Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK UW DROOMHUIS: PERFECT VOOR EEN GEZIN MET KINDEREN

Stel je voor: een buitengewoon ruime villa van maar liefst 281 vierkante meter woonoppervlakte, ideaal voor een gezin met kinderen die meer ruimte nodig hebben. Achter de bescheiden voorgevel ligt een heerlijk ruime parel van architectuur verscholen, met een fantastisch aangelegde tuin op het zuidwesten voor eindeloze zomerse dagen. Met vier royale slaapkamers en twee badkamers biedt dit huis alle comfort, terwijl de hippe stalen deuren en moderne keuken het geheel een eigentijdse uitstraling geven. Ben je op zoek naar een thuis voor een grote gezin of mis je de ruimte voor een fijne thuiswerkplek?

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Buitengewoon ruime villa: Met maar liefst 281 vierkante meter woonoppervlakte biedt deze villa meer dan genoeg ruimte voor elk lid van het gezin om zijn eigen plekje te hebben.
Architectonische verrassingen: Achter de bescheiden voorgevel vind je een prachtig ontworpen interieur dat charme en ruimte perfect combineert.
Uitgebreid slaapcomfort: Drie ruime slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, plus een masterbedroom en badkamer op de begane grond met daar naast nóg een slaapkamer.
Prachtige tuin: Een fantastisch aangelegde tuin met meerdere terrassen biedt veel privacy en is ideaal voor ontspanning.
Veelzijdige ruimtes: Of je nu een groot gezin hebt of een luxe thuiswerkplek zoekt, deze woning biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.

DE VOLLEDIGE BELEVING

Stel je voor: je rijdt door een rustige, groene straat en stopt voor een villa die veel bescheidener lijkt dan ze in werkelijkheid is. Zodra je binnenstapt, ontvouwt zich een wereld van ruimte en licht. Via de indrukwekkende hal betreedt je de woning en heb je toegang tot de veelzijdige leefruimtes. Aan de voorzijde vind je een gezellige tv-kamer die met hippe schuifdeuren kan worden afgesloten. Perfect voor die gezellige filmavonden met het gezin of als stille werkruimte overdag.

Loop verder en je komt in de enorme woonkamer, waar de prachtige lichtinval je direct opvalt. Grote ramen zorgen ervoor dat de ruimte altijd heerlijk licht is, terwijl de moderne inrichting en hoogwaardige afwerking een gevoel van luxe creëren. Aan de zijkant bevindt zich de moderne en luxe woonkeuken. Stel je voor: een ruime kookeiland waar je je culinaire meesterwerken kunt creëren, terwijl de rest van het gezin aan de grote eettafel verhalen deelt over hun dag.

De begane grond biedt niet alleen leefruimte, maar ook een comfortabele master bedroom met daarnaast de badkamer. Ideaal voor  welke ouder dan ook die op zoek is naar een beetje extra privacy. Aansluitend vind je nóg een slaapkamer. Deze verdieping is een perfecte mix van praktische en stijlvolle elementen, die samen zorgen voor een dynamische leefomgeving.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers en een stijlvolle badkamer. De kamers zijn ruim genoeg voor oudere kinderen om hun eigen hoekjes te creëren, perfect voor studeren, relaxen of creatieve bezigheden. De badkamer biedt alle comfort die je nodig hebt, met een moderne uitstraling die het gevoel van luxe compleet maakt.

Stap buiten in de zonovergoten tuin en laat je betoveren door de rust en privacy. Met meerdere terrassen is er altijd een plekje in de zon of schaduw, afhankelijk van je voorkeur. De mooie aanplanting en zorgvuldige indeling maken deze tuin een klein paradijs. Hier kun je de zwoele zomeravonden doorbrengen met vrienden, genietend van een barbecue en een goed glas wijn.

Met een perceeloppervlakte van 1120 vierkante meter, energielabel B en een tuinligging op het zuidwesten, voldoet deze villa aan alle moderne woonwensen. De combinatie van ruimte, stijl en comfort maakt dit de ideale woning voor grote gezinnen of voor wie een thuis zoekt met alle luxe en gemakken van tegenwoordig.

FANTASTISCHE LEEFRUIMTE OP DE BEGANE GROND

De begane grond van deze woning is een absolute eyecatcher. Aan de voorzijde vind je een gezellige tv-kamer, perfect voor die ontspannen avonden met het gezin. Hippe stalen deuren geven je de mogelijkheid om deze ruimte af te sluiten, zodat je in alle rust kunt genieten van je favoriete films en series. Achter deze tv-kamer ontvouwt zich een enorme woonkamer, badend in prachtig natuurlijk licht dankzij de grote ramen. Dit is de plek waar je samenkomt na een lange dag, waar je gasten ontvangt, en waar je gewoon kunt genieten van het samenzijn. Aan de zijkant van deze leefruimte bevindt zich een moderne en luxe woonkeuken. Met hoogwaardige apparatuur en een strak design, is dit de droom van elke thuiskok.

SAMENVATTING VAN DE HOOGTEPUNTEN

Deze buitengewoon ruime villa met 281 vierkante meter woonoppervlakte biedt een indrukwekkende architectuur achter een bescheiden voorgevel. Met drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond is er ruimte genoeg voor een groot gezin. De prachtig aangelegde tuin met meerdere terrassen op het zuidwesten biedt veel privacy en is ideaal voor ontspanning. Deze woning is perfect voor gezinnen met oudere kinderen of voor wie een fraaie thuiswerkplek zoekt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 281
Inhoud woonhuis 1208

Overige

Perceel oppervlakte 1120
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 281
Inhoud woonhuis 1208

Overige

Perceel oppervlakte 1120
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond