Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

Ben je een starter op de woningmarkt en op zoek naar een fijne plek om te wonen? Dit lichte en moderne appartement biedt alles wat je nodig hebt. Met een ruim terras, een nette badkamer, en een strak afgewerkte keuken voelt het meteen als thuiskomen. Bovendien liggen alle voorzieningen om de hoek. Bekijk deze woning nu en ontdek jouw volgende stap!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Ruim terras: Een fijne buitenruimte voor ontspanning en gezelligheid.
Lichte Woning: Overal in het huis komt voldoende daglicht binnen.
Fraai Afgewerkte Badkamer: Modern en gebruiksvriendelijk.
Moderne Keuken: Voorzien van de nieuwste apparatuur.
Dichtbij Voorzieningen: Alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Op loopafstand van onder andere het bruisende stadscentrum en het centraal station.
Een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Welkom in dit lichte en gastvrije appartement, perfect voor starters. Zodra je binnenkomt, valt het daglicht direct op, wat een warme en open sfeer creëert. Het energielabel A zorgt voor een energiezuinige woning, wat goed is voor zowel het milieu als je energierekening.

De woonkamer nodigt uit tot relaxen, met voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een eettafel. Vanuit de woonkamer, en de twee slaapkamers, is er direct toegang tot het ruime zonnige terras. Een ideale plek om van je ochtendkoffie of een avonddrankje te genieten.

De keuken is modern en praktisch ingericht, voorzien van de nieuwste apparatuur. Of je nu een snelle maaltijd klaarmaakt of uitgebreid kookt voor vrienden, deze keuken maakt het makkelijk en plezierig.

De badkamer is fraai afgewerkt en praktisch ingedeeld. Hier begin je je dag fris en eindig je ontspannen. De twee slaapkamers bieden genoeg ruimte voor een bed, kasten en eventueel een bureau. De kamers zijn licht en voelen ruim aan.

Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en alle dagelijkse voorzieningen zijn bijna letterlijk binnen handbereik. Onder andere een grote supermarkt en drogisterij zijn in hetzelfde gebouw aanwezig.

De ligging van de woning is ideaal gelegen ten opzichte van het bruisende stadscentrum van Nijmegen, het centraal station en diverse uitvalswegen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 304

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 304

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen