groot gazon vol mogelijkheden.

EEN UITNODIGING OM TE ONTDEKKEN

Stap binnen in deze prachtige woning en laat je zintuigen prikkelen. De woonkamer verwelkomt je met een warme sfeer. Terwijl het natuurlijke licht door de grote ramen naar binnen stroomt, voel je de rust over je heen dalen. De moderne keuken nodigt je uit om culinaire hoogstandjes te creëren, met zijn strakke design en state-of-the-art apparatuur.

De slaapkamers bieden een toevluchtsoord van rust en stilte. Elke kamer ademt comfort en ruimte, met de mogelijkheid om er je eigen persoonlijke touch aan te geven. De zolderverdieping biedt een extra slaapkamer, perfect voor gasten of als een inspirerende werkplek.

De badkamer is een oase van luxe. Stel je voor: ontspannen in een warm bad na een lange dag, omringd door eigentijds design en hoogwaardige afwerkingen. Het is de perfecte plek om even helemaal tot jezelf te komen.

Buiten wacht een enorme tuin op je, een plek waar dromen werkelijkheid worden. Of je nu houdt van tuinieren, spelen met de kinderen of genieten van een barbecue met vrienden, deze tuin biedt het allemaal. De tuin is tevens ook voorzien van een beregeningsinstallatie. Met een perceel van 2484 m² en een woonoppervlakte van 164 m², is er ruimte in overvloed.

MODERNE GEMAKKEN VOOR HET HEDENDAAGSE LEVEN

Naast de natuurlijke schoonheid en de serene omgeving, is deze woning uitgerust met alle moderne gemakken die je je kunt wensen. Met een energielabel A, een warmtepomp en 28 zonnepanelen, leef je hier niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam. De airco zorgt ervoor dat je in de zomermaanden altijd kunt genieten van een koele bries in je huis.

Heb je nog extra ruimte nodig? Geen probleem! Er is de mogelijkheid om een vijfde slaapkamer te creëren, om aan al je persoonlijke wensen te voldoen. Bovendien biedt de grote inpandige garage en een drietal bergingen voldoende opslagruimte voor al je spullen.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

Een sfeervolle en ruime woonkamer met plek voor een grote eethoek biedt een uitnodigende ruimte voor familie en vrienden. De moderne keuken met een kookeiland, uitgerust met alle benodigde apparatuur, maakt koken een feestje. Drie ruime slaapkamers en een extra slaapkamer op de zolderverdieping bieden volop ruimte. De badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel biedt luxe en comfort. De riante tuin met overkapt terras en groot gazon biedt eindeloze mogelijkheden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 769

Overige

Perceel oppervlakte 2484
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 164
Inhoud woonhuis 769

Overige

Perceel oppervlakte 2484
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert