Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website

Welkom in dit 3-kamer appartement op de begane grond, waar modern wonen en comfort hand in hand gaan. Met een energielabel A, een ruime woonkamer met schuifpui naar een prachtige tuin, een compleet uitgeruste open keuken, een moderne badkamer en twee veelzijdige slaapkamers heb je hier alles wat je je maar kunt wensen. Daarnaast beschik je over een eigen parkeerplek en berging. Dit appartement combineert de gemakken van de stad met de rust van de natuur en heeft een fantastische ligging nabij alle voorzieningen en uitvalswegen. Hier voel je je helemaal thuis.

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs!

MODERN WONEN MET ALLE GEMAKKEN VAN NU

- Almere Poort: Met uitstekende verbindingen naar Amsterdam via de A6 en het NS-station op loopafstand. 
- Modern comfort: Energielabel A garandeert een energiezuinig en duurzaam appartement.
- Fijne woonkamer: Ruime woonkamer met schuifpui naar de tuin, veel natuurlijk licht.
- Complete keuken: Voorzien van inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, vaatwasser, combi oven/magnetron, koelkast en vriezer.
- Moderne badkamer: Geheel betegeld, vloerverwarming, ligbad, douche en moderne wastafel met wastafelmeubel.
- Twee slaapkamers: Twee slaapkamers, waarvan één momenteel wordt gebruikt als thuiskantoor.
- Royale tuin: Rondom de woonkamer tref je de tuin, met voldoende ruimte voor een loungehoek en zithoek 
- Eigen parkeerplek en berging: Altijd een plek voor je auto en extra opslagruimte.

Stap binnen via de gezamenlijke entree met brievenbussen, een video-intercom, een trappenhuis en toegang tot de lift en de bergingen. De entree van dit appartement bevindt zich op de begane grond. Eenmaal binnen in het appartement, voel je meteen de kalme en moderne sfeer. De hal geeft toegang tot alle ruimtes: de moderne badkamer, twee ruime slaapkamers en natuurlijk de riante woon- en eetkamer met open keuken.

De woonkamer beschikt over voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eettafel waar je met vrienden en familie kunt genieten van heerlijke maaltijden. De open keuken is een droom voor de hobbykok, uitgerust met moderne inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een combi oven/magnetron, een koelkast en een vriezer. Via de grote schuifpui wordt je naar de tuin geleid. 

De tuin is de kers op de taart. Met een U-vormige opstelling profiteer je de hele dag door van de zon. Het groene uitzicht en de privacy maken het de ideale plek om te ontspannen na een lange dag.

De badkamer is betegeld van grond tot plafond met een donkere tegel en voorzien van vloerverwarming. Hier vind je een ligbad, een douche, een wastafel met wastafelmeubel, kolomkast en spiegel. Het vrijhangende toilet is separaat toegankelijk vanuit de hal. Vanuit dezelfde hal is er tevens toegang tot  een handige bergkast voor de wasmachine en extra opslag.

Beide slaapkamers bevinden zich aan de tuinzijde, wat zorgt voor een rustige nachtrust. De hoofdslaapkamer biedt genoeg ruimte voor een groot tweepersoonsbed en een kledingkast, terwijl de tweede slaapkamer momenteel dienstdoet als thuiskantoor. Uiteraard is deze kamer ook prima in te richten als slaapkamer. 

**TOPLOCATIE IN ALMERE-POORT**
Almere Poort staat bekend om zijn uitstekende ontsluiting naar Amsterdam en de rest van de Randstad. Het NS-station Almere Poort ligt op een steenworp afstand van het appartement, en ook de snelweg A6 is binnen enkele minuten te bereiken. Voor de dagelijkse boodschappen en andere benodigdheden kun je terecht bij de nabijgelegen Albert Heijn, Etos, Kruidvat en Gall & Gall, evenals verschillende eetgelegenheden. Sportliefhebbers kunnen terecht bij de lokale sportschool, en voor ontspannende wandelingen zijn het strand van Almere Duin en het Stadsbos Pampushout ideale locaties.

PRAKTISCHE INFORMATIE
- Bouwjaar: 2019
- Eigen Parkeerplaats en Berging: Inclusief
- Maandelijkse Bijdrage V.v.E.: €132,96
- Bieden vanaf prijs;
- Aanvaarding: In overleg, kan snel

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 206

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 206

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere