Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Naast ons aanbod van kavels verspreid over het park presenteren wij vol trots de verborgen parel van ons park: de nieuwe fase "Slingerpad". Hier wachten 13 exclusieve koopkavels op u, elk perfect gelegen in een prachtige, natuurlijke omgeving. Deze kavels bieden u de kans om één van onze twee unieke modelwoningen "Oranje" en "Drijber" te plaatsen, ontworpen om zowel comfort als stijl te bieden. Deze nieuwe vakantiewoningen zijn full-electric (zonder gas). "Slingerpad" biedt een ideale balans tussen rust en avontuur. Stel je voor: ontwaken met het geluid van fluitende vogels, ontspannen in de schaduw van imposante bomen en 's avonds genieten van een heldere sterrenhemel. "Slingerpad" is de plek waar natuur en luxe samenkomen. Mis deze unieke kans niet om uw eigen stukje paradijs te bezitten in ons park. Geniet van de rust, ruimte en schoonheid die "Slingerpad" te bieden heeft. Per direct beschikbaar - wees er snel bij en claim uw droomkavel!

Zojuist is de eerste vakantiewoning van het nieuwe model "Drijber" afgeleverd op het vakantiepark. Wenst u een bezichtiging, neem dan contact op via de knop "Reageer op deze woning" of de knop "plan een bezichtiging".

Woonkamer
Een recreatiewoning type "Drijber" heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling. Doordat de woning bekleed is met Siberische Lariks, gaat hij perfect op in de omgeving en sluit volledig aan bij de uitstraling van het park. De opvallende raampartijen zorgen voor veel natuurlijk licht en geven het ruimtelijke gevoel waar u naar op zoek bent in een recreatiewoning van dit niveau.

Geniet binnen in de woning van de luxe afwerking die wij speciaal voor u hebben samengesteld. Onze woningen worden volledig elektrisch gebouwd en uitgerust met een luxe, badkamer en complete keuken voorzien van moderne inbouwapparatuur en veel bergruimte.

Op zoek naar extra comfort en beleving? Laat u informeren over de vele mogelijkheden, zoals uitbreiding met een hottub, sauna, tuinset, buitenkeuken en nog veel meer!

Onze Turn-Key levering zorgt ervoor dat u volledig wordt ontzorgd, zodat u van start tot sleuteloverdracht alleen maar hoeft te genieten!

Keuken
Tekst volgt nog

Slaapkamer 1
Tekst volgt nog

Slaapkamer 2
Tekst volgt nog

Badkamer
Tekst volgt nog

Omschrijving van het park
Recreatiepark De Otterberg biedt een scala aan faciliteiten die ervoor zorgen dat u en uw gezin een onvergetelijke tijd beleven. Van comfortabele voorzieningen tot spannende activiteiten, er is voor elk wat wils.

Receptie
Onze gastvrije receptie vormt het warme hart van ons park. Hier kunt u terecht voor al uw vragen, reserveringen en informatie over de omgeving. Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om u te helpen en uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Horeca
Geniet van heerlijke maaltijden in ons familierestaurant, waar u binnen kunt dineren of buiten op het terras kunt genieten van het mooie weer. Van ontbijt tot diner, onze keuken serveert een gevarieerd menu dat voor elk wat wils biedt. Via onze handige app kunt u zelfs dagelijks verse broodjes bestellen, zodat u de dag goed kunt beginnen.

Animatieteam
Ons enthousiaste animatieteam zorgt in de zomer voor een gevarieerd programma vol leuke activiteiten voor jong en oud.

Zwem plezier
Geniet van een verfrissende duik in ons buitenzwembad en ontspan daarna op een comfortabele ligstoel in de zon. Voor de kleintjes is er een speciaal peuterbad, zodat iedereen veilig kan spelen en zwemmen.

Recreatiepark De Otterberg biedt een perfecte mix van ontspanning en avontuur. Of u nu wilt genieten van een rustig dagje vissen, de kinderen wilt vermaken met de animatie, of gewoon lekker wilt eten in ons restaurant, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie.

Omschrijving van de omgeving
Wijster, gelegen in het hart van Drenthe, biedt vakantiegangers een prachtige omgeving vol natuur, cultuur en avontuur. Maak mooie fietstochten en boswandelingen in het nabijgelegen natuurgebied de Drentse Hooglanden, waar u kunt genieten van rust, ruimte, slingerende beekjes en uitgestrekte heidevelden.

Of u nu houdt van wandelen en fietsen, historische plekken wilt verkennen, of op zoek bent naar gezinsvriendelijke attracties, Wijster en zijn omgeving hebben voor ieder wat wils.

En voor een hapje of een drankje kunt u hier ook terecht bij een van de vele restaurants of terrassen.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 58
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrijk Ja
Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 150
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 58
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Bosrijk Ja
Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 150
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 2
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl