Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig woonhuis in de Oranjewijk - Ideaal voor jonge gezinnen en starters.

Zoekt u een sfeervolle eengezinswoning in het hart van Waddinxveen? Dan is Prinses Beatrixlaan 52 in Waddinxveen zeker een bezichtiging waard! Dit charmante pand heeft alles wat u zoekt in een gezellig thuis.

Gezellig woonhuis met veranda en houtkachel,
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een goed onderhouden interieur en een warme ambiance die direct een huiselijk gevoel opwekt. De woning biedt een ruime woonoppervlakte van 117 m2, verdeeld over meerdere verdiepingen. De achtertuin en voortuin zorgen voor de nodige buitenruimte, ideaal voor zonnige dagen en gezellige avonden met vrienden en familie. De aanwezigheid van een veranda creëert een extra plek om te ontspannen en te genieten.
Met een energielabel B is deze woning ook nog eens energiezuinig, mede door de plaatsing van 8 zonnepanelen. Het toevoegen van een houtkachel zorgt voor extra warmte en een knusse sfeer, perfect voor de koudere maanden.
Dankzij een dakkapel op zolder is er extra ruimte gecreëerd, waardoor deze verdieping optimaal benut kan worden. Dit biedt diverse mogelijkheden, zoals het creëren van een extra slaapkamer.

Ideale ligging voor gezinnen en starters
Deze woning is met name geschikt voor jonge gezinnen en starters die op zoek zijn naar een heerlijke plek om thuis te komen. De vrije ligging in de Oranjewijk, een populaire en kindvriendelijke buurt, met tal van voorzieningen op loopafstand. Winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden zijn allen gemakkelijk bereikbaar, waardoor het dagelijks leven hier comfortabel en praktisch is.

Kortom, Prinses Beatrixlaan 52 is een woning die zowel comfort als gezelligheid biedt. Kom de sfeer proeven en ontdek of dit uw droomhuis is. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

Ruimte entree met hal en trap naar de eerste verdieping. Onder de trap is een kast en de plek voor de meterkast. De toiletruimte is voorzien van een vrijhangend toilet en een fonteintje.

De ruime doorzon woonkamer is heerlijk licht en heeft een deur naar de achtertuin. De keuken is opgesteld in een hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasmachine en koelkast. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar.

De begane grondvloer is een geïsoleerde betonvloer voorzien van een klik pvc-vloer. Er is een mogelijkheid de houtkachel over te nemen. De kachel is 2 jaar oud en heeft een goed rendement. De gehele vloer is op de toiletruimte na, voorzien van vloerverwarming. Bij het woonkamer kozijn aan de voorzijde is een zonnescherm geplaatst.

Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers, badkamer en een wasmachine kast.

Er zijn 2 slaapkamers aan de voorzijde en een grote slaapkamer aan de achterzijde. Tussen de voor- en achter slaapkamer is een vaste kast. De badkamer is geheel betegeld en heeft een ruime inloopdouche met glazen deur, ligbad, vrijhangend toilet, wastafelmeubel en een handdoekradiator.

Op de overloop is in de kast de opstelplaats voor de wasmachine en droger. De beide slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien ven elektrisch bedienbare rolluiken.


Op de overloop aan de achterzijde is een bergkast met de opstelplaats van de CV-combiketel (Remeha Ace HR uit 2022). Er is een slaapkamer met een dakkapel over de breedte van de woning met een bergkast onder de schuine kap.

De voorzolder is een open ruimte waar eenvoudige een extra slaapkamer gemaakt kan worden. Hier is nu veel bergruimte maar ook ruimte voor een logeerbed. Ook is hier een vlizotrap naar de bergzolder en in het dakvlak zijn 2 dakramen geplaatst.

De voor- en achtertuin zijn verzorgd aangelegd. Aan de voorzijde van de woningen ligt een groot speelveld. Erg leuk voor kinderen uit de straat. Parkeergelegenheid is aan de overzijde van het grasveld.

De achtertuin is mooi en sfeervol aangelegd. Aan de achterzijde van de woning is een veranda gemaakt. Door de kunststof inzet wanden is het ook op koudere avonden goed uit te houden. Rondom zijn borders aangebracht. De berging en overkapping aan de berging zijn voorzien van nieuwe dakbedekking. De berging is voorzien van dakisolatie en ook aan de binnenzijde is de ruimte keurig afgewerkt.

Aan de achterzijde is een parkeerterrein. Hier mag niet vrij geparkeerd worden. Het parkeerterrein is eigendom van de aangrenzende garages. Wel is het uiteraard toegestaan van en naar de eigen achtertuin en berging te gaan.

De woning is in een goede staat van onderhoud. Zo is de houten begane grondvloer in 2019 vervangen voor een geïsoleerde betonvloer. En liggen er schelpen in de kruipruimte.

De dakbedekking en de kozijnen van de berging zijn vervangen. Een aantal dubbelglas ruiten zijn vervangen voor HR++ glas. Aan de voorzijde van de woning liggen 8 zonnepanelen met een opbrengst van 400wp per paneel. De zonnepanelen zijn geplaatst in 2022.

Het gemiddelde elektra verbruik in 2023 is 1.600 kWh. Het gasverbruik was toen 620m3.

De woning ligt in een verzorgde straat midden in Waddinxveen in een gezellige, kindvriendelijke buurt. Openbaar vervoer (trein en bus) is op een paar honderd meter afstand bereikbaar. Ook veel winkels waaronder KW-Plein en het nieuwe winkelcentrum Gouweplein zijn op loopafstand bereikbaar. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. De bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 117.4
Inhoud woonhuis 415
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 56.55
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 140
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9.75
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.8
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 117.4
Inhoud woonhuis 415
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 56.55
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 140
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 9.75
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 5.8
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Gouwestad Makelaardij - Waddinxveen