Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Holkerstraat 37 is een historisch pareltje uit 1718, dat als gemeentelijk monument is aangewezen.

De buitenzijde is authentiek en romantisch terwijl u binnen wordt verrast door een zee aan ruimte, authentieke details gecombineerd met hedendaags comfort en een prachtig uitzicht op de diepe en zonnige achtertuin. De woning is de afgelopen jaren, met behoud van karakter en originele details zoals de kamer-en-suite, (sier)schouwen, glas-in-loodramen en de bijzondere tegelvloer in de entree/gang, volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 219 m² en is gelegen op een royaal perceel van 1032 m² en dat in het hartje van de stad! Uniek voor deze stads locatie is de parkeergelegenheid op eigen grond (4 parkeerplekken), tezamen met de functionele bijgebouwen zoals een forse garage met carport, een veldschuur en een vrijstaande schuur.

De woning is gelegen in een rustige straat met veel karakteristieke woningen en op een paar minuten lopen van het gezellige centrum van Nijkerk voorzien van diverse winkels en horeca. In de nabije omgeving bevinden zich vele wenselijke voorzieningen, zoals supermarkten, scholen en kinderopvang. De A28 ligt op enkele minuten rijden. Over deze snelweg bereikt u al snel de A1. Ook het station is op loopafstand.

Betreedt deze woning en laat u betoveren door de tijdloze elegantie!

Bouwjaar 1718. Woonoppervlakte 219 m². Perceeloppervlakte 1032 m². Energielabel niet aanwezig i.v.m. monument.

INDELING

Begane grond: door de authentieke voordeur stapt u de immense hal binnen met een originele hardstenen vloer, sierlijke details en hoge plafonds. Vanuit deze hal is de voorkamer te bereiken die voorzien is van een massief eikenhouten vloer en glad gestucte wandafwerking en plafonds. Fraaie details zijn de radiator ombouw, de hoge raampartijen met gerestaureerde binnenluiken en de sfeervolle schouw met houtkachel. De achterkamer met vrij uitzicht over het ruim bemeten perceel is voorzien van een sierschouw en imponerende ensuite deuren met glas-in-loodramen die de eetkamer scheidt van de woonkamer. Vanuit de eetkamer loopt u de keuken binnen. De keuken is in 2019 geplaatst, geheel in sfeer van de woning voorzien van een terrazzo blad en diverse inbouwapparatuur w.o. een vaatwasmachine, koelkast en vrijstaand fornuis met inductie kookplaat, dubbele oven en grill. Aansluitend is er een ruime bijkeuken met ingebouwde voorraadkasten en de wasmachine- aansluiting. Zowel de keuken als de bijkeuken zijn voorzien van vloerverwarming. Ook bevindt de eerste badkamer zich op deze woonlaag. Hier treft u een toilet, een urinoir, een wastafel en een royale inloopdouche, eveneens met vloerverwarming. Deze badkamer is tevens te bereiken via de achterzijde van de woning.

Via de keuken stapt u de royale achtertuin in. En wat een plaatje is dat! Het vele groen en de privacy geven het gevoel in het buitengebied te verkeren. Enkel het uitzicht op de mooiste toren van Nijkerk verraadt de locatie in de binnenstad. Met zoveel mogelijkheden en diverse zitjes kunt u op elk moment van de dag een heerlijk plekje vinden met zowel zon als schaduw. Er is ook meer dan voldoende ruimte voor het houden van kippen of andere dieren.

Eerste verdieping: op deze verdieping zijn maar liefst 4 slaapkamers te vinden. Vanzelfsprekend is ook op deze verdieping het authentieke bewaard gebleven en het geheel fraai afgewerkt. In het originele achterhuis bevindt zich de masterbedroom met vide. Deze heeft de originele spanten zichtbaar en een vrije hoogte van maar liefst 5,75 meter. Vanuit hier is direct de (2e) royale badkamer toegankelijk, welke voorzien is van een ruime douche, wastafel en wandcloset. In het originele voorhuis bevinden zich de overige 3 slaapkamers waarvan de vierde slaapkamer het bed op de vide heeft. Dit geeft een speels effect en maakt deze slaapkamer uniek. Tevens is via een vaste trap de ruime bergzolder bereikbaar.

Bijzondere kenmerken: - 14 zonnepanelen aanwezig - Een woonoppervlakte van maar liefst 219 m² - Monumentaal pand - Zeer royale en zonnige achtertuin - In het hart van de stad met eigen parkeergelegenheid (4 parkeerplekken) - Hoogwaardige afwerkkwaliteit - 4 slaapkamers - 2 badkamers (waarvan 1 op de begane grond)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1718
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1718
Woon oppervlakte 219
Inhoud woonhuis 995

Overige

Perceel oppervlakte 1032
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1718
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1718
Woon oppervlakte 219
Inhoud woonhuis 995

Overige

Perceel oppervlakte 1032
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij