Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving


Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN JOUW NIEUWE THUIS

Op zoek naar de perfecte start op de woningmarkt? Deze schitterende woning in de kindvriendelijke wijk Boshoven biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en stijlvol leven. Gelegen op een rustig woonerf, is dit moderne huis ideaal voor starters die op zoek zijn naar hun eerste droomhuis. Met een ruime woonkamer die naadloos overgaat in de onderhoudsvriendelijke tuin, en vier fijne slaapkamers, is dit huis klaar om jouw thuis te worden. Ontdek de charme van deze woning en laat je verrassen door de ongeëvenaarde combinatie van ruimte, comfort en stijl.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Ruime Woonkamer: Geniet van een royale woonkamer met ruimte voor zowel een gezellig zitgedeelte als een sfeervol eetgedeelte, perfect voor familiebijeenkomsten en ontspannen avonden. Ervaar de harmonie met de buitenruimte door het prettige tuincontact.
Praktische Keuken: De keuken is ontworpen in een praktische L-opstelling en beschikt over moderne apparatuur, waaronder een gaskookplaat, afzuiging en vaatwasser, waardoor koken een waar genoegen wordt.
Vier Slaapkamers: Drie slaapkamers van aangenaam formaat en een extra slaapkamer op de zolderverdieping bieden volop ruimte voor een groeiend gezin of het creëren van een thuiswerkplek.
Complete Badkamer: De badkamer is compleet met een bad/douchecombinatie, toilet en wastafelmeubel, wat zorgt voor een ontspannen start van de dag.
Onderhoudsvrije Tuin: Ontspan in de onderhoudsvrije tuin met terras, gazon, achterom en overkapping. De ideale plek om te genieten van de ochtendzon en lange zomerse avonden met familie en vrienden.

DE VOLLEDIGE WONINGERVARING

Stap binnen in deze ruime en uitnodigende woning en voel je meteen thuis. De woonkamer, het kloppende hart van het huis, is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag. Of je nu een filmavond organiseert voor vrienden of een rustige avond met een goed boek doorbrengt, de sfeervolle setting biedt voor elk wat wils. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht dat de ruimte vult en de verbinding met de prachtige tuin benadrukt.

De keuken is een droom voor elke thuiskok. Met moderne voorzieningen en een efficiënte indeling, is het bereiden van een feestmaaltijd of een snelle hap een fluitje van een cent. Stel je voor dat je 's ochtends geniet van een vers gezet kopje koffie aan de keukentafel, terwijl de zon langzaam opkomt in het oosten en je uitzicht biedt op de rustige buurt.

Met vier slaapkamers biedt dit huis meer dan genoeg ruimte voor jou en je gezin. De kamers zijn licht en ruim, en de zolderverdieping biedt extra flexibiliteit. Creëer hier een inspirerende werkplek, een gezellige logeerkamer of een speelse kinderkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos, en het is aan jou om er iets moois van te maken.

De badkamer is jouw persoonlijke oase van rust. Of je nu kiest voor een snelle douche in de ochtend of een ontspannen bad aan het einde van de dag, hier vind je de perfecte plek om even helemaal tot jezelf te komen.

De tuin is een waar genot voor buitenliefhebbers. Begin je dag met een ontbijt op het terras, terwijl je de frisse ochtendlucht inademt. Of organiseer een barbecue onder de overkapping, terwijl de kinderen zich vermaken op het gazon. Met een tuinligging op het oosten geniet je van de eerste zonnestralen en de rustige omgeving.

ONVERGETELIJKE KENMERKEN VAN JOUW NIEUWE HUIS

Deze woning biedt een perfecte mix van comfort en gemak. De ruime woonkamer met tuincontact, praktische keuken met moderne apparatuur, vier slaapkamers, complete badkamer en onderhoudsvrije tuin maken het tot een ideale plek voor starters. Met een strategische ligging in een kindvriendelijke wijk en op een rustig woonerf, is dit de kans om jouw droomhuis te bemachtigen. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 406

Overige

Perceel oppervlakte 170

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 406

Overige

Perceel oppervlakte 170

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert