Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een uitstekend onderhouden vrijstaande woning aan de rand van het gezellige dorp Westerbork? Dan is het bekijken van Oosteinde 31 zeker de moeite waard. Deze in 1991 traditioneel gebouwde eengezinswoning is gesitueerd op een ruim bemeten diep perceel van circa 1440m². De woning is goed geïsoleerd (energielabel A), verwarmd middels luchtverwarming (Brink, 2013) en biedt haar bewoners veel ruimte (170m² woonoppervlakte).

Vanuit de woning loopt men direct de Es op, dat wandel- en fietsroutes biedt naar omliggende dorpen als Elp, Zwiggelte & Orvelte. Ideaal voor natuur- en rustliefhebbers. Daarnaast zijn praktische voorzieningen van het dorp als winkels & horecagelegenheden op loopafstand bereikbaar.

Indeling
Begane grond: entree in ruime hal met trapopgang naar eerste verdieping, toegang tot woonkamer, toilet met fonteintje, hal met toegang tot meterkast en kantoor. De ruime woonkamer is in een L-vorm gesitueerd en biedt aan de achterzijde een prachtige schuifpui wat de kamer verbindt met de goed onderhouden achtertuin. Vanuit de woonkamer kan de gesloten keuken met L-opstelling en vaste kastenwand worden betreden. De keuken biedt op haar beurt toegang tot de kelder (ca. 8m²), bijkeuken met aansluitingen voor witgoedapparatuur, verwarmingsopstelling en garage.

De ruime garage biedt plaats aan een personenauto en is voorzien van een elektrisch bedienbare deur.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot vier ruime slaapkamers, toilet met fonteintje en badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en inloopdouche. De beide slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn voorzien van een balkon.

De woning is gunstig gepositioneerd op een ruim perceel met diverse beplanting van struiken, bomen en hagen. De woning heeft rondom een fraai aanzicht, ook mede door de ruime oprit. Achter de woning staat een overkapping om in de zomermaanden optimaal te genieten van rust, ruimte en groen. Daarnaast is er een plantenkas aanwezig. De tuin draagt het gehele jaar bij aan het woongenot en biedt tijdens zomerse dagen ieder moment van de dag zon- en schaduwplekjes.

Info & bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 170m², overig inpandige ruimte ca. 63m²;
- Beglazing rondom voorzien van HR+;
- Voorzien van elektrische vloerverwarming in de badkamer;
- 17 zonnepanelen geplaatst in 2023;
- Ruime kavel en gemakkelijk te onderhouden tuin met goede bezonning;
- Mogelijkheid tot slapen op begane grond;
- Gelegen aan de rand van het dorp.

Enthousiast en een droom tot werkelijkheid maken? Aarzel niet en ervaar de ruimte van deze prachtig onderhouden vrijstaande woning aan het Oosteinde in Westerbork. Neem contact met ons op voor een bezichtiging.

Westerbork is een typisch Drents dorp met een uitstekend voorzieningsniveau. In het dorp zijn een aantal sportverenigingen gevestigd, waaronder de plaatselijke voetbal-, tennis-, volleybal- en handbalverenigingen. Daarnaast is er een Multifunctionele Accommodatie met daarin 2 basisscholen, muziekvereniging, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. Het brinkdorp heeft een goed winkelaanbod en vele bruisende horecagelegenheden. De uitvalswegen A28, N381 en N33 zijn snel bereikbaar. Het NS-treinstation van Beilen ligt op ca. 10 autominuten rijden.

De gemeente Midden-Drenthe is rijk aan natuurschoon. Zo ligt er ten zuiden van Westerbork het 'Mantingerzand' en vind je bij de dorpen Hooghalen, Grolloo en Schoonloo prachtige Staatsbossen.

Disclaimer
Zinger vastgoed streeft er naar de informatie zo actueel en nauwkeurig mogelijk te houden. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De opgegeven oppervlakten en/of maten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 876
Aantal verdiepingen 3

Overige

In overleg Ja
Hellend dak Ja
Perceel oppervlakte 1440
Tuin rondom Ja
Dichte keuken Ja
Vrij uitzicht Ja
Bestaande bouw Ja
Aantal badkamers 1
Bijgebouw schuur Ja
Eengezinswoning Ja
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 876
Aantal verdiepingen 3

Overige

In overleg Ja
Hellend dak Ja
Perceel oppervlakte 1440
Tuin rondom Ja
Dichte keuken Ja
Vrij uitzicht Ja
Bestaande bouw Ja
Aantal badkamers 1
Bijgebouw schuur Ja
Eengezinswoning Ja
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zinger Vastgoed