Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Unieke kans om in een sfeervol 3-kamer appartement te wonen met dakterrasje, lift en eigen privéberging in het souterrain. Dit keurige appartement is gelegen aan het Volksplein 96-D, op de derde en tevens bovenste verdieping van het modern appartementencomplex "Residentie Vroenhof". Het complex is gelegen in de geliefde Maastrichtse woonwijk "Mariaberg". De woning is voorzien van een ruime, lichtovergoten living met semi-open keuken, 2 slaapkamers, nette badkamer, separaat toilet, inpandige berging en een dakterrasje aan de straatzijde. Voeg hierbij de gunstige ligging ten opzichte van alle dagelijkse (winkel)voorzieningen, openbaar vervoer, scholen, wandelgebieden, de directe nabijheid van het stadscentrum van Maastricht, belangrijke uitvalswegen en deze prachtige woonomgeving biedt u voor nu en voor de toekomst een prettig woon- en leefklimaat. Vanwege de aanwezigheid van een lift is dit appartement ook uitermate geschikt voor ouderen en/of mindervaliden.

Souterrain:
Dit object beschikt over een privé berging (ca. 8m²) in het souterrain. Het souterrain is vanuit het complex met de trap of via de lift te bereiken.

Parterre:
Naast de entree is de gemeenschappelijke fietsenstalling gelegen, met eigen, afgesloten oprijbaan. Gemeenschappelijke entree met brievenbussen, bellentableau, elektrisch toegangssysteem en intercominstallatie. Centrale hal met trappenhuis en liftinstallatie.

Derde verdieping:
Galerij met meterkast (6 automatische groepen, 2 aardlekschakelaars en slimme meters) en toegang tot appartement. Entree/hal (ca. 7m²) met toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet, voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Nette badkamer (ca. 3m²), ook deels betegeld en voorzien van een ligbad-douchecombinatie, vaste wastafel met onderkast, wandkast en een spiegel. Tegenover de badkamer is een inpandige berging (ca. 3m²) gelegen, welke bedoeld is als provisieruimte. Tevens bevinden zich hier de aansluitpunten voor de wasmachine, de unit voor de mechanische ventilatie en de opstelling van de CV- ketel (merk: Nefit, Combi; eigendom & bouwjaar 2015). De slaapkamers (ca. 12m² en 7m²) zijn aan de galerij-zijde van het appartement gelegen en zijn voorzien van houten kozijnen met isolerende beglazing en rolluiken. Royale living met semi-open keuken (totaal ca. 40m²). De living (ca. 35m²) geniet veel lichtinval door de grote ramenpartij aan de straatzijde en geeft toegang tot de semi-open keuken en het dakterrasje. De keuken (ca. 5m²) beschikt over een tegelvloer en een keukeninstallatie in hoekopstelling met boven- en onderkasten en de navolgende apparatuur: losse Amerikaanse koelkast (ter overname), combi-oven, dubbele spoelbak, gaskookplaat met 4 zones, vaatwasser en een afzuigkap. Het geheel is netjes afgewerkt met een kunststof werkblad. Ruim dakterrasje (ca. 3m²), alwaar men kan genieten van een optimale privacy en een fraai uitzicht richting Fort St- Pieter. Het gehele appartement beschikt over een keurige, lichte plankenvloer.

Extra bijzonderheden:
- Sfeervol appartement met lift
- Verrassend veel privacy op de bovenste verdieping, geen inkijk van buren en vrij uitzicht tot de St. Pietersberg.
- Het appartement bevindt zich op de derde, tevens bovenste verdieping aan het einde van de galerij.
- Privé berging in het souterrain;
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing;
- Deels voorzien van rolluiken;
- Het appartement beschikt over 2 slaapkamers;
- Complex is voorzien van een intercom systeem;
- Appartement beschikt over een systeem voor mechanische ventilatie;
- In de buurt is betaald parkeren en/of parkeren voor vergunninghouders;
- Mogelijkheid voor het huren van een eigen, vaste parkeerplaats op eigen terrein;
- Energielabel B, geldig tot 26-09-2026;
- CV- ketel (merk: Nefit, Combi; eigendom & bouwjaar 2015);
- Vanwege de aanwezigheid van een lift is dit appartement ook uitermate geschikt voor ouderen en/of minder validen;
- Bijdrage VvE € 169,25 per maand: opbouw reservefonds, algemeen-, groen,- en liftonderhoud, gebruik en schoonmaak algemene ruimtes, opstalverzekering en waterverbruik;
- Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Omgeving:
Het appartement is gunstig gelegen aan het Volksplein 96-D in het modern appartementencomplex "Residentie Vroenhof" Dit complex is gelegen in de geliefde Maastrichtse woonwijk "Mariaberg". Deze woonwijk kenmerkt zich door de centrale ligging t.o.v. winkels, scholen, openbaar vervoer, dierenarts, meerdere huisartsenpraktijken in de directe omgeving en vooral veel groenvoorziening. Uitvalswegen richting autosnelwegen zijn gemakkelijk en snel te bereiken. De afstand tot het stadscentrum van Maastricht bedraagt ongeveer 2 minuten op de fiets. Het complex "Residentie Vroenhof" is eind jaren '80 gebouwd.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 252
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 35
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 252
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 35
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Pooters Makelaardij B.V.