Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE
Welkom aan de Parsivalstraat 29, waar jouw nieuwe thuis op je wacht. Deze woning is perfect voor jonge gezinnen, met energielabel A, vier slaapkamers en een zonnig dakterras. De woning beschikt over stadsverwarming en je kunt je auto altijd kwijt in de parkeergarage. Gelegen in een rustige, autoloze straat, biedt deze woning een veilige en comfortabele leefomgeving voor je gezin.

HOOFDKENMERKEN
- Energielabel A: Energiezuinig en milieuvriendelijk, goed voor je portemonnee en het milieu.
- Parkeren in parkeergarage: Altijd een veilige plek voor je auto.
- Zonnig dakterras: Een plek om te ontspannen en te genieten van de zon.
- Stadsverwarming: Geen gedoe met een cv-ketel, altijd een warm huis.
- Autoloze straat: Rustig en veilig voor kinderen.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Dit moderne huis in Anklaar biedt een woonoppervlakte van 120 m² en is volledig geïsoleerd, wat bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat en lagere energiekosten. 

Via de voordeur stap je de woning binnen waar zich de toilet, berging met witgoedaansluiting en de trapopgang bevinden. Hier is tevens een extra kamer gesitueerd die naar eigen behoefte kan worden ingevuld (bijvoorbeeld als kantoorruimte, extra slaapkamer of hobbykamer). Vanuit de gang heb je toegang naar de deur van de parkeergarage met een eigen parkeerplaats. 

Op de eerste verdieping is de woonkamer met de keuken gesitueerd. De keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat, oven en afzuigkap. 

Op de tweede verdieping heb je vanuit de overloop toegang naar de drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn van goed formaat en zijn netjes afgewerkt. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en een tweede toilet. 

De tuin, gelegen op het zuidoosten, biedt de hele dag door zon. Het dakterras is ideaal om ’s ochtends te genieten van een kopje koffie.  De woning ligt in een autoloze straat, wat het extra veilig maakt voor kinderen om buiten te spelen. 

OMGEVING
De woning ligt in de fijne woonwijk Anklaar. De wijk is rustig gelegen met veel groen. Op zeer korte afstand bevindt zich winkelcentrum Anklaar, diverse sportvoorzieningen, scholen en openbaar vervoer voorzieningen. Daarnaast is er een vlotte aansluiting naar uitvalswegen als A1/A50, ook heb je een goede verbinding naar het centrum van Apeldoorn.

UITGEBREIDE HOOFDKENMERKEN IN 100 WOORDEN
Deze woning in Anklaar heeft een energielabel A, wat betekent dat het zeer energiezuinig is. Je kunt je auto veilig parkeren in een parkeergarage, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar een parkeerplek. Het zonnige dakterras is een fijne plek om te ontspannen. Dankzij stadsverwarming heb je altijd een warm huis zonder de zorgen van een cv-ketel. De woning bevindt zich in een autoloze straat, wat een veilige en rustige leefomgeving biedt voor jou en je gezin. Dit alles maakt het een ideale woning voor jonge gezinnen.

OPROEP TOT ACTIE
Plan vandaag nog je bezichtiging via onze website en ontdek het comfort en de ruimte van deze woning in Anklaar!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 426

Overige

Perceel oppervlakte 48

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2009
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2009
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 426

Overige

Perceel oppervlakte 48

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn