Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AAGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Starters opgelet! Unieke kans om in een keurig 3-kamer appartement te wonen met een fantastisch, panoramisch uitzicht over de mooie, groene woonomgeving. Dit knusse appartement is gelegen op de derde verdieping van het complex en beschikt onder andere over twee slaapkamers, ruime doorzonwoonkamer, balkon, luxe badkamer, separaat toilet, luxe keuken en praktische bijkeuken. Voeg hierbij de mooie ligging van dit appartement, het uitzicht, de uitstekende situering ten opzichte van alle dagelijkse voorzieningen zoals winkelcentrum Brusselsepoort, winkelcentrum Belfort, scholen, recreatie faciliteiten, openbaar vervoer en deze prachtige woonomgeving biedt u voor nu en voor de toekomst een prettig leef- en woonklimaat.

INDELING:

Souterrain:
Privé berging (ca. 16m²), gelegen in het souterrain.

Begane Grond:
Centrale inkomhal met bellentableau, trappenhuis en brievenbussen.

Derde Verdieping:
Hal met garderobekast en toegang naar de diverse vertrekken. Ruime en sfeervolle doorzonwoonkamer (ca. 34m²), geheel voorzien van een nette laminaatvloer. De woonkamer geniet veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde. Vanuit de woonkamer is het balkon aan de achterzijde te bereiken, alwaar men kan genieten van een prachtig uitzicht op de directe omgeving. De gesloten keuken (8m²) is voorzien van een luxe keukeninstallatie met boven- en onderkasten, wandkast, ontbijtbar en de navolgende inbouwapparatuur: spoelbak, RVS afzuiginstallatie, keramische kookplaat met 4 zones, oven, vaatwasser en een koelkast. Het geheel is netjes afgewerkt met een houtlook aanrechtblad. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken (4m²) gesitueerd, voorzien van de witgoedaansluiting, boiler (Daalderop 80L, eigendom) en groepenkast (Vernieuwde meterkast bevindt zich in de kelder). De slaapkamers (ca. 13 en 10m²) zijn beiden aan de achterzijde van het complex gelegen en beschikken over een nette laminaatvloer. Luxe, deels betegelde badkamer (2m²), voorzien van douche met glazen deur, wastafel met onderkast en een spiegel met verlichting. Separaat gelegen toilet (ca. 1m²), deels betegeld en voorzien van een staand closet.

Extra informatie:
- Goed onderhouden appartement met een prachtig uitzicht aan zowel de voor- als aan de achterzijde;
- Het appartement is voorzien van kunststof en houten kozijnen met grotendeels isolerende beglazing;
- Verwarming wordt verkregen middels blokverwarming. Warm water geschiedt via een boiler (Daalderop 80L, eigendom);
- De VvE bijdrage is in totaal € 335,70 per maand, te weten € 180,77 periodieke bijdrage VvE en € 155,- voorschot stookkosten + vergoeding voor de WKK-installatie, die stroom opwekt. Hierdoor is de elektrarekening erg laag;
- Actieve en betrokken VvE die recent een nieuwe duurzame collectieve verwarmingsinstallatie heeft aangebracht;
- Definitief energielabel E, geldig tot 7-7-2027;
- Vernieuwde meterkast bevindt zich in de kelder;
- Geheel voorzien van raambekleding;
- Uiterst gunstig gelegen t.o.v. diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, apotheek en huisartsenpraktijken;
- Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid;

Aanvullende informatie:
Dit appartement is gelegen in de gewilde Maastrichtse woonwijk ''Brusselse Poort". Kenmerkend is de centrale ligging ten opzichte van drie winkelcentra: "Brusselsepoort", "Daalhof" en "Belfort", evenals de ligging nabij scholen, sportfaciliteiten, huisartsenpraktijk, apotheek en overige voorzieningen zoals openbaar vervoer. Meerdere speelveldjes, honden-uitlaatgebieden zijn in de directe nabijheid gelegen. Ook is het centrum van Maastricht snel en goed te bereiken evenals diverse uitvalswegen richting A2/A79 en België.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekwoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 265
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekwoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 265
Aantal verdiepingen 2

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Pooters Makelaardij B.V.