Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DE PAREL VAN GROENEWOUD - EEN SCHITTERENDE STARTERSWONING MET EEN GOUDEN RANDJE

Ben jij die enthousiaste starter, dat dynamische een- of tweepersoonshuishouden, of dat jonge gezin op zoek naar een liefdevol thuis? Ontdek dan deze sprankelende tussenwoning in Groenewoud - een symfonie van licht, ruimte en comfort. Sta op het punt om verliefd te worden op een huis dat niet alleen een thuis is, maar ook een belofte van gelukkige toekomstdromen.

WAT MAAKT DEZE WONING ZO BIJZONDER?

DRIE SFEERVOLLE SLAAPKAMERS: Ruimte voor dromen en groeien.
RIANTE ZONNIGE TUIN MET OVERKAPPING: Geniet van elk zonnestraaltje tot laat in de avond.
INSTAPKLAAR WONEN: Zet je meubels neer, hang je jas op, en leef!
ENERGIELABEL C & 5 ZONNEPANELEN: Duurzaam genieten met een lagere energierekening.
VERBORGEN PARELTJES: Ontdek zelf de unieke aspecten van deze woning.

EEN THUIS WAAR ELK MOMENT TELT

Stel je eens voor: na een lange dag stap je binnen in een wereld waar comfort en warmte je omarmen. Een plek waar elk hoekje spreekt van zorg en aandacht - dat is deze charmante tussenwoning in een notendop. Met een perceeloppervlakte van 186 m², is er volop ruimte om te ademen, te ontspannen en te genieten.

Je dag begint met het zachte licht dat door de ramen valt, een uitnodiging om volop te genieten van de dag. De woonkamer is de perfecte setting voor zowel levendige feestjes als rustige avonden met een goed boek. Tevens is de woonkamer voorzien van een sfeervolle houtkachel, welke zorgt voor een uitnodigde en knusse ambiance. De keuken, modern en functioneel, is een speelveld voor culinaire experimenten - waar geuren en smaken samenkomen om je zintuigen te prikkelen.

Een trap omhoog en je vindt drie slaapkamers, elk een canvas voor persoonlijke expressie. De master bedroom, ruim en rustgevend, is je privéretreat na een drukke dag. De overige twee slaapkamers? Perfect als kinderkamer, gastenkamer of thuiskantoor - flexibel in te vullen naar het ritme van jouw leven.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de tuin. Een weelderige groene oase waar de zon speelt met bladeren en waar je onder de overkapping lange zomeravonden viert. Hier lacht, leeft en geniet je, met vrienden, familie of in alle rust alleen.

EEN HART VOOR DUURZAAMHEID

Met energielabel C en vijf zonnepanelen is deze tussenwoning niet alleen een vriend voor je portemonnee, maar ook voor de planeet. Warmte in de winter, koelte in de zomer, en dat allemaal met een minimale voetafdruk.

HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP

In deze prachtige tussenwoning geniet je van leven in harmonie. Drie slaapkamers bieden ruimte voor rust en privacy. De zonnige tuin, met sfeervolle overkapping, nodigt je uit voor ontelbare buitenmomenten. Het instapklare karakter zorgt voor een zorgeloze start. En dankzij het energielabel C plus zonnepanelen draag je bij aan een groenere wereld. Kortom, een thuis waar je hart sneller van gaat kloppen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 302

Overige

Perceel oppervlakte 186

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 302

Overige

Perceel oppervlakte 186

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert