Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een sfeervolle woning met veel potentie, gelegen in een gezellige en rustige woonomgeving? De woning behoeft modernisering, wat een perfecte kans biedt om dit huis volledig naar eigen smaak en inzicht te vernieuwen.

De woning is gelegen in een karakteristiek vooroorlogs straat, op loopafstand van het bruisende centrum van Hillegom, met winkels en voorzieningen binnen handbereik.

Indeling begane grond: U komt binnen in een klein halletje. De lichte woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Hier bevindt zich tevens de meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars). Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken en een extra kamer, welke ook zeer geschikt is als thuiswerkplek. De eenvoudige open keuken in hoekopstelling heeft openslaande deuren naar de patiotuin. Via de open trap in de woonkamer bereikt u de 1e etage.

1e Etage: Overloop waar opstelling C.V.-ketel (Nefit Ecomline HR, 2009) en luik naar de bergvliering. De eenvoudige badkamer is uitgerust met een dakkapel, ligbad, toilet en wastafel. Op deze verdieping zijn er twee slaapkamers, beide voorzien van een dakkapel.

Tuin: Zonnige besloten achtertuin op het zuiden. De praktische stenen schuur biedt genoeg opbergruimte voor fietsen of (tuin)spullen.

Algemeen: - Bouwjaar: 1900; - Woonoppervlak: 77 m2; - Perceeloppervlak: 104 m2; - Het sfeervolle historische dorpshart van Hillegom heeft een ruim winkelaanbod, gezellige terrasjes en diverse restaurants. Ook kunt u hier terecht voor uw dagelijkse boodschappen. En wilt u een dagje shoppen? Dan is Haarlem (dé winkelstad van Nederland en tevens bekend om zijn gezellige terrasjes en uitgaansgelegenheden) op slechts 10 kilometer afstand bereikbaar. - Gunstige openbaar vervoer mogelijkheden: Hillegom heeft een NS-station. Tevens goede busverbindingen naar Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag. - Ook de autosnelweg is makkelijk bereikbaar via de N206 (Haarlem-Leiden) en N207/A4 (Amsterdam-Den Haag). - Hillegom ligt centraal in de Duin- en Bollenstreek met diverse natuurgebieden in de nabije omgeving. Lekker wandelen in het prachtige duingebied tussen Noordwijk en Zandvoort? Of heerlijk uitwaaien bij het strand van Langevelderslag? Het is allemaal op fietsafstand! Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto's en video op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. Tevens kunt u hier de relevante documentatie vinden. Download de brochure via Funda om naar deze site te gaan.

U en uw NVM-aankoopmakelaar zijn van harte welkom voor een bezichtigingsafspraak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 281

Overige

Perceel oppervlakte 104

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 281

Overige

Perceel oppervlakte 104

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Berg ERA Makelaars - Sassenheim