Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Karakteristiek wonen in het hart van Waddinxveen

Ben je op zoek naar een woning met karakter en een rijke geschiedenis, gelegen op een ideale locatie? Dan is deze prachtige vrijstaande woning aan de Oranjelaan in Waddinxveen precies wat je zoekt. Gelegen aan de rand van het centrum, biedt dit huis uit circa 1930 alles wat je nodig hebt voor comfortabel en sfeervol wonen, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Zodra je de drempel overstapt, voel je de tijdloze charme van dit huis. De woning ademt een nostalgische sfeer, met authentieke details die zorgvuldig bewaard zijn gebleven. De hoge plafonds, klassiek ogende keuken en sierlijke raampartijen zorgen voor een warme en intieme sfeer. Met een gebruiksoppervlakte van 96 m² biedt het huis voldoende ruimte voor een gezellig gezinsleven en persoonlijke momenten van rust. De indeling is praktisch, waarbij de woonkamer en keuken zijn samengevoegd tot een open woonkeuken. Dit zorgt voor extra lichtinval en een fijne, gezellige sfeer. De woonkamer vormt het hart van het huis en is de perfecte plek om te ontspannen. Met openslaande deuren naar de tuin verleng je eenvoudig je woonruimte naar buiten, ideaal voor zwoele zomeravonden of een ochtend met koffie in de zon.

Begane grond: De entree van de woning bevindt zich centraal aan de voorzijde. Via de hal krijg je toegang tot de eerste verdieping, een slaap- of werkkamer (vroeger de woonkamer) en de woonkeuken. De hal is strak afgewerkt met glad gestuukte wanden en een nette pvc-vloer. De meterkast is uitgerust met 9 groepen. De woonkamer aan de linkerzijde heeft een open verbinding met de keuken, wat zorgt voor een lichte en ruime uitstraling. Ook hier zijn de wanden strak gestuukt en ligt er een pvc-vloer. De woonkamer is heerlijk licht door de vier raamkozijnen en openslaande deuren naar de tuin. De keuken, in L-opstelling, is voorzien van een groot gasfornuis met meerdere ovens en 7 gaspitten, ideaal voor kookliefhebbers. Er is veel opbergruimte en een wasbak van Belgisch hardsteen en een werkblad van composiet. Vanuit de keuken heb je eveneens toegang tot de achtertuin.

Aan de rechterzijde van het huis vind je een ruime kamer die dienst kan doen als slaapkamer of werkkamer. In vroegere tijden was dit de woonkamer. Deze kamer heeft een afmeting van 395 x 347 cm en is gelijkwaardig afgewerkt. Onder de trap bevindt zich een praktische trapkast. Vanuit deze kamer is er toegang geeft tot de bijkeuken en het toilet. Deze bijkeuken biedt plaats voor een wasmachine en droger, en er is voldoende ruimte voor extra apparatuur zoals een koelkast. Hier bevindt zich ook de cv-ketel (Nefit HR, bouwjaar 2017). Het toilet is modern uitgevoerd met een hangend closet en een fonteintje. Vanuit de bijkeuken is er tevens toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, gescheiden door een lange overloop. De overloop biedt toegang tot een bergzolder, een wasruimte, extra bergruimte en de badkamer, die is uitgerust met een ligbad, douche en toilet. De badkamer heeft een split-level indeling, waarbij het badkamermeubel zich op de overloop bevindt en het bad, de douche en het toilet twee treden lager liggen. De ruimte is volledig betegeld en voorzien van een Velux dakraam.

De hoofdslaapkamer aan de linkerzijde van het huis is ruim (398 x 400 cm) en beschikt over veel vaste kasten. Aan de kopgevel is een kunststof kozijn geplaatst. De tweede slaapkamer aan de rechterzijde heeft een afmeting van 401 x 339 cm en is voorzien van kunststof draaikiepramen. Boven de slaapkamers en de overloop bevindt zich een ruime bergzolder, circa 2 meter breed en 13 meter lang in een L-vorm.

Tuin en ligging: Een van de grootste pluspunten van dit huis is de royale tuin rondom de woning. De tuin biedt talloze mogelijkheden: van ontspannen zonnebaden in de zomer tot tuinieren in de lente en het najaar. Er zijn diverse zitjes gecreëerd, zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van de zon of juist de schaduw. De tuin biedt veel privacy , waardoor het de ideale plek is om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. En onder de veranda van circa 20 m2 zit je altijd droog.

De woning ligt aan de mooie Oranjelaan, aan de rand van het centrum van Waddinxveen. Alle voorzieningen, zoals winkels, supermarkten, scholen en sportfaciliteiten, liggen op loopafstand. Voor een gezellig avondje uit zijn de restaurants langs de Gouwe aan de Nesse ideaal; hier kun je heerlijk dineren met uitzicht op het water. Dankzij de goede bereikbaarheid van het openbaar vervoer en de nabijheid van uitvalswegen ben je binnen korte tijd in omliggende steden zoals Gouda en Rotterdam. Of je nu het stadsleven wilt opzoeken of juist de rust van de natuur, deze locatie biedt het allemaal.

Belangrijke informatie: de oplevering van dit woonhuis is in overleg met de verkopers. Zij geven een indicatie af van nov/dec 2024.

Deze informatie is met de grootste zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan de genoemde gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie dient uitsluitend ter promotie van het object en vormt geen uitnodiging tot het doen van een bod. Eventuele plattegronden zijn indicatief. De woning is ingemeten volgens de branchebrede Meetinstructie, gebaseerd op de NEN2580-norm. Deze instructie biedt een eenduidige manier van meten, maar verschillen door interpretaties of afrondingen zijn mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of plan een bezichtiging met onze makelaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 354
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 245
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 14
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2017
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 354
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 245
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 14
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2017
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Gouwestad Makelaardij - Waddinxveen