Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Droom jij van een stijlvol huis waar werk en privé moeiteloos samensmelten? Zie je jezelf al wonen in een ruime woning die ademt met de levensfase van jouw gezin? Ontdek dan dit pareltje in de Eilandenbuurt van Almere Buiten – een thuis waar elk gezinslid zich onmiddellijk zal thuis voelen, en waar jouw ondernemershart sneller van gaat kloppen.

HET BESTE IN EEN NOTENDOP
- Met een energielabel A is deze woning niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor je portemonnee.
- Je beschikt over een garage en parkeren op eigen terrein.
- Open woonkeuken met moderne uitstraling en alle benodigde inbouwapparatuur, inclusief een stijlvol kookeiland.
- Vier ruime slaapkamers met volop daglicht en een vliering.
- Heerlijke tuin rondom met altijd wel een plekje in de zon of schaduw.

EEN THUIS DAT FUNCTIONALITEIT EN STIJL KOPPELT
Als je de drempel van deze woning in de Eilandenbuurt overgaat, voel je meteen dat alles hier klopt. De hal met zijn statige hardhouten trap en vide is slechts een voorbode van het comfort dat dit huis biedt. Met de zorgvuldig uitgekozen massief eiken parketvloer, die door het gehele huis is doorgelegd, ademt elke ruimte een uniforme en rustige sfeer uit.

Aangrenzend aan de ontvangsthal vind je de garage, uitgevoerd met robuuste dubbele hardhouten deuren die zowel veiligheid als stijl bieden. Deze ruimte is ideaal voor het stallen van een voertuig of kan dienen als extra opslagruimte. Achter de garage ligt de bijkeuken, een praktische zone met een betegelde vloer, voorzieningen voor wasapparatuur en een handige stortbak. Door de directe toegang tot de achtertuin is de bijkeuken perfect geschikt voor huishoudelijke taken en dient het als een nuttige buffer tussen binnen en buiten.

In de woonkamer zorgt de gashaard voor warmte en een huiselijke ambiance. De erker, met verlaagd plafond en inbouwspotjes, vormt de perfecte leeshoek of plek voor een diepgaand gesprek. De keuken is een droom voor de thuiskok, met een kookeiland en apparatuur die het koken tot een genot maken.

De slaapkamers boven zijn ruim en licht, met Franse balkons die zorgen voor een open gevoel en veel natuurlijk licht. De master bedroom beschikt over een royale inloopkast, en de andere kamers bieden genoeg ruimte voor persoonlijke invulling.

De luxe badkamer met dakkapel is tot plafondhoogte betegeld en voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, douchecabine met thermostaatkraan, een dubbele wastafel met spiegels en een design radiator. Het toilet is separaat en heeft dezelfde luxe als die van op de begane grond.

De tuin is een verlengstuk van de woning. Met zijn strakke lijnen, vijver en terrassen is het een plek waar je het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten. Met het computergestuurde irrigatiesysteem en het zonnescherm is het buitenleven zorgeloos en kan je op elk moment van de dag genieten van zon of schaduw.

Klaar om van deze woning jouw thuis te maken? Plan nu je bezichtiging in en ervaar de luxe en het comfort die dit huis te bieden heeft. Een nieuw hoofdstuk wacht op je in de Eilandenbuurt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 180
Inhoud woonhuis 733

Overige

Perceel oppervlakte 500
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 180
Inhoud woonhuis 733

Overige

Perceel oppervlakte 500
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere