Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

JONGE GEZINNEN EN STARTERS OPGELET!
Dit appartement in aan de Albardastraat 190 is perfect voor jonge gezinnen en starters op de woningmarkt. Gelegen op een ideale locatie, biedt deze woning een energielabel A, twee balkons en een prachtig uitzicht over het Zuiderpark. Met twee slaapkamers, met de mogelijkheid tot een derde slaapkamer en veel natuurlijk licht is dit appartement een geweldige plek om je nieuwe thuis te maken. Het biedt bovendien de mogelijkheid om het naar je eigen smaak te moderniseren.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
- Energielabel A: Energiezuinig en milieuvriendelijk wonen.
- 2 Balkons: Geniet van de ochtend- en avondzon met balkons op het oosten en westen.
- 2 Slaapkamers: Met de mogelijkheid om een derde te creëren.
- Vrij uitzicht over het Zuiderpark: Prachtig uitzicht en rust direct voor de deur.
- Te moderniseren: Maak het appartement helemaal naar jouw smaak.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Dit lichte en ruime appartement van 69 vierkante meter biedt volop mogelijkheden voor zowel jonge gezinnen als starters. Wanneer je binnenstapt, word je verwelkomd door een lichte woonkamer die uitnodigt tot gezellig samen zijn. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een gevoel van ruimte.

Het appartement beschikt over twee balkons: één op het oosten voor de ochtendzon en één op het westen voor de avondzon. Je kunt dus de hele dag door genieten van het buitenleven en het prachtige uitzicht over het Zuiderpark, waar je heerlijk kunt wandelen, joggen of picknicken.

De twee slaapkamers bieden flexibiliteit en ruimte. De master bedroom is ruim en biedt voldoende plek voor een groot bed en een kledingkast. De tweede slaapkamer is ideaal voor kinderen. Tevens kan er een derde slaapkamer gecreëerd worden. De badkamer is compact maar functioneel en biedt de mogelijkheid om deze naar eigen wens te moderniseren.

De centrale ligging maakt dit appartement extra aantrekkelijk. Alles wat je nodig hebt, zoals supermarkten, scholen en openbaar vervoer, is binnen handbereik. De buurt Vogelkwartier staat bekend om zijn gezellige sfeer en groene omgeving, waardoor het een ideale plek is om te wonen.

Omgeving
Het Zuiderpark biedt speel- en ontspanningsmogelijkheden en is afwisselend aangelegd met bomen, struiken, grasvelden, een voetbalveld en een skatebaan. De Albardastraat is een rustige weg met voldoende parkeergelegenheid, die bijna uitsluitend wordt gebruikt door bestemmingsverkeer. Gunstig gelegen op loop-/fietsafstand van diverse winkels, scholen, de bibliotheek, sport- en spelmogelijkheden. De snelwegen A50 en A1 zijn binnen enkele (auto)minuten aan te rijden.

PRAKTISCHE INFORMATIE EN OPROEP TOT ACTIE
Wij begrijpen dat het vinden van de perfecte woning een grote stap is, en daarom nodigen we je van harte uit om een bezichtiging te plannen en deze mooie woning zelf te ervaren. Geniet van de rust en ruimte, de geluiden van de natuur en het vrije uitzicht over het Zuiderpark. Voel de zon op je huid terwijl je ontspant op een van de balkons en stel je voor hoe je deze woning naar je eigen smaak kunt moderniseren.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van dit schitterende appartement in de Vogelkwartier. Ga naar onze website om direct een bezichtiging in te plannen en ontdek zelf waarom dit de perfecte woning voor jou is! ??

Dit appartement biedt je de perfecte kans om je eigen stempel op je nieuwe thuis te drukken, terwijl je geniet van comfort en een ideale locatie. Wacht niet langer, je nieuwe avontuur begint hier!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 226

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 226

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn