Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

Met trots presenteren we deze charmante gezinswoning in de geliefde wijk Boshoven, gelegen in een rustige straat en toch dicht bij alle gemakken van het centrum van Weert én de A2. Deze woning is de ideale plek voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een perfecte mix van comfort, stijl en praktische voorzieningen. Met een sfeervolle woonkamer, een moderne keuken en een royale tuin is het hier heerlijk wonen. Voeg daar de drie ruime slaapkamers en een complete badkamer aan toe, en je hebt de perfecte thuisbasis. Ook is er gedacht aan verduurzaming met o.a. een nieuw dak, kunststof kozijnen en een warmtepompboiler.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Sfeervolle woonkamer: Geniet van de knusse elektrische haard, met voldoende ruimte voor zowel een gezellige zithoek als een royale eethoek.
Moderne dichte keuken: Uitgevoerd in een wandopstelling en voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en een praktische spoelbak.
Complete badkamer: Inclusief ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet, allemaal uitgerust met comfortabele vloerverwarming.
Drie ruime slaapkamers: Perfect voor een jong gezin, met ruimte voor persoonlijke stijl en comfort.
Ruime tuin: Noordwestelijk gelegen en voorzien van een overkapping, een handig tuinhuis en een garage met carport.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Ervaar het ultieme gevoel van thuiskomen in deze prachtige gezinswoning, gelegen in een rustige straat in Boshoven. Bij het betreden van de woning word je direct verwelkomd door de warme ambiance van de sfeervolle woonkamer. Stel je voor, de elektrische haard knettert zacht en verspreidt een gezellige gloed door de ruimte terwijl de kinderen zich verdiepen in hun favoriete boek in de speelse zithoek. De ruime eethoek nodigt uit tot urenlang tafelen met familie en vrienden.

Stap naar de keuken en laat je verleiden door de moderne gemakken die deze ruimte biedt. De strakke wandopstelling biedt alles wat je nodig hebt om culinaire hoogstandjes te creëren: van een vaatwasser die al het vuile werk uit handen neemt, tot een inductiekookplaat met afzuigkap waarop je de heerlijkste gerechten bereid, terwijl de spoelbak altijd binnen handbereik is voor een snelle schoonmaak.

De badkamer is volledig betegeld en neutraal afgewerkt. Neem na een lange dag de tijd voor jezelf in het ligbad, of kies je voor de inloopdouche? Tevens is de badkamer voorzien van vloerverwarming en wastafel en het toilet maakt de ruimte compleet. Hier begin en eindig je de dag in comfort.

Op de eerste verdieping wachten drie ruime slaapkamers op hun nieuwe bewoners. Of je nu kiest voor een master bedroom met een persoonlijke touch, een vrolijke kinderkamer of een inspirerend thuiskantoor; de mogelijkheden zijn eindeloos. Elk van deze kamers biedt genoeg ruimte om je eigen stijl en comfort toe te voegen, zodat elke gezinslid zich direct thuis voelt.

Buiten roept de ruime tuin om ontdekt te worden. Met een noordwestelijke ligging is het hier heerlijk vertoeven, of je nu kiest voor een zonnig plekje onder de overkapping of je groene vingers gebruikt in de tuin. De garage met carport biedt niet alleen bescherming voor je auto, maar ook extra opbergruimte voor fietsen, speelgoed en tuingereedschap. Deze buitenruimte is de perfecte aanvulling op het gezinsleven, met volop ruimte voor spel en ontspanning.

VOORZIEN VAN ZONNEPANELEN

Duurzaamheid en energiebesparing zijn hier vanzelfsprekend. Deze woning is trots voorzien van een nieuw dak, spouwmuurisolatie, kunststofkozijnen en zonnepanelen, wat niet alleen je ecologische voetafdruk verkleint maar ook je energierekening een vriendelijker aanzien geeft. Met een energielabel B ben je voorbereid op de toekomst, zonder concessies te doen aan comfort en stijl.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 515

Overige

Perceel oppervlakte 426
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 515

Overige

Perceel oppervlakte 426
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert