Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM BIJ DE SIEGFRIEDSTRAAT 34!

Ben je op zoek naar een fijn huis in een gezellige buurt? Dit moderne huis in Anklaar is perfect voor een tweepersoons huishouden of een jong gezin. Met energielabel A, drie slaapkamers en een ligging vlakbij winkelcentrum Anklaar, heb je hier alles wat je nodig hebt. De woning is gebouwd in 2010 en biedt een prettige, zonnige tuin op het westen. Dit is jouw kans om comfortabel en duurzaam te wonen!

BELANGRIJKE KENMERKEN VAN DE WONING

- Energielabel A: Duurzaam wonen met een lage energierekening.
- 3 Slaapkamers: Genoeg ruimte voor een jong gezin of een thuiskantoor.
- Bouwjaar 2010: Moderne bouwstijl en energiezuinige voorzieningen.
- Starters: Ideaal voor starters op de woningmarkt.
- Nabij winkelcentrum Anklaar: Alle voorzieningen binnen handbereik.

JE NIEUWE HUIS IN DETAIL

Bij binnenkomst kom je in de lichte hal, die meteen een gevoel van welkom geeft. De ruime woonkamer is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag, met grote ramen die voor veel natuurlijk licht zorgen. De moderne open keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en biedt voldoende opbergruimte. Of je nu een snelle maaltijd wilt klaarmaken of uitgebreid wilt koken, hier kan het allemaal.

Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers, elk met voldoende opbergruimte en grote ramen voor een fijne, lichte sfeer. Deze kamers kunnen dienen als kinderkamers, een thuiskantoor of een logeerkamer. De badkamer is zeer luxe en voorzien van inloopdouche, toilet, dubbele spiegel met dubbele wastafel met meubel.

De nette onderhoudsarme tuin op het westen biedt de hele middag en avond zon, ideaal voor een barbecue of om gewoon lekker buiten te zitten.

Met energielabel A heb je niet alleen een duurzaam huis, maar ook een lage energierekening. De woning is volledig geïsoleerd met moderne isolatie en de energiezuinige voorzieningen zorgen ervoor dat je het hele jaar door comfortabel woont.

OMGEVING

De woning is gelegen in de wijk Anklaar, daar waar de nadruk ligt op wonen met zicht op groen. Er is voor gekozen om de auto zoveel mogelijk uit het zicht te houden. Hierdoor ontstaat ruimte om een hoogwaardige woonomgeving te maken, bestaande uit groene hoven, waar het beschut en heerlijk rustig is. Kinderen kunnen vrij en veilig buiten spelen. In de nabije omgeving bevindt zich winkelcentrum de Anklaar, hier kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen, leuke winkels en gezellige horeca. Uitvalswegen de A1 en de A50 zijn goed te bereiken. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik.

Kortom, dit huis biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en duurzaam leven. Het is de perfecte plek voor starters en jonge gezinnen. Plan vandaag nog je bezichtiging en ontdek zelf alle mogelijkheden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 368

Overige

Perceel oppervlakte 137

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 368

Overige

Perceel oppervlakte 137

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn