Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uniek en schitterend wonen! Deze fraaie en vrijstaande rietgedekte nieuw gebouwde woonboerderij, met een vrijstaande garage geschikt voor dubbele bewoning, 3 paardenstallen en een groot zwembad (12-6 meter).

Deze sfeervolle woning biedt u een warme en vrije woonervaring met luxe en comfort, op een uitstekende locatie met maar liefst 1.3 hectare eigen grond. Het is enorm rustig en vrij gelegen in het buitengebied. Het landschap wordt bepaald door weidse vergezichten over de akkerbouwgronden en weilanden.
De vrijstaande woonboerderij beschikt over een grote hal, een zeer grote woonkamer met een imposante openhaard, een aparte grote woonkeuken, en bijkeuken met een inloopdouche. Vanuit de woonkamer is er toegang via openslaande tuindeuren naar de verranda met uitzicht op de paardenstal en het zwembad.
De vrijstaande garage is geschikt voor dubbele bewoning met een eigen keuken, badkamer, een aparte wc en een CV met vloerverwarming. De garage beschikt over meerdere ruimtes, die multifunctioneel inzetbaar zijn en ideaal zijn voor werk aan huis, praktijkruimte, mantelzorg of bed & breakfast. Met een aantal aanpassingen kunt u een transformatie realiseren.
In de tuin hebt u de beschikking over een groot zwembad (volledig geisoleerd van 12x6m en meerdere terrassen, een paardenstal voor 3 paarden met een groot voerhok / zadelkamer. Tegenover de paardenstal is er een dressuurbak van ca 20x40m. Tevens een kippenren en konijnenverblijf.
De paarden kunnen vanuit de stal naar de 2 grote weides lopen, voorzien van drinkbakken. Achterop het perceel is een bos met 2 zeecontainers waarvan er 1 geisoleerd is welke kan worden omgebouwd tot een tinyhouse. Aan de overkant van de weg ligt ook nog een paardenwei met een terras op palen.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Via de voordeur en de achterdeur, beide zijn staldeuren, betreedt u de hal van deze prachtige woonboerderij. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, wc en meterkast. Vanuit de hal kunt u via brede fraaie trap naar de eerste verdieping. De vloer in de hal is gelegd met authentiek waaltjes. De royale woonkamer heeft als eyecatcher een prachtige schouw. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een houten vloer. De vele ramen en de openslaande tuindeurenzorgen voor een mooie lichtinval. De L-vormige landelijke woonkeuken heeft een spoeleiland, en is afgewerkt met een prachtig Belgisch hardstenen aanrechtblad. Tevens is deze voorzien van een sfeervolle houtkachel. Daarnaast is er een vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron, een grotekoelkast geintegreerd in een grote kastenwand aanwezig. De vloer in de woonkeuken is deels met tegel en deels van hout. Vanuit de Keuken heeft u direct toegang tot de bijkeuken. Deze heeft wederom een grote kastenwand, een aparte wasbak, een aanrecht, en een een grote inloop douche. De gehele beneden verdieping is voorzien van vloerverwarming en radiatoren.

Eerste verdieping:
Via de trapopgang in de hal betreedt u de eerste verdieping. Deze verdieping heeft een grote overloop met voldoende lichtinval, en uitzicht over de paardenwei. De overloop biedt toegang tot 4 volwaardige slaapkamers, een grote en een kleine badkamer twee inloopkasten, en een CV-ruimte. Beide badkamers hebben een tegel vloer met vloer verwarming. De rest van de bovenverdieping heeft een houtenvloer welke gelegd op een betonnen verdiepingsvloer. De tweede verdieping van de woonboerderij bestaat uit 2 zolders begaanbaar via een vlizotrap.

De indeling van de garage is als volgt:
Via een staldeur of garage poort betreedt u de hoofdruimte welke plaats bied aan 2 auto’s. In deze ruimte is een L-vormig keuken geplaats met combi-magneron, een koelkast, en een inductie kookplaat. Tevevens is er een aparte WC en badkamer voorzien van een inloop douche. De gehele benedenvloer is voor zien van vloerverwarming en tevens is er een sfeervolle houtkachel. Via een houten trap kunt u naar de eerste verdieping. Welke bestaat uit een overloop met 2 slaapkamers en een inloopkast / werkkamer. De vrijstaande garage heeft tevens een aangrenzend verbonden eikenhouten carpoort waaronder u 4 auto’s kunt parkeren. Er is in de carpoortvloer een hydraulische hefcilinder (10ton) gebouwd voor het heffen van auto's.

Tuin:
De woonboerderij is omgeven door groen, bomen, struiken, fruitbomen en landerijen. In de tuin zijn meerdere terrassen gemaakt waardoor u de zon of de schaduw op elk moment van de dag kunt opzoeken. Het is een ware beleving om in en rond deze woonboerderij te mogen vertoeven en na een drukke dag kunt u heerlijk ontspannen in het zwembad. De paardenstal is voorzien van 3 baardenboxen en een gangpad, met daarnaast een zadel kamer. Vanuit de paardenstal heb je meteen toegang tot de dressuurbak met extra gedempte bodem voor de gewrichtsbelasting van de paarden.

Algemeen:
- Volledig nieuw gebouwd in 2005
- CV-ketel (2005)
- Glasvezel
- Energielabel A
- Volledige dubbele beglazing HR++
- Zwembad, volledig geisoleerd met onderwater lampen

Omgeving:
Vanaf de snelweg, de A2, ben je in 6 minuten thuis, in een oase van rust en vrijheid. In 30 minuten ben je in Eindhoven. Belgie en Duitsland liggen op een steenworp afstand.
Bijzondere rustige ligging, landelijk maar toch in de buurt van de bebouwde omgeving. Het dorp Ell heeft een basisschool, een winkel voor de dagelijkse benodigdheden en vele recreatiemogelijkheden. Meer voorzieningen zijn aanwezig in Weert, Heythuysen en Roermond, bereikbaar in 10 autominuten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft een onderzoeksplicht.

Makelaarsland

Huis verkopen? Bespaar op je makelaarskosten. Bereken hier je besparing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 390
Inhoud woonhuis 1467
Aantal verdiepingen 0

Overige

GasCV Ja
Dak type Zadeldak
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonboerderij, Vrijstaande Woning
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 12890
Tuin achter Ja
Dak opmerking Riet
Woonboerderij Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 4
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Bijgebouw opmerking Berging Vrijstaand steen
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledig geïsoleerd
Verwarming opmerking Cv-ketel
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 390
Inhoud woonhuis 1467
Aantal verdiepingen 0

Overige

GasCV Ja
Dak type Zadeldak
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonboerderij, Vrijstaande Woning
Landelijk Ja
Perceel oppervlakte 12890
Tuin achter Ja
Dak opmerking Riet
Woonboerderij Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 4
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Bijgebouw opmerking Berging Vrijstaand steen
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Volledig geïsoleerd
Verwarming opmerking Cv-ketel
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?