Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!**

**INLEIDING**

Welkom bij jouw toekomstige droomhuis in het pittoreske Horn! Gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt, is dit de perfecte plek voor jonge gezinnen, starters op de woningmarkt en tweepersoonshuishoudens. Met drie ruime slaapkamers, een zonnige tuin op het zuidwesten en een moderne afwerking, biedt dit huis alles wat je zoekt. Geniet van de nabijheid van scholen, winkels en prachtige natuur. Mis deze kans niet om je ideale woonplek te ontdekken!

**HOOFDKENMERKEN**

- **Gezinsvriendelijke Buurt:** Deze woning ligt in een zeer kindvriendelijke buurt, ideaal voor jonge gezinnen.
- **Moderne Afwerking:** De woning is recentelijk gerenoveerd en voorzien van moderne afwerkingen voor maximaal comfort.
- **Ruime Slaapkamers:** Drie ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een groeiend gezin of een thuiswerkplek.
- **Zonnige Tuin:** De tuin ligt op het zuidwesten, perfect om te genieten van de middag- en avondzon.
- **Goede Voorzieningen:** Nabij scholen, winkels en openbaar vervoer, waardoor het een uitstekende locatie is voor starters en jonge gezinnen.
- **Rustige Omgeving:** Geniet van de rust en stilte in deze serene buurt, weg van de drukte van de stad.

**VOLLEDIGE BESCHRIJVING**

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt in een huis dat de perfecte balans biedt tussen comfort, stijl en functionaliteit. Deze prachtige woning in Horn is meer dan alleen een huis; het is een thuis waar je herinneringen kunt creëren en koesteren.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime en lichte hal, die direct leidt naar de gezellige woonkamer. Hier zorgt de grote raampartij voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een warme en uitnodigende sfeer. De moderne afwerking en het neutrale kleurenpalet bieden een perfecte achtergrond voor jouw persoonlijke stijl. Stel je voor hoe je hier kunt ontspannen na een lange dag, met het zonlicht dat door de ramen naar binnen stroomt en je omhult in een warme gloed.

De open keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur, deze ruimte biedt alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. Met voldoende opbergruimte en een praktisch ontwerp, wordt koken een plezierige ervaring. Denk aan avonden vol kookinspiratie en gezellige diners met vrienden en familie.

De drie slaapkamers op de bovenverdieping zijn stuk voor stuk ruim en licht. De master bedroom is een oase van rust, waar je je volledig kunt terugtrekken en ontspannen. De andere twee kamers zijn perfect voor kinderen, gasten of als werkruimte. Elk van de kamers biedt voldoende opbergruimte en is gemakkelijk aan te passen aan jouw wensen en behoeften.

De badkamer is stijlvol en functioneel, voorzien van een baddouche, wastafel en voldoende opbergruimte. Hier begin je elke dag fris en vol energie, klaar om de wereld te veroveren.

De zonnige tuin op het zuidwesten is een van de hoogtepunten van deze woning. Hier kun je genieten van lange zomerdagen en gezellige barbecues met vrienden en familie. De tuin biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen, terwijl jij ontspant met een goed boek of een verfrissend drankje. De tuin is een echte oase van rust en een plek waar je volledig tot jezelf kunt komen.

De locatie van het huis is ideaal voor jonge gezinnen en starters. Met scholen, winkels en openbaar vervoer op steenworp afstand, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. De buurt is rustig en kindvriendelijk, waardoor het een veilige en aangename omgeving is om in te wonen.

**HIGHLIGHTS**

- **Gezinsvriendelijke Buurt:** Ideaal voor jonge gezinnen.
- **Moderne Afwerking:** Recent gerenoveerd en klaar om in te trekken.
- **Ruime Slaapkamers:** Drie ruime slaapkamers met veel lichtinval.
- **Zonnige Tuin:** Zuidwestelijk gelegen tuin voor de perfecte zonsondergangen.
- **Goede Voorzieningen:** Dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer.
- **Rustige Omgeving:** Een serene plek weg van de stadsdrukte

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 495

Overige

Perceel oppervlakte 240

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 495

Overige

Perceel oppervlakte 240

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond