Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

FRAAI WONEN OP DE 3e ETAGE IN EEN LICHT EN ENERGIEZUINIG HOEKAPPARTEMENT MET ZONNIG BALKON EN GROEN UITZICHT

Dit 3-kamer appartement bevindt zich in een kleinschalig appartementencomplex met lift in een autoluwe en kindvriendelijke wijk met volop parkeergelegenheid. Het is de unieke kans om gelijkvloers te wonen in de rustige wijk Getsewoud. Een centraal gelegen gebied met verschillende voorzieningen in de nabijheid voor de dagelijkse behoeften, denk aan: supermarkten, apotheek, huisarts, sportschool, tennis en hockeybanen, horeca, winkels en speciaalzaken (warme bakker, slager, bloemenwinkel etc). Alles op loopafstand. De groene opzet van de wijk met waterpartij maken het een aangename omgeving om te wandelen of te ontspannen. 

De bereikbaarheid is erg goed. Op 2 minuten loopafstand bevindt zich de halte voor de directe express busverbinding (397) naar Schiphol (21 minuten) en Amsterdam Centrum (zowel overdag als 's nachts) en bushaltes voor lijn 57 (Leiden - Nieuw Vennep centrum). Vanaf het nabijgelegen NS Station Nieuw Vennep zijn er diverse reisopties naar Amsterdam CS, Schiphol Airport, Den Haag CS en Rotterdam CS.  De belangrijkste autosnelwegen naar Amsterdam, Schiphol Airport, Leiden en Den Haag A4 en A44 zijn met de auto in 5 minuten aan te rijden. U kunt in alle rust thuis genieten, maar ook vrij snel de drukte opzoeken met alles binnen handbereik. Dit maakt deze locatie ideaal om te wonen, werken en ontspannen in Nieuw-Vennep.

-

INDELING:
Via de afgesloten gemeenschappelijke entree met bellentableau heeft u toegang tot de lift en het trappenhuis.

3E VERDIEPING:
Bij binnenkomst valt de hoeveelheid licht van deze woning op. Het appartement is goed onderhouden en met liefde bewoond. Vanuit de hal heeft u toegang tot het separate toilet voorzien van een zwevende toiletpot, bidet en fonteintje, de badkamer, de hoofdslaapkamer, extra slaapkamer/werkkamer en de royale woonkamer met open keuken. 

Vanuit de hal heeft u toegang tot de hoofdslaapkamer. Deze aan de achterzijde gelegen slaap kamer is van een goed formaat, veel lichtinval en voorzien van vloerbedekking. De extra slaapkamer ernaast wordt momenteel als kantoor gebruikt, maar kan uiteraard ook perfect dienen als logeer of hobbykamer. Naast de hoofdslaapkamer bevindt zich de badkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine met mengkraan, een vaste wastafel met meubel, een ligbad en een extra kast voor diverse spullen. 

Aan de andere zijde van de hal vind u de royale en lichte woonkamer met open keuken. Door de vele raampartijen aan de zijkant en aan balkonzijde is de woning erg licht en voelt deze ruimtelijk aan. De ideale plek om te kunnen ontspannen. De keuken is voorzien van een degelijk aanrechtblad en van alle gemakken voorzien: 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriesladen, spoelbak met mengkraan en diverse opbergkasten. 

Het gehele appartement is voorzien van neutrale wandafwerking en bijna volledig doorlopende nette laminaatvloer. 

-

BALKON:
Het appartement beschikt over een breed inpandig balkon van bijna 7m2 oppervlakte. Deze is middels de balkondeur vanuit de woonkamer te betreden. Het balkon is gelegen op het zuidoosten, dus zon genoeg! Geniet van het groene uitzicht, je kan hier relaxen met behoud van privacy.

BERGING:
Het appartement beschikt over een eigen privé berging met een perfecte bereikbaarheid aan de straatzijde. Ideaal en uitstekend bereikbaar voor de opslag van diverse spullen en het stallen van fietsen.

PARKEREN:
Dit appartement beschikt over een eigen privé parkeerplaats voor het complex. Daarnaast zijn er in de wijk gratis parkeermogelijkheden voor bezoekers op openbaar terrein.



INTERESSE?
Dit appartement moet je gezien hebben Wij nodigen je van harte uit om dit gevoel zelf te ervaren. Bel of stuur ons een bericht (bij voorkeur) via de e-mailknop voor het maken van een afspraak.



Kenmerken:
* Gebruiksoppervlakte wonen ca. 76m2
* Bouwjaar 2001
* Verwarming en warmwater via CV-Ketel 2019
* Volledig voorzien van Houten kozijnen met HR++ beglazing
* Zeer actieve VVE EUR 201,26 per maand (incl. Parkeerplaats)
* Energielabel B
* Balkon op het zuidoosten
* Levensloopbestendig wonen door gelijkvloerse ruimtes
* Eigen parkeerplaats aan straatzijde
* Oplevering: in overleg
* Eigen berging aanwezig vlakbij de ingang op begane grond

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 249.42
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 249.42
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Vastelle