Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOMHUIS VOOR JONGE GEZINNEN IN KERNEELHOVEN, NEDERWEERT

Welkom in deze prachtige eengezinswoning, gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Kerneelhoven in Nederweert. Dit royale huis biedt de perfecte combinatie van comfort en stijl, met een ruime leefkeuken met openslaande tuindeuren, een lichte woonkamer met en-suite deuren en gashaard, en een riante achtertuin met groot overdekt terras. Ideaal voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een moderne woning met veel ruimte en luxe voorzieningen. Laat je verrassen door de royale slaapkamers, de complete badkamer en de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren. Dit huis heeft alles wat je nodig hebt voor jarenlang woonplezier!

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING

Ruime leefkeuken: Geniet van een moderne leefkeuken met openslaande tuindeuren, een kookeiland en diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast.
Lichte woonkamer: De ruime en lichte woonkamer is voorzien van een sfeervolle gashaard en en-suite deuren die een fijn gevoel van ruimte geven.
Royale hoofdslaapkamer: De hoofdslaapkamer is bijzonder ruim en biedt directe toegang tot een heerlijk dakterras.
Gezellige kinderkamers: Twee comfortabele kinderkamers bieden voldoende ruimte voor spelen en leren.
Complete badkamer: De badkamer is compleet uitgerust met een ligbad, aparte douche, wastafelmeubel en toilet.
Diepe achtertuin: De privacyvolle achtertuin met groot overdekt terras van 50m2 en een charmant tuinhuis biedt volop mogelijkheden voor buitenleven en ontspanning.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stel je voor: je komt thuis in een van de meest gewilde wijken van Nederweert, Kerneelhoven. Deze gezinsvriendelijke buurt is perfect voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een veilige en gezellige omgeving. Het eerste wat je opvalt, is de rustige straat en de prachtige gevel van de woning. Bij binnenkomst in de ruime hal voel je direct de warme en huiselijke sfeer.

De leefkeuken is het hart van het huis en een echte eye-catcher. Hier kun je heerlijke gerechten bereiden op de moderne 5-pits gaskookplaat, terwijl je geniet van het uitzicht op de achtertuin door de openslaande tuindeuren. Het kookeiland nodigt uit tot gezellige avonden met familie en vrienden. De keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een afzuigkap, vaatwasser en koelkast, waardoor koken een waar genot wordt.

De woonkamer is licht en ruim, mede dankzij de grote raampartijen en de en-suite deuren. De gashaard voegt een extra vleugje gezelligheid toe, ideaal voor knusse winteravonden. Hier kun je heerlijk ontspannen met een goed boek of een filmavond met het gezin.

De hoofdslaapkamer is een oase van rust. Ruim opgezet en met directe toegang tot een dakterras, waar je kunt genieten van je ochtendkoffie of een goed glas wijn bij zonsondergang. De twee kinderkamers zijn perfect voor opgroeiende kids, met voldoende ruimte voor speelgoed, huiswerk en vriendjes die komen spelen.

De complete badkamer is neutraal en netjes afgewerkt. Met een ligbad om lekker in te ontspannen, een aparte douche voor een snelle verfrissing, een stijlvol wastafelmeubel en een toilet, biedt deze badkamer alles wat je nodig hebt.

De achtertuin is een waar paradijs voor buitenliefhebbers. De diepe tuin biedt veel privacy en is voorzien van een groot overdekt terras van maar liefst 50m2. Hier kun je het hele jaar door genieten van het buitenleven, of je nu een barbecue organiseert, de kinderen laat spelen of gewoon lekker wilt ontspannen. Het tuinhuis biedt extra opbergruimte of kan dienen als hobbyruimte.

MODERNE VOORZIENINGEN EN EXTRA'S

Dit huis is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en toekomstbestendig. Het energielabel A zorgt ervoor dat je kunt profiteren van lage energiekosten en een milieuvriendelijke woning. De zonnepanelen op het dak leveren een aanzienlijke bijdrage aan de energievoorziening, wat niet alleen goed is voor de portemonnee, maar ook voor het milieu.

Met een woonoppervlakte van 176 m² en een perceeloppervlakte van 458 m² heb je hier alle ruimte die je nodig hebt. De tuin ligt op het noordwesten, wat betekent dat je kunt genieten van lange zomerse avonden in de zon.

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, maar er is ook een mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren op de zolderverdieping. Dit maakt het huis ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar extra ruimte.

Een andere grote troef van deze woning is de inpandige garage. Hier kun je niet alleen je auto parkeren, maar het biedt ook extra opslagruimte voor fietsen, gereedschap of andere spullen.

KERNPUNTEN VAN DE WONING

De leefkeuken met openslaande tuindeuren, kookeiland en diverse inbouwapparatuur is een echte blikvanger. De lichte woonkamer met sfeervolle gashaard en en-suite deuren biedt een warme en gezellige ambiance. De royale hoofdslaapkamer met toegang tot het dakterras en twee kinderkamers bieden volop ruimte voor het hele gezin. De complete badkamer met ligbad, aparte douche, wastafelmeubel en toilet zorgt voor een luxe gevoel. De diepe achtertuin met groot overdekt terras en tuinhuis biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 176
Inhoud woonhuis 707

Overige

Perceel oppervlakte 458

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 176
Inhoud woonhuis 707

Overige

Perceel oppervlakte 458

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert

Wooninfluencers

Laden..