Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Jouw droomappartement in Budschop, Nederweert

Ben je op zoek naar jouw eerste eigen plek of op zoek naar comfort en rust? Dan is dit charmante appartement in Budschop, Nederweert precies wat je zoekt! Gelegen in een kindvriendelijke en rustige wijk, biedt dit appartement alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze en comfortabele levensstijl.

Hoogtepunten van de Woning

Gemeenschappelijke entree met lift en eigen parkeerplaats en fietsenstalling: Altijd een plek voor je auto en/of fiets en comfortabel toegang tot je appartement.
Lichte, ruime woonkamer: Geniet van een overvloed aan natuurlijk licht en een gezellige sfeer.
Open keuken met inbouwapparatuur: Inclusief vaatwasser, koelkast, combi-oven, en gaskookplaat – alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden.
Twee slaapkamers: Eén grote slaapkamer en een tweede kleinere slaapkamer, perfect als gastenkamer of werkruimte.
Nette badkamer: Voorzien van een ligbad met douche, wastafelmeubel en toilet – een oase van rust.
Terras met vrij uitzicht: Ontspan en geniet van het uitzicht op jouw eigen terras.

JOUW NIEUWE THUIS IN DETAIL

Welkom in dit prachtige appartement, perfect gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Budschop, Nederweert. Zodra je de gemeenschappelijke entree binnenstapt, voel je de comfort die deze woning biedt. De moderne lift brengt je soepel naar jouw verdieping, en met een eigen parkeerplaats en gemeenschappelijke fietsenberging hoef je je nooit zorgen te maken over een parkeerplek.

Bij binnenkomst in het appartement word je begroet door een lichte, ruime woonkamer. De grote ramen laten het natuurlijke licht naar binnen stromen, waardoor de ruimte uitnodigend en warm aanvoelt. Hier kun je heerlijk relaxen, een boek lezen of samen met vrienden en familie genieten van gezellige avonden. Het is een plek waar je je direct thuis voelt.

De open keuken is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur die je nodig hebt om heerlijke gerechten te bereiden. Van een vaatwasser tot een koelkast, combi-oven en gaskookplaat – alles is aanwezig. Of je nu een snelle maaltijd voor jezelf maakt of een uitgebreid diner voor gasten, deze keuken maakt het allemaal mogelijk.

De slaapkamers zijn ontworpen met comfort in gedachten. De grote slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een kingsize bed en een kledingkast, terwijl de tweede, kleinere slaapkamer ideaal is als kinderkamer, werkkamer of logeerkamer. Beide kamers zijn rustig en bieden de perfecte omgeving voor een goede nachtrust.

De nette badkamer is een ware oase van rust. Met een ligbad waar je heerlijk in kunt ontspannen, een wastafelmeubel met voldoende opbergruimte en een toilet, is deze badkamer van alle gemakken voorzien. 

Een van de grootste troeven van dit appartement is het terras met vrij uitzicht. Hier kun je de dag beginnen met een kopje koffie of de avond afsluiten met een goed glas wijn. Het uitzicht biedt een gevoel van ruimte en vrijheid.

EEN OPROEP TOT ACTIE

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan! Plan direct online een bezichtiging via onze website en ontdek zelf de charme en het comfort van dit prachtige appartement. Wacht niet te lang, want dit juweeltje zal snel gevonden worden door andere kopers. Maak van dit huis jouw nieuwe thuis!


GEMEENSCHAPPELIJKE ENTREE MET LIFT EN EIGEN PARKEERPLAATS
Bij binnenkomst in dit complex word je meteen verwelkomd door een gemeenschappelijke entree. De lift zorgt voor extra gemak, vooral wanneer je met boodschappen of zware tassen thuiskomt. Daarnaast beschik je over een gemeenschappelijk fietsenberging en een eigen parkeerplaats, waardoor je nooit meer hoeft te zoeken naar een parkeerplek. Deze combinatie van gemak en comfort maakt jouw dagelijkse routine een stuk aangenamer.

LICHTE, RUIME WOONKAMER
Stap binnen in een oase van licht en ruimte in deze prachtige woonkamer. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de hele ruimte warm en uitnodigend aanvoelt. Hier heb je alle ruimte om een gezellige zithoek te creëren, waar je kunt ontspannen na een lange dag of samen kunt komen met vrienden en familie voor een filmavond. Het is de perfecte plek om je thuis te voelen.

OPEN KEUKEN MET INBOUWAPPARATUUR
De moderne open keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Compleet uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasser, koelkast, combi-oven en gaskookplaat, biedt deze keuken alles wat je nodig hebt om de meest heerlijke gerechten te bereiden. Of je nu een snelle maaltijd maakt na een drukke werkdag of een uitgebreid diner organiseert voor vrienden, deze keuken maakt het allemaal mogelijk.

EÉN GROTE SLAAPKAMER EN EEN TWEEDE KLEINERE SLAAPKAMER
Dit appartement biedt twee comfortabele slaapkamers die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften. De grote slaapkamer is ruim genoeg voor een kingsize bed en een grote kledingkast, terwijl de tweede, kleinere slaapkamer ideaal is als kinderkamer, werkkamer of logeerkamer. Beide kamers bieden een rustige en ontspannende omgeving, waardoor je altijd verzekerd bent van een goede nachtrust.

NETTE BADKAMER MET LIGBAD, WASTAFELMEUBEL EN TOILET
De badkamer in dit appartement is een ware luxe. Voorzien van een ruim ligbad waarin je heerlijk kunt ontspannen, een modern wastafelmeubel met veel opbergruimte en een toilet, biedt deze badkamer alles wat je nodig hebt om je dag fris te beginnen of juist ontspannen af te sluiten. De nette afwerking en het stijlvolle ontwerp zorgen ervoor dat elke badkamerbeurt als een spa-ervaring voelt.

TERRAS MET VRIJ UITZICHT
Een van de grootste troeven van dit appartement is zonder twijfel het terras met vrij uitzicht. Dit is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon of een glas wijn bij zonsondergang. Het biedt een prachtig panoramisch uitzicht en een gevoel van ruimte en vrijheid. Hier kun je even ontsnappen aan de drukte van alledag en volledig tot rust komen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 244

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 244

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Weert