Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DE IDEALE START VOOR JONGE GEZINNEN

Welkom in de charmante buurt Weezenhof! Dit prachtige woonhuis is perfect gelegen voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een groene omgeving met alle moderne gemakken binnen handbereik. Een zonnige tuin op het zuiden waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, drie (oorspronkelijk 4) ruime slaapkamers, en een energiezuinig huis met label B. Deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en zorgeloos gezinsleven.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Groen, groen, groen: Geniet van de rust en natuur om je heen.
Alle nodige voorzieningen nabij: Scholen, winkels en openbaar vervoer op loopafstand.
3 (oorspronkelijk 4) slaapkamers: Ruimte genoeg voor het hele gezin en een thuiskantoor.
Energielabel B: Een toekomstbestendige en energiezuinige woning.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Binnenkomend in de hal welke toegang biedt tot een apart toilet, inpandige garage en de keuken voorzien van alle apparatuur. Royale woonkamer aangrenzend aan de groene tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, elk met voldoende kastruimte en grote ramen die voor veel licht zorgen. De badkamer is compleet uitgerust met een dubbele wastafel, aparte douche en toilet. De badkamer grenst aan de master bedroom, maar is ook via de overloop bereikbaar.

Op de tweede verdieping vind je de voorzolder voor extra bergruimte en de derde slaapkamer. Deze ruimte kan eenvoudig worden omgevormd tot een thuiswerkplek, hobbykamer of speelruimte voor de kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De buurt Weezenhof staat bekend om zijn kindvriendelijke karakter en uitstekende voorzieningen. Op loopafstand vind je scholen, winkelcentra, sportfaciliteiten en openbaar vervoer. Het nabijgelegen park biedt volop mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten en buitenactiviteiten. Bovendien zijn de uitvalswegen uitstekend bereikbaar, zodat je binnen no-time in het centrum van Nijmegen of op de snelweg zit.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

De woning in Weezenhof biedt een groene, rustige woonomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Met een zonnige tuin op het zuiden, drie ruime (oorspronkelijk 4) slaapkamers en energiezuinig met energielabel B en de straat die eindigt met een cule-de-sac is dit de perfecte woning voor jonge gezinnen. De ruime indeling, moderne keuken en badkamer, en de vele opslag- en gebruiksmogelijkheden maken het een comfortabele en praktische plek om te wonen. Bovendien zorgt de nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer ervoor dat je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 202

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 202

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Nijmegen