Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via ********. Gelieve contact met hen op te nemen.
Dit is een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 25 euro per jaar.
Tijdelijke woonruimte beschikbaar in Rotterdam!
Ben jij op zoek naar een leuke, betaalbare woonruimte in Rotterdam? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Deze eengezinswoning kan namelijk jouw nieuwe thuis zijn! Heb je interesse? Reageer dan snel via je "Mijn *****" account
Wonen in Rotterdam
De woonruimte is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand vind je meerdere bushaltes en met nog 10 minuten fietsen de metro. Voor je dagelijkse boodschappen zijn er verschillende supermarkten in de buurt en ook zit je zo bij Shopping Center Alexandrium.
De wijk waar deze woning zich bevindt is Terbregge, Vlak bij Prins Alexander. Deze relatief rustige wijk ligt in de buurt van recreatiegebieden zoals het Lage Bergse Bos en de Rotte. Deze groene ruimtes bieden uitstekende mogelijkheden voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten.
Tebregge is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende buslijnen die de wijk verbinden met andere delen van Rotterdam, zoals het bruisende centrum. Al binnen een half uur sta je op Rotterdam Centraal. Ook met de auto zijn er goede toegangswegen naar de belangrijkste verkeersaders van de stad.
Kijk je mee?
Hoe ziet de woning in Rotterdam eruit?
De studio heeft een woonoppervlakte van ongeveer 60m2 en bestaat uit vier kamers. Verder is er een tuin met schuur. Parkeren kan gratis voor de woning.
Wat kost wonen via ***** in Rotterdam?
Zie jij jezelf hier wonen? Dat snappen wij. Voor deze woning betaal je slechts € 501,03,- per maand. Daarnaast betaal je maandelijks nog een bedrag van €6,32 aan servicekosten.
Direct naar dit object

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 63

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Huurwoning
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 63

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl

Aangeboden door:

Huurstunt.nl

Huurstunt.nl

Voor meer informatie over de bovenstaande huurwoning ga je naar Huurstunt.nl