Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het mooie appartementencomplex “Noordstaete”, ligt op de 3e verdieping dit mooie, ruime 3-kamer appartement met een eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage en een eigen inpandige berging.

Het appartement is o.a. voorzien van een mooie, lichte L vormige woonkamer, ruime half open keuken, 2 ruime slaapkamers, 2 praktische bergingen op de woonetage, keurig verzorgde badkamer en toilet.

Over de gehele breedte van het appartement, ligt een heerlijk terras op het zonnige Zuiden en kunt u hier genieten van een prachtig, mooi vrij uitzicht over de wijk en richting Rotterdam.

Buurtwinkelcentrum “De Nieuwe Werf” ligt op een paar stappen loopafstand, verder treft u hier tevens de apotheek, de dierenarts, 2 supermarkten en vele leuke winkels.

Het appartementencomplex heeft een goede actieve VVE en ligt op eigen grond.

Indeling : Entree via afgesloten portiek in een mooie ontvangsthal.

Via het trappenhuis of de lift komt u bij de ruime woning entree.

Woning entree: Mooie, ruime en lichte hal met de meterkast (7 groepen met aardlekschakelaar) en vanuit hier toegang tot alle ruimtes.

Keurig verzorgd toilet met fonteintje. Voor de helft betegeld met een mooie, lichte wandtegel en op de vloer een donkergrijze vloertegel.

Woonkamer: Royale, lichte L-vormige woonkamer, welke is voorzien van een mooie schuifpui naar het terras. Door de mooie, grote ramen kunt u ook hier genieten van het prachtige vrije uitzicht.

Terras: Vanuit de woonkamer heeft u via een mooie schuifpui, directe toegang tot een groot terras, waar u heerlijk kunt zitten en tevens kunt genieten van het mooie vrije uitzicht. Screens aanwezig.

Keuken: Half open keuken met een verzorgde, lichte L-vormige keukeninstallatie, voorzien van de afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, combi-oven, koelkast, carrousel en de vaatwasser.

Ouderslaapkamer: Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de ruime ouderslaapkamer, deze is voorzien van vloerbedekking, behang wandafwerking en elektrische rolluiken.

Vanuit de hal is er toegang tot de praktische binnen berging met daarin de wasmachine-aansluiting, de opstelling van de CV ketel en de Mechanische ventilatie.

Aan de andere zijde, ook een hele ruime 2e binnen berging/provisieruimte.

Slaapkamer 2: Prima 2e slaapkamer met behang wandafwerking en vloerbedekking.

Badkamer: Ruime, goed verzorgde badkamer, welke is voorzien van een inloopdouche, “zwevend” 2e toilet en een vaste wastafel. Grotendeels betegeld met een lichte wandtegel en een donkergrijze vloertegel.

Bijzonderheden: • De servicekosten bedragen E. 193,73 per maand. • Het gehele appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. • Bouwjaar 2008. • Rolstoel toegankelijk.

Oplevering: In overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 299

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 299

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars