Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

OBJECTOMSCHRIJVING:
Deze leuke tussenwoning is helemaal instapklaar! In 2018 is de woning grotendeels gerenoveerd waarbij onder andere de keuken, vloeren, wanden, slaapkamers en de meterkast zijn aangepakt. Vorig jaar zijn nog beide trappen opnieuw bekleed en in 2019 is de tuin onder handen genomen. De woning heeft een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een vaste trap naar de zolder. De tuin ligt op het zuiden waardoor je hier optimaal van de zon kunt genieten en van je privacy want er zijn geen directe achterburen. 
ALGEMEEN:
Op een rustige locatie in een verkeersluw straatje ligt deze fijne starterswoning. In slechts enkele minuten loop je naar de basisschool, het zwembad en verschillende sportverenigingen. Met de fiets sta je bovendien binnen vijf minuten in het centrum en bij de supermarkt. Vanuit de woning loop je ook makkelijk naar de Maas waar je heerlijk kunt wandelen of met het pontje kunt oversteken naar Beesel en Reuver. Kessel is goed bereikbaar vanaf de Rijksweg N273, waarover je ook binnen 10 autominuten naar de snelweg A73 rijdt. 
BEGANE GROND:
ENTREE
Via een paadje door de netjes aangelegde voortuin loop je naar de voordeur die uitkomt in de hal. Direct aan de rechterkant ligt de toiletruimte met daarachter de meterkast, beiden zijn in 2018 volledig vernieuwd. De vloer is voorzien van laminaat met een houtlook en loopt drempelloos door naar de woonkamer met open keuken.

WOONKAMER
Tijdens de verbouwing is de muur tussen de woonkamer en de keuken weggehaald en is er een draagbalk geplaatst waardoor er een grote open ruimte is ontstaan. Door de grote ramen aan de voorkant en achterkant komt er lekker veel licht naar binnen. Achter de televisie is een wandpaneel geplaatst met hetzelfde laminaat als op de vloer ligt. Het tv-meubel is daarbij op maat gemaakt en in dezelfde stijl als de keuken. Dit meubel en wandpaneel blijven in de woning.

KEUKEN
De moderne en luxe open keuken bestaat uit een keukenblok met vierpits inductiefornuis en vaatwasser en een kastenwand met een koelkast, vriezer en combi-oven. De kastjes zijn uitgevoerd in tijdloos hoogglans wit zonder handgrepen en het donkere composieten aanrechtblad steekt hier mooi bij af. Onder de trap is een handige provisiekast aanwezig met op maat gemaakte schappen. Via de keukendeur heb je toegang tot het terras in de achtertuin. 
VERDIEPING:
In 2023 hebben beide trappen een traprenovatie ondergaan en zijn bekleed met pvc dat ook op de overloop is gelegd.

SLAAPKAMERS
Er zijn twee grote slaapkamers aanwezig op de eerste verdieping en één kleinere. Op de grote slaapkamers past met gemak een tweepersoonsbed en beide hebben handige muurkasten. Ook beschikken ze allebei over een grote raampartij met twee draaikiepramen. Op de kleinere slaapkamer past een eenpersoonsbed en een kledingkast waardoor deze kamer geschikt is als kinderkamer of het zou ook een fijne thuiswerkplek of kledingkamer kunnen worden. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

BADKAMER
De badkamer is in 2018 gedeeltelijk aangepakt. Er is toen een nieuw glazen douchescherm geplaatst, een dubbele wastafel met meubel en een wandtoilet. De badkamer is uitgevoerd in neutrale kleuren met een donkere tegelvloer en lichte wandtegels. Een hoog geplaatst horizontaal raam zorgt voor de nodige ontluchting. Het is mogelijk om ook de wasmachine op de badkamer te plaatsen want hiervoor is een aansluiting aanwezig.


ZOLDER:
Op de overloop van de zolder is een aansluiting en afvoer aanwezig voor zowel een wasmachine als een droger. Tevens hangt hier de Nefit CV ketel uit 2018.
Op de zolder vind je ook de vierde (slaap)kamer met een Velux dakraam en een laminaatvloer.

TUIN:
De achtertuin ligt op het zuiden waardoor je hier dus vele uren in de zon kunt genieten. Als je liever in de schaduw zit kan dat onder het elektrisch te bedienen uitschuifbare zonnescherm. De tuin is netjes en onderhoudsvriendelijk aangelegd met kunstgras en een border met planten. Doordat er geen directe achterburen zijn heb je hier veel privacy. Achterin de tuin ligt een stenen berging die handig is voor het stallen van fietsen en het opbergen van (tuin)gereedschap. De tuin is volledig omheind en heeft een vrije achterom. Er is elektra aanwezig, verlichting en een buitenkraan.

OVERIGE INFORMATIE:
AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over energielabel C.

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van de woning is prima. De woning is in 2018 grotendeels verbouwd en gerenoveerd.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een Nefit CV ketel uit 2018. De woning is volledig voorzien van HR++ ramen met kunststof kozijnen en het dak is rond 2003 nageïsoleerd.

LIGGING:
De woning ligt in een verkeersluw straatje op loopafstand van het centrum van Kessel en de Maas.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabel- en glasvezelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWKUNDIG ADVIES:
Maison Makelaars adviseert om bij twijfel of bij oudere woningen een onafhankelijk bouwkundig onderzoek in te stellen.

MAATGEVING:
Alle maten en oppervlaktes in de brochure en van alle plattegronden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Hoewel alle informatie in deze brochure met de grootste zorg wordt samengesteld kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen dat je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit geldt met name voor de brochuretekst, de plattegronden en de maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.




Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 406
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 140
Tuin achter Ja
Tuin diepte Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 406
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 140
Tuin achter Ja
Tuin diepte Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!