Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de rustige en kindvriendelijke jonge woonwijk Reppelveld, ligt deze twee-onder-een-kap woning met inpandig bereikbare bijkeuken, aanpandige berging, gebouw gebonden terrasoverkapping en een recent gebouwd bijgebouw zijnde een terrasoverkapping voorzien van glazen schuifwanden. Deze jonge woning ligt op een goede locatie met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Roggel is een sfeervol kerkdorpje, gelegen in een groene omgeving, dichtbij de Maasplassen en het natuurgebied Leudal. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de directe nabijheid en voor meer winkelaanbod zijn zowel Roermond en Weert allebei makkelijk te bereiken.


Indeling:

BEGANE GROND:
Entree in de ontvangsthal met meterkast en half betegeld toilet en fonteintje. De lichte woonkamer beschikt over een massief houten vloer en heeft een trapkast en een trapopgang naar de 1e verdieping. De open keuken met tegelvloer, gelegen in de als meerwerk gerealiseerde extensie van de woning, heeft een L-vormige keukenblok welke is voorzien van boven- en onderkasten, apothekerskast, lades en een kunststof werkblad. De keuken beschikt verder over de volgende inbouwapparatuur: een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, een koelkast, combi oven/magnetron en een vaatwasser. Via de keuken is de praktische portaal/bijkeuken te bereiken, welke weer inpandig doorgang geeft tot de terrasoverkapping/tuin en de oprit(achterom). De zitgelegenheid in de keuken heeft een prettig uitzicht op de tuin door middel van het vele glas aan de achterzijde van de woning. Tevens is hier de tuin bereikbaar d.m.v. een loopdeur met plisséhor.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop geeft toegang tot 2 nette slaapkamers en een ruime badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, een wastafel en een 2e toilet. De slaapkamers zijn beide voorzien van een nette laminaatvloer en spuitwerk wanden en plafond. Oppervlakte slaapkamers: 9.2 m2 en 14.6 m2.

TWEEDE VERDIEPING:
De riante zolderverdieping is middels een vaste trap te bereiken. In gebruik als hobbyruimte v.v. een marmoleumvloer met hier de opstelplaats voor de cv-combiketel (Nefit Smartline), zonneboiler en het WTW-systeem.

BUITENGEDEELTE:
De zonnige achtertuin heeft veel privacy en een gunstige ligging op het Zuiden. De tuin is keurig netjes aangelegd met een aangebouwde aluminium terrasoverkapping en beklinkerd terras, een verder betegelde tuin met diverse plantenborders en een fraaie separaat bijgebouw. Dit is een recent gerealiseerde terrasoverkapping met glazen schuifwanden en een tuinberging.



BIJZONDERHEDEN:
* Jonge woning, instap klaar, ideaal voor starters;
* Energiezuinig door een volledig isolatiepakket als tevens een zonneboiler en WTW-systeem;
* Ruime bijkeuken met "achterom-functie";
* Royale oprit gelegen aan een brede laan;
* Aangebouwde gemetselde en aangebouwde berging;
* Aanbouw (waarin de keuken gelegen) als meerwerk in de nieuwbouw gerealiseerd;
* Op het zuiden gelegen achtertuin;
* Royale gebouw gebonden terrasoverkapping;
* recent gerealiseerde separate overkapping met glas schuifwanden en tuinberging;
* Mooie ligging in Nieuwbouwwijk "Reppelveld";

LIGGING/OMGEVING:
"Reppelveld" Deze woning is in de meest recente woonwijk van Roggel gelegen. Deze woningen zijn prachtig brede laan met voldoende parkeerplaatsen en groen voor de deur. In de verschillende hofjes in Reppelveld zijn grasvelden gecreëerd zodat deze pleintjes uitnodigen tot gezellige ontmoetingen tussen de bewoners van de nieuwe wijk.

Roggel staat bekend als een dorp met een bloeiend verenigingsleven. Recreatiepark 'De Leistert', met zijn zwembaden, speeltuin, camping en manege is zeer geliefd bij zowel inwoners als toeristen.
En natuurlijk mogen we het natuurgebied 'Leudal' niet vergeten, dat op een steenworp afstand van Reppelveld ligt en waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de mooie natuur.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 489

Overige

Tuin Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 253
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Overige
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 489

Overige

Tuin Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 253
Tuin achter Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!