Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Hier wil je wonen! Deze zeer brede hoekwoning ligt mooi vrij op een royaal perceel van 229m² en beschikt over maar liefst 171m² woonoppervlak. De woning is in 2021 gasloos gebouwd, geheel geïsoleerd, voorzien van warmtepomp en heeft energielabel A+++!
De woning is direct na de bouw op de begane grond 2,50 meter verlengd, zodat je over een riante begane grondverdieping beschikt. Dit woonhuis is een ideale gezinswoning met 4 slaapkamers en maar liefst 3 badkamers. De woning is rustig gelegen aan een voetpad met parkeergelegenheid direct naast het huis. Je woont hier in een zeer kindvriendelijke omgeving, direct nabij diverse speelgelegenheden en speelwandelpark.

Je komt het huis binnen in een ruime hal. Links bevindt zich de meterkast en toiletruimte en vervolgens de trapopgang naar de verdieping. Achter in de hal geeft een deur toegang tot een opbergkast, die tot onder de trap doorloopt. In deze kastruimte is de warmtepomp opgesteld. Er zijn fraaie, geprofileerde binnendeuren toegepast. Op de vloer is overal pvc aangebracht en de trap is eveneens voorzien van pvc en hier is bovendien verlichting in verwerkt. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van vrij hangend closet en fontein, alles uitgevoerd in neutrale kleurstelling.
Als je doorloopt kom je in de riante woonkamer en keuken. Je hebt hier maar liefst 73m² (!) leefruimte beschikbaar en dat voel je. Alle wanden zijn gestuukt, voor de ramen zijn sfeervolle lamellen geplaatst. Er komt van drie zijden licht in huis. Aan de tuinzijde zijn er vier openslaande deuren, waardoor je binnen optimaal met buiten verbindt.
De keuken bevindt zich in het middendeel. Langs de muur is er een rechte keukenopstelling met granieten werkblad, veel kastruimte en spoelbak met Quookerkraan. Verder vind je hier een vaatwasser, koel-/vriescombinatie, een oven en een magnetron. Koken is mogelijk bij het vrijstaande kookeiland. Er is hier een inductiekookplaat, een afzuigschouw en ook hier nog veel kastruimte.

Op deze verdieping vind je drie slaapkamers, de badkamer en apart tweede toilet. Een van de slaapkamers heeft bovendien toegang tot een eigen tweede badkamer.
Je komt op deze verdieping eerst op een royale overloop, waar alle kamers op uitkomen. Hier is ook de trap naar de tweede verdieping. Op de overloop bevindt zich een vaste inbouwkast en een aparte toiletruimte. Deze toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van vrij hangend closet en fontein. De ruime badkamer is eveneens geheel betegeld en beschikt over een inloopdouche met douchedeur, een design waskom met bijbehorend blad en achter schuifdeuren is de opstelplek voor wasmachine en wasdroger. Lichtinval is er via het Velux dakraam.
De drie slaapkamers hebben ook allemaal Velux dakramen, waarbij de grootste twee kamers bovendien nog ramen in de zijgevel hebben. Dit geeft aan deze kamers extra sfeer en licht. Op de vloer van de slaapkamers en overloop ligt laminaat. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een kleine badkamer. Deze is ook fraai betegeld en voorzien van een trendy waskom, bijbehorende legplanken en inloopdouche met douchedeur.


Bovenaan de trap bevinden zich op de overloop langs de muur schuifdeuren. Hierachter is de WTW(ventilatie)unit en een extra boiler voor de derde badkamer geplaatst. Als je doorloopt kom je in de grote slaapkamer. Ook hier is er weer daglicht door middel van een groot dakraam. Er is een op maat gemaakte inbouwkast in deze kamer aanwezig. Verder heeft ook deze slaapkamer rechtstreeks toegang tot een eigen badkamer. Deze badkamer lijkt in zekere zin op de tweede badkamer, maar is iets anders ingedeeld en heeft bovendien een eigen vrij hangend closet.
Boven deze badkamer bevindt zich in de nok van het huis nog een kleine, maar praktische bergvliering.

Bij deze hoekwoning beschik je over een voortuin, zijtuin en achtertuin en dit geeft heerlijk veel vrijheid. De verzorgd aangelegde achtertuin is de gehele dag zonnig en is noordoost gericht. Er is een groot terras, gedeeltelijk bestaat dit uit houten vlonderdelen en het andere deel is voorzien van groot formaat antracietkleurige tegels. Het kunstgras is ideaal om op te spelen en geeft de tuin een groene uitstraling. Er is buitenverlichting en een buitenkraan. In de tuin staat een houten berging, welke is voorzien van elektra.
De voor- en zijtuin zijn eveneens mooi verzorgd aangelegd en grotendeels voorzien van bomen en struiken.

Volledig geïsoleerd en voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ dubbele beglazing;
Energiezuinige, gasloze woning;
Energielabel A+++;
Warmtepomp en pv-installatie zijn in eigendom;
Ankerloze woningscheidende muren zorgen voor zeer goede geluidsisolatie;
Vloerverwarming op gehele begane grond en eerste verdieping;
Woonkamer direct na de bouw 2,50 meter verlengd;
De woning is voorzien van een vaste trap naar de tweede verdieping voor optimaal gebruiksgemak;
2 badkamers en separaat toilet op de eerste verdieping, 1 badkamer met toilet op de tweede verdieping;
Vrije en rustige ligging op een hoek;

Ligging:
De woning ligt op een mooie en rustige plek in de wijk Triangel en grenst aan de voorzijde aan een voetpad. Parkeergelegenheid is er direct naast het huis op de daar aanwezige openbare parkeerplaats. Het huis heeft een vrije ligging, doordat omliggende woningen op ruime afstand staan. Er is geen doorgaand verkeer langs het huis, de aanwezige parkeerplaats is het einde van de straat. Ondanks dat de woonwijk nog maar jong is, is er volop “groen” in de wijk, afgewisseld met water. De uitvalswegen naar A12 en A20 zijn snel bereikbaar. De wijk heeft een mooi speelwandelpark met speeleilanden waar kinderen al snel een vriendje kunnen vinden.

Afmetingen:
Woonkamer 5,34 x 4,23m (22,60m²)
Eetkamer 7,39 x 4,23m (31,30m²)
Keuken 7,39 x 2,63m (19,45m²)
Slaapkamer 1 4,20 x 3,31m (13,90m²)
Slaapkamer 2 4,43 x 3,31m (14,65m²)
Slaapkamer 3 2,16 x 3,45m ( 6,50m²)
Badkamer 1 3,00 x 2,13m ( 6,40m²)
Badkamer 2 2,25 x 1,22m ( 2,75m²)
Slaapkamer 4 3,58 x 3,92m (14,00m²)
Badkamer 3 1,72 x 1,56m ( 2,70m²)
Achtertuin 9,80 x 6,60m (64,00m²)
Zijtuin 14,00 x 2,40m (34,00m²)
Berging 3,19 x 2,39m ( 7,60m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 614
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 65
Tuin zij Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 229
Tuin achter Ja
Tuin diepte 6.6
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 9.8
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 53.85
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 171
Inhoud woonhuis 614
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 65
Tuin zij Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 229
Tuin achter Ja
Tuin diepte 6.6
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 9.8
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 53.85
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Gouwestad Makelaardij - Waddinxveen