Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze praktische gezinswoning ligt aan een rustig plein midden in de aantrekkelijke wijk Zuidplas. Gebouwd in 1986 en daarbij voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie en geheel voorzien van dubbel glas; energielabel B. Woonkamer en keuken hebben een gezamenlijk oppervlak van ongeveer 34,00m² en je beschikt op de eerste verdieping over drie slaapkamers. Op de tweede verdieping is een vierde slaapkamer met dakkapel en een bergvliering aanwezig. Verder beschik je over een verzorgde, diepe tuin op het zuidoosten. Er is parkeergelegenheid direct voor de deur en een leuk speelveld schuin tegenover de woning.

Dat is royaal binnenkomen! Je ervaart direct ruimte als je deze woning binnenstapt. De hal heeft praktische afmetingen. Direct rechts bevindt zich de vaste kast met moderne groepenkast (8 groepen) met daarnaast een garderobe nis. In de hal is de trapopgang naar de eerste verdieping en ook de toiletruimte bevindt zich hier. Het toilet is gedeeltelijk betegeld en voorzien van vrij hangend closet en fontein. Vanuit de hal kom je in de woonkamer. Deze is tuingericht en sfeervol. In een hoek van de kamer bevindt zich een trapkast en vanuit de woonkamer is er toegang tot de tuin. De dichte keuken bevindt zich aan de voorzijde. Indien gewenst kan de keuken relatief eenvoudig gewijzigd worden in een half open keuken, de scheidende wand heeft geen dragende functie.
De keuken is van het merk Beda, is vernieuwd in 2014 en heeft aan twee zijden een rechte opstelling. Je beschikt over een vaatwasser, 6-pits gasfornuis van Boretti met brede oven en afzuigschouw. Tevens is er een koel-/vriescombinatie met drie vriesladen en Quookerkraan voor direct kokend water.
De gehele begane grondvloer is voorzien van een duo-plank met een eikenhouten toplaag.

Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De twee slaapkamers aan de achterzijde profiteren beiden van de daar aanwezige dakkapel.
Twee slaapkamers zijn voorzien van laminaat en de ouderslaapkamer heeft brede grenen planken op de vloer. Overal is dubbel glas toegepast.
De badkamer is in 2004 vernieuwd en daarbij voorzien van een inloopdouche met douchedeuren, ligbad, vrij hangend closet en wastafel. De badkamer verkeert in een verzorgde staat en is geheel betegeld.

Via de vaste open trap kom je op de tweede verdieping. Op de voorzolder bevindt zich een wasmachine- en drogeraansluiting en de cv-combiketel (type HR, bouwjaar 2022). Een groot Velux dakraam zorgt voor voldoende lichtinval. Achter knieschotten is handige opbergruimte aanwezig.
Er is een ruime slaapkamer op deze verdieping met een Velux venster aan de achterzijde en een dakkapel aan de voorzijde. Onder de dakkapel zijn schuifdeurtjes aanwezig en onder het dakraam is een wand gemaakt met hoge schuifdeuren met ook daar heel veel opbergruimte.
En als dat nog niet genoeg is…in de nok van het huis bevindt zich over de gehele breedte een bergvliering. Deze is met een schuiftrap bereikbaar vanuit de slaapkamer. Op deze bergvliering kun je nog heel veel extra spullen een plek geven.

De achtertuin is verzorgd aangelegd met direct achter het huis een zonneterras. Er is een gedeelte gazon en borders langs de randen met vaste beplanting. De zon schijnt door de gunstige ligging een groot gedeelte van de dag in de tuin. Achter in de diepe tuin is een extra zithoek om ook van het late zonnetje nog te kunnen genieten en je vindt er de stenen berging met elektra en een achterom. Aan de achtergevel van het huis is een buitenkraan gemonteerd en een screen als zonwering.

Praktische gezinswoning met 4 slaapkamers, twee dakkapellen en een bergvliering.
De woning is goed onderhouden en maakt een zeer verzorgde indruk.
De woning is voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie vanuit de bouw.
Extra bodemisolatie toegevoegd d.m.v. chips.
Geheel voorzien van dubbele beglazing.
Volledig voorzien van hardhouten kozijnen.
Alle vloeren uitgevoerd in beton voor goede geluidisolatie en comfort.
CV-combiketel vernieuwd in 2022.
Energielabel B
Verzorgde, zonnige en diepe tuin op het zuidoosten.
Parkeergelegenheid direct voor de deur.
Centrale ligging in de wijk Zuidplas, nabij allerhande voorzieningen.
Kindvriendelijke buurt met speelgelegenheid tegenover de woning.

Aanvaarding: in overleg, indicatie februari 2025

Ligging:
De woning ligt aan een rustig plein, midden in de kindvriendelijke wijk Zuidplas. De directe omgeving wordt gevormd door soortgelijke eengezins(koop)woningen. Parkeerruimte is er direct voor de deur. In de wijk zijn enkele basisscholen aanwezig. Het voortgezet onderwijs is in slechts een paar minuten fietsen bereikbaar. Supermarkten, apotheek en diverse winkels zijn eveneens dichtbij. Op loopafstand bevinden zich diverse sportfaciliteiten, zoals voetbal, korfbal, hockey, tennis, manege en het zwembad. Er zijn volop speelmogelijkheden voor de kinderen, onder meer door de aanwezigheid van een speelveld voor de deur. Vanuit de wijk Zuidplas ben je met de auto snel op de uitvalswegen naar de snelwegen in de Randstad. Zeer goede busverbindingen met omliggende plaatsen, waaronder de snelbus, die zorgt dat je in 40 minuten op Den Haag Centraal kunt zijn.

Afmetingen:
Woonkamer 5,58 x 5,17m (27,50m²)
Keuken 2,82 x 2,38m ( 6,70m²)
Slaapkamer 1 4,26 x 2,92m (12,40m²)
Slaapkamer 2 2,92 x 3,35m ( 9,80m²)
Slaapkamer 3 3,26 x 2,15m ( 6,80m²)
Badkamer 2,15 x 2,14m ( 4,60m²)
Zolderkamer 3,95 x 3,17m (11,75m²)
Tuin 11,50 x 5,40m (62,00m²)
Berging 2,24 x 2,24m ( 5,00m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 367
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 62.1
Tuin voor Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 130
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.4
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 27.5
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 367
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 62.1
Tuin voor Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 130
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11.5
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.4
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 27.5
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Gouwestad Makelaardij - Waddinxveen