Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

VILLA VOL RUIMTE EN PRIVACY VOOR HET GEZIN DAT WIL GROEIEN

Met trots presenteren wij deze prachtige vrijstaande villa, gelegen op de mooiste plek van de wijk. Deze woning is de perfecte oase voor gezinnen met oudere kinderen die op zoek zijn naar meer ruimte en comfort. Met een royale leefruimte, een grote privétuin zonder achterburen, en een indrukwekkende garage, biedt deze woning alles wat je nodig hebt om het leven ten volle te genieten. Duurzaam wonen is hier geen probleem, dankzij het energielabel A met verdere verduurzamingsmogelijkheden.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING:

Ruime vrijstaande villa: Geniet van de luxe van een vrijstaand huis op de mooiste plek in de wijk.
Grote privétuin: Een uitgestrekte tuin met veel privacy en geen achterburen, perfect voor ontspanning en entertainment.
Zeer grote garage: Een enorme garage met plek voor minimaal 4 auto's, plus veel bergruimte op de eerste verdieping.
Ruime slaapkamers en badkamers: Maar liefst 5 slaapkamers en drie badkamers, ideaal voor grotere gezinnen.
Energielabel A: Duurzaam en energie-efficiënt wonen, met mogelijkheden voor verdere verduurzaming.

DE VOLLEDIGE WONINGBESCHRIJVING

Welkom in je toekomstige droomhuis! Deze indrukwekkende vrijstaande villa biedt een royaal woonoppervlak van 255 m², gesitueerd op een ruim perceel van 2411 m². Bij het betreden van de woning word je onmiddellijk overweldigd door de ruimte en het licht dat door de grote ramen naar binnen stroomt. De ruime hal leidt je naar de verschillende leefruimten, waarbij elk detail zorgvuldig is afgewerkt om een gevoel van luxe en comfort te bieden.

De woonkamer is het hart van het huis, met voldoende ruimte voor zowel een gezellige zithoek als een ruime eethoek. De erker aan de achterzijde biedt fraai uitzicht op de grote achtertuin. De moderne keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur, zodat elke maaltijd een plezier wordt om te bereiden.

Een van de absolute hoogtepunten van deze woning is de enorme tuin, gelegen op het oosten. Hier kun je genieten van de ochtendzon met een kopje koffie, of 's avonds ontspannen met een goed boek terwijl je luistert naar het rustgevende geluid van de natuur om je heen. De tuin biedt veel privacy, zonder achterburen, waardoor het de perfecte plek is voor kinderen om veilig te spelen of voor het organiseren van zomerse barbecues met vrienden en familie.

Daarnaast beschikt deze woning over maar liefst vijf ruime slaapkamers en drie moderne badkamers. Elke slaapkamer is ontworpen met comfort in gedachten, met voldoende kastruimte en grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. De badkamers zijn uitgerust met luxe voorzieningen, waardoor elke ochtendroutine een spa-achtige ervaring wordt.

Voor gezinnen die meerdere auto's bezitten, biedt de woning een enorme garage met plaats voor minimaal vier auto's. De garage heeft ook een ruime eerste verdieping die kan dienen als extra opslagruimte, een hobbyruimte of zelfs een werkplaats.

Verder is er een fijne thuiswerkplek op de begane grond, perfect voor degenen die vanuit huis werken of behoefte hebben aan een rustige ruimte om te studeren of te lezen. Dit kantoor biedt de nodige privacy en rust, zodat je je optimaal kunt concentreren.

Met een energielabel A is deze woning niet alleen ruim en comfortabel, maar ook energiezuinig. Dit betekent lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Er zijn bovendien nog mogelijkheden om de woning verder te verduurzamen, waardoor je nog meer kunt besparen en bijdragen aan een beter milieu. Denk bijvoorbeeld aan extra zonnepanelen en een hybride warmtepomp.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING HIGHLIGHTS 
Deze ruime vrijstaande villa bevindt zich op de mooiste plek van de wijk en biedt een royale leefruimte en luxe. De grote privétuin, zonder achterburen, is een oase van rust en privacy. Met een enorme garage voor vier auto's en veel bergruimte, biedt het huis plaats voor al je bezittingen en voertuigen. De woning beschikt over vijf ruime slaapkamers en drie badkamers, ideaal voor een groot gezin. Daarnaast is de woning voorzien van een energielabel A, met mogelijkheden om verder te verduurzamen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 11

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 255
Inhoud woonhuis 946

Overige

Perceel oppervlakte 2411
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 11

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 255
Inhoud woonhuis 946

Overige

Perceel oppervlakte 2411
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond