Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een totaal gerenoveerde woning en volledig instapklaar in de wijk Meuleveld in Hout-Blerick? Dan is deze woning meer dan een bezichtiging waard! De woning is onder andere voorzien van een ruime woonkamer, moderne keuken, royale master bedroom met walk in closet. Alles is top afgewerkt en er is gebruikt gemaakt van hoogwaardige materialen. Aan ruimte geen gebrek. Zo zijn er in totaal 4 slaapkamers, een prachtige badkamer en een aparte ruimte voor de witgoedaansluiting.
Kortom: laat u verrassen en kom snel kijken!

Indeling.

Begane grond:
Entree. Hal met toegang tot het toilet, de woonkamer, een voorraadkast waar ook de CV ketel hangt (2012), de meterkast, de garage en de trapopgang naar de 1e verdieping. Het geheel betegelde toilet (2024) heeft een zwevend closet met bidetfunctie, een fonteintje en mechanische ventilatie. In de woonkamer (ca. 31m2) ligt, net als in de rest van de begane grond, een tegelvloer (1x1 meter) mét vloerverwarming. Ook is er airco aanwezig. De half-open hoogglans keuken, van ca. 9,5m2, geplaatst in 2022, met gezellig barretje is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zo heeft het o.a. een combi oven met magnetron en warmhoud lade, een oven, een vaatwasser, een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, een koelkast en een diepvrieskast. Via een aluminium schuifpui, met HR+++ glas bereikt men de achtertuin met vrije achterom. Verder beschikt deze woning o.a. over een garage met daarvoor een eigen oprit zodat parkeren geen probleem hoeft te zijn. De garage is te bereiken via de hal, via een loopdeur bij de oprit of de elektrisch bedienbare sectionaal poort.

Eerste verdieping:
Via een open eiken houten trap (2022) komt u op de eerste verdieping.
Hier bevindt zich een overloop, 3 slaapkamers (ca. 19m2, 11,5m2 en 11m2), en de ruime badkamer (ca. 5m2). Deze is geheel betegeld en voorzien van o.a. vloerverwarming, inloopdouche met rain shower, badkamermeubel met dubbele ronde waskommen, zwevend closet met bidetfunctie, een verwarmde spiegel en mechanische ventilatie. Ook is er een aparte ruimte aanwezig waar de witgoedaansluiting zich bevindt.
De slaapkamers en overloop zijn allen voorzien van een laminaatvloer mét vloerverwarming en aluminium kozijnen met HR++ glas. De master bedroom is voorzien van een inbouwkast én een walkin closet. Ook is in deze ruimte airco aanwezig.

Tweede verdieping:
Via de overloop bereikt men de 4de slaapkamer (ca. 8m2) met airco, nu in gebruik als kantoor. Ook bevindt zich een schuifpui op de overloop die toegang biedt tot een ruim dakterras.

Tuin:
Deze is gelegen op het noord westen en via een schuifpui bereikbaar. Het is een onderhoudsvriendelijke tuin die voornamelijk uit bestrating bestaat, met vrije achterom en volledig omheind. In 2023 is het hekwerk in zijn geheel vernieuwd.


Goed om te weten:
- 3 airco’s aanwezig. In woonkamer, master bedroom en op de zolderkamer;
- Vloerverwarming aanwezig op de begane grond en eerste verdieping; Ook op het terras ligt vloerverwarming. Nu nog niet aangesloten maar het voorbereidend werk is al gedaan, met het oog op eventuele uitbreiding van de woonkamer, overkapping of serre;
- Aanleg voor warmtepomp en zonnepanelen zijn voorbereid;
- Aanleg tuin 2024;
- De gehele woning is in 2022 gerenoveerd;
- Meterkast vernieuwd in 2022;
- De kozijnen zijn alle van aluminium. Op de begane grond HR+++, op de eerste
verdieping HR++;
- Alle leidingen, verwarming, afvoer en elektra is vernieuwd in 2022;
- Nieuwe kozijnen, volledig beneden, badkamer en 1 op zolder (2022);
- Voorbereiding op verschillende plekken tv + lampen.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Schakelwoning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 138.5
Inhoud woonhuis 528
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 175
Tuin achter Ja
Oppervlakte woonkamer 31
Schakelwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Schakelwoning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 138.5
Inhoud woonhuis 528
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 175
Tuin achter Ja
Oppervlakte woonkamer 31
Schakelwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Bijgebouw schuur Steen
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Makelaarskantoor Cabooter & Van Loenen / Zelfverkoop