Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ENERGIELABEL A: DUURZAAM EN ZUINIG WONEN Stap binnen in een wereld waar duurzaamheid hand in hand gaat met comfort. Met dit huis, pronkend met Energielabel A, profiteer je van een energiezuinige leefomgeving die niet alleen vriendelijk is voor de portemonnee, maar ook voor onze planeet. De zorgvuldige isolatie, hoogwaardige beglazing en slimme energieoplossingen zorgen ervoor dat jouw energierekening laag blijft, terwijl je geniet van een behaaglijk en warm thuis. Dit is wonen met een groen hart, waar je elke maand weer de vruchten van plukt.

RIANTE SLAAPKAMERS: VRIJHEID EN PRIVACY VOOR IEDEREEN Elke slaapkamer in dit huis voelt als een persoonlijk toevluchtsoord. Ze zijn royaal in oppervlak, bieden ruimte aan kingsize bedden en laten volop natuurlijk licht binnen. Hier kan elk gezinslid zich terugtrekken en ontspannen in alle rust. Of het nu gaat om een tienerkamer met ruimte voor huiswerk én hobbies, een gastenkamer die bezoek welkom heet, of een master bedroom die uitnodigt tot een goede nachtrust – deze slaapkamers vormen de perfecte privéplekken binnen het huiselijke leven. Het is tevens mogelijk de berging te transformeren tot badkamer, al het leiding werk ligt hier al voor klaar.

GELIJKVLOERS WONEN MOGELIJK: COMFORT VOOR VANDAAG EN MORGEN Gelijkvloers wonen is een luxe die je nu of in de toekomst zal waarderen. Dit huis biedt de mogelijkheid om alle essentiële leefruimtes op de begane grond te hebben. Dit betekent geen trappen meer lopen voor senioren of mensen met beperkte mobiliteit, wat een gevoel van veiligheid en onafhankelijkheid geeft. Het is een investering in de toekomst, die zorgt voor een comfortabele en toegankelijke leefomgeving, ongeacht wat het leven je brengt.

PRACHTIG UITZICHT OP DE HAELENSE BEEK: NATUURLIJK DECOR VOOR ELKE DAG Het uitzicht vanuit dit huis is zo pittoresk dat het lijkt alsof je leeft in een schilderij. De Haelense Beek, met zijn zacht kabbelende water en weelderige groene oevers, biedt een levend kunstwerk dat zich constant ontvouwt voor je ogen. Het verbindt je met de natuur en brengt een gevoel van rust en sereniteit in je dagelijks leven. Of je nu aan het ontbijten bent of ontspant in de woonkamer, het betoverende uitzicht is altijd daar om je te verrassen en te verrijken.

RUIME TUIN RONDOM: EEN GROENE OASE VAN RUST De tuin die dit huis omarmt, is een ruime groene oase waar de zorgen van de wereld lijken te verdwijnen. Het is een privéparadijs waar kinderen veilig kunnen spelen, waar je kunt tuinieren in de vruchtbare aarde, en waar vrienden en familie samenkomen voor onvergetelijke zomerbarbecues. Het hele jaar door leeft de tuin, verandert van kleur, en biedt je een plek om te ontspannen, te spelen en simpelweg te genieten van de buitenlucht. Dit is een tuin die niet alleen ruimte biedt aan je groene vingers, maar ook aan je ziel.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 186
Inhoud woonhuis 769

Overige

Perceel oppervlakte 658
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 186
Inhoud woonhuis 769

Overige

Perceel oppervlakte 658
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond