Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vrijstaand wonen met alle moderne gemakken in een prachtig gemoderniseerde woning!
Deze instapklare, vrijstaande woning aan de Brusselseweg 262 in Maastricht combineert de charme van een woning uit 1950 met alle moderne gemakken van nu. Je geniet hier van een ruime woonoppervlakte van 147 m² op een perceel van 308 m², inclusief 22 zonnepanelen. De woning is volledig gemoderniseerd en voorzien van een prachtige strakke afwerking, lichte ruimtes, vloerverwarming en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
De Brusselseweg is een levendige buurt met veel voorzieningen binnen handbereik. Zo ligt de woning op loopafstand van winkelcentrum Brusselse Poort, en vind je in de directe omgeving scholen en sportfaciliteiten. Openbaar vervoer is uitstekend geregeld en brengt je snel naar het bourgondische centrum van Maastricht of verder. Daarnaast liggen de uitvalswegen naar steden zoals Eindhoven en Luik op steenworp afstand, wat de locatie zeer gunstig maakt.
Begane grond
Bij binnenkomst stap je in een ruime entree waar de hoogwaardige afwerking direct opvalt. De lichte wanden en de visgraatvloer, die door de gehele begane grond ligt, geven de woning een moderne uitstraling. Vloerverwarming en airconditioning zorgt hier voor extra comfort. De mooie trapopgang, een strak afgewerkt toilet en een handige bergkast maken de entree compleet. Via dubbele taatsdeuren betreed je de lichte en ruime woonkamer.
De woonkamer is voorzien van meerdere raampartijen, wat zorgt voor veel natuurlijk licht. Aan de achterzijde bevinden zich openslaande tuindeuren die toegang geven tot de royale tuin. Er is genoeg ruimte voor een sfeervolle zithoek bij de houthaard en voor een ruime eethoek die je met gemak kunt plaatsen in de naadloos aansluitende open keuken.
In de royale leefkeuken staat een luxe kookeiland centraal. De keuken is van alle gemakken voorzien met hoogwaardige apparatuur zoals een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, dubbele combi-oven, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. Vanuit de keuken heb je toegang tot een ruime dubbele kelder, ideaal voor extra opslag, en een grote bijkeuken in dezelfde stijl als de keuken en voorzien van een grote werkbank met veel werkruimte, een afzuigkap, een vriezer, een tweede wasbak met kraan en de witgoedaansluitingen. Daarnaast heb je een doorgang naar de garage voor extra gemak.
Eerste verdieping
Op de eerste verdieping kom je via de overloop bij drie slaapkamers. Alle kamers zijn voorzien van grote raampartijen en eenzelfde lichte afwerking. De kamers voorzien van airconditioning voor extra comfort. De master bedroom heeft daarnaast een eigen ruim balkon, en een tweede slaapkamer beschikt over een praktische inloopkast. De luxe badkamer op deze verdieping is een echte eyecatcher. Met modern tegelwerk, een vrijstaand ligbad met bijpassende vrijstaande kraan, een regendouche, wastafelmeubel en een hangend toilet ontbreekt het hier aan niets. Vloerverwarming en een raam zorgen voor extra comfort en licht.
Tweede verdieping
Via een vlizotrap bereik je de ruime bergzolder, ideaal voor het opslaan van seizoensspullen of andere benodigdheden.
Buitenruimte
Aan de voorzijde van de woning ligt een grote, fraai aangelegde voortuin die omheind is met een laag sierhek. Op eigen terrein is er genoeg ruimte voor het parkeren van meerdere auto's. De royale achtertuin is volledig in het hard aangelegd, wat zorgt voor een onderhoudsvriendelijke buitenruimte. De tuin is beschut, wat veel privacy biedt, en via een loopdeur heb je directe toegang tot de garage.
Bijzonderheden
• Vrijstaande woning uit 1950
• Prachtig en compleet gemoderniseerd
• Instapklaar
• Woonoppervlakte 196 m², perceel 308 m²
• Zonnepanelen, warmtepomp, volledige isolatie en dubbele beglazing voor energiezuinige woonkosten
• Energielabel A
• Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2024
• Strakke afwerking met vloerverwarming op de begane grond
• Royale woonkamer met houthaard en openslaande tuindeuren
• Luxe keuken met kookeiland en hoogwaardige apparatuur
• Drie grote slaapkamers met airconditioning
• Master bedroom met balkon en een tweede slaapkamer met inloopkast
• Luxueuze badkamer met vrijstaand ligbad en regendouche
• Royale en onderhoudsvriendelijke tuin met privacy
• Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en een garage
Een prachtig gemoderniseerde woning waar je direct van kunt genieten, op een toplocatie in Maastricht!
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 691

Overige

Perceel oppervlakte 308

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 147
Inhoud woonhuis 691

Overige

Perceel oppervlakte 308

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl