Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit instapklare 3-(oorspronkelijk 4) kamer appartement op de derde verdieping is in 2020 aan de binnenzijde geheel gerenoveerd en daarbij voorzien van een moderne, complete keuken, luxe badkamer en toilet, moderne elektra en zeer verzorgde afwerking. Je hebt vanuit dit smaakvolle appartement leuk vrij uitzicht en je beschikt over twee balkons en een grote berging op de begane grond. Winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand bereikbaar. Het woonoppervlak bedraagt ongeveer 73,00m².


Centrale hal: Gezamenlijke, afgesloten entree met beltableau en intercom, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de berging.

Appartement:
Je komt bij dit appartement binnen in een ruime gang met van hieruit toegang tot diverse ruimtes. Rechts bevindt zich de meterkast (8 groepen) en daar tegenover is een inbouwkast aanwezig. Als je doorloopt kom je in de doorzon woonkamer. Deze is met een afmeting van 33,00m² zeer ruim en door de grote ramen is er veel lichtinval. Alle wanden in de woning zijn glad gestuukt en dat geeft het huis een strakke uitstraling. De kleuren zijn mooi op elkaar afgestemd. Het valt al snel op dat overal moderne radiatoren zijn geplaatst, diverse binnendeuren zijn vernieuwd en overal verzorgd deurbeslag aanwezig is. Alle wandcontactdozen en lichtschakelaars zijn eveneens bij de grote renovatie in 2020 vernieuwd. In de meeste kamers is laminaat op de vloer aanwezig, gecombineerd met hoge plinten.
Als je terugloopt naar de gang kom je links bij de keuken.
De keuken is modern en uitgevoerd met hoogglans witte deuren en een houtlook werkblad. De bovenkasten zijn eveneens houtkleurig. Je beschikt bij deze keuken over een koel-vriescombinatie, 4-pits inductiekookplaat met afzuigschouw, vaatwasser en combi-oven. In de keuken bevindt zich ook de wasmachineaansluiting en de CV-combiketel heeft er een plek. Vanuit de keuken is er toegang tot een klein balkon en ook de badkamer is vanuit de keuken bereikbaar.
De badkamer heeft een luxe uitstraling, is geheel antraciet betegeld, twee houten planken met hierop een waskom, spiegel met verlichting en een inloopdouche met dubbele douchedeur. Kranen zijn in zwarte kleur uitgevoerd.
De beide slaapkamers zijn bereikbaar vanuit de centrale hal. De kleinste slaapkamer wordt momenteel gebruikt als werkkamer. Er zijn in deze kamer vaste kasten gemaakt en hieronder is de mogelijkheid om een wasdroger te plaatsen. Vanuit deze kamer heb je toegang tot het tweede balkon. Deze ligt aan de oostzijde en hier kun je in de ochtendzon heerlijk genieten van je ontbijt.
Tenslotte bevindt zich in de gang ook nog de toiletruimte. Deze is uiteraard ook uitstekend verzorgd, geheel betegeld en voorzien van vrij hangend closet.


Het appartement is in 2020 geheel gemoderniseerd.
Daarbij is keuken, badkamer en toilet vernieuwd.
Elektra en groepenkast vernieuwd.
Alle wanden glad gestuukt.
Vrij uitzicht aan voor- en achterzijde.
De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren is € 162,34 per maand.
Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.
CV-combiketel (HR), inclusief alle leidingwerk vernieuwd in 2020.
Ruime berging in de onderbouw.
Centrale ligging in Waddinxveen, nabij allerhande voorzieningen.

Aanvaarding: februari 2025

Ligging:
De Willem de Rijkelaan is een rustige straat in het midden van Waddinxveen. Er is alleen bestemmingsverkeer in de straat. Je beschikt over een balkon aan de oost- en westzijde van het appartement. Er zijn diverse winkels en supermarkt op loopafstand, net als het bus- en treinstation.

Afmetingen:
Woonkamer 9,23 x 3,58m (33,00m²)
Keuken 2,98 x 1,93m ( 5,75m²)
Slaapkamer 1 4,26 x 2,59m (11,00m²)
Slaapkamer 2 3,06 x 3,21m ( 9,80m²)
Badkamer 1,89 x 1,10m ( 2,00m²)
Hal 4,46 x 1,05m ( 4,70m²)
Balkon 1 2,96 x 1,16m ( 3,70m²)
Balkon 2 1,75 x 1,15m ( 2,00m²)
Berging 3,51 x 2,48m ( 9,30m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 241
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 33
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 241
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 33
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Gouwestad Makelaardij - Waddinxveen