Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING
Welkom in de buurt Kerschoten, waar dit uitnodigende appartement op je wacht! Ideaal voor starters op de woningmarkt en jonge gezinnen, biedt deze maisonnette je vier slaapkamers, een zonnig balkon op het westen, en een eigen ruime berging. Het winkelcentrum is om de hoek, wat het dagelijks leven een stuk makkelijker maakt. Kom en ontdek je nieuwe thuis!

HOOFDKENMERKEN
- Ruime maisonnette: Ruimte en comfort in een royale woning.
- Instapklaar: Genieten zonder te klussen.
- Vier slaapkamers: Ideaal voor een jong gezin of een thuiskantoor.
- Balkon op het westen: Geniet van de middag- en avondzon.
- Nabij winkelcentrum: Alle dagelijkse benodigdheden binnen handbereik.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Bij aankomst in deze maisonnette word je begroet door een ruime hal die toegang biedt tot de lichte woonkamer. Deze kamer is perfect om te ontspannen na een drukke dag, met veel natuurlijk licht door de grote ramen. Vanuit de woonkamer stap je het balkon op, gericht op het westen, waar je kunt genieten van de zonsondergang en de rustige omgeving.

De moderne keuken, die grenst aan de woonkamer, is uitgerust met een combi oven-magnetron, een vaatwasser en een inductiekookplaat. Hierdoor wordt koken een plezierige bezigheid. De keuken biedt voldoende werk- en opbergruimte.

Op de eerste verdieping vind je vier ruime slaapkamers. Deze kamers zijn ideaal voor een jong gezin, met genoeg ruimte voor bedden, kasten en eventueel een bureau. Elke kamer heeft een prettige lichtinval en biedt een comfortabele plek om tot rust te komen.

De badkamer is praktisch en netjes, voorzien van een douche, toilet en wastafel. Hier kun je de dag beginnen met een verfrissende douche of afsluiten met een moment van ontspanning.

Een groot pluspunt van deze woning is dat deze recent gerenoveerd is, hiermee is de woning instapklaar. Geen grote verbouwingen maar een nieuwe kleur op de muren en direct wonen. 

De ligging van het appartement is een ander groot voordeel. Het winkelcentrum ligt op loopafstand, zodat je nooit ver hoeft te gaan voor je dagelijkse boodschappen. De buurt Kerschoten is rustig en groen, ideaal voor wandelingen en buitenspelen.

OMGEVING

Kerschoten staat bekend om zijn groene uitstraling en vriendelijke sfeer. Je vindt er parken voor een wandeling en de stad is nooit ver weg. Het is een buurt waar je zowel de rust als de levendigheid van de stad dichtbij hebt.

Het betreft een voormalige huurwoning waarbij de overdracht dient plaats te vinden via de projectnotaris. Informeer naar de overige voorwaarden.

De berging van de woning is niet ingemeten, meetresultaten is een indicatie gebaseerd op een vergelijkbare berging.

Mogelijkheid tot het kopen van een losse garagebox onder het complex. Informeer hierover bij de makelaar. 

De genoemde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 352

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 352

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn