Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Strak afgewerkt en royaal 3-kamerappartement van 120 m2 met fantastisch uitzicht!

Op één van de mooiste plekjes in Alphen aan den Rijn vindt u dit pareltje van een appartement. Dit 3-kamerappartement is oorspronkelijk een 5-kamerappartement en daardoor heerlijk ruim. Door vrijwel het gehele appartement ligt een schitterende eiken houtenvloer en alle wanden zijn voorzien van stucwerk. De woning heeft een moderne en riante keuken waar de bak en/of kookliefhebbers goed uit de voeten kunnen. De ligging op de 1e woonlaag biedt als klap op de vuurpijl een fantastisch en levendig uitzicht op de Zegerplas!

De woning ligt in een appartementencomplex langs de Zegerplas. Dit is een geliefde plek van Alphenaren om te fietsen, wandelen, te sporten of op het water te vertoeven. Het uitzicht zal u dus zeker nooit vervelen! In de directe omgeving is er ondermeer een bushalte, golfterrein, het “Heempark”, recreatiestrand, een kinderboerderij en diverse horecagelegenheden. Op korte afstand vindt u winkelcentrum “Ridderhof” en ook het centrum van Alphen ligt op korte fietsafstand. Alphen aan den Rijn is zeer centraal gelegen, waardoor de grote steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht snel te bereiken zijn.

Dit is een appartement die u zeker van binnen moet zien, maar vooruitlopend op een bezichting volgt hier alvast een omschrijving van de indeling.

Begane grond:
Afgesloten entree met intercominstallatie en brievenbussen. De entree staat er keurig en verzorgd bij. Vanuit hier kun je met de lift of de trap naar de bovengelegen verdiepingen.

Op de begane grond is er eveneens de bij het appartement behorende fietsenberging van 3.77 x 1.54 meter.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping aangekomen bevinden zich drie voordeuren en de moderne meterkast. De verdieping wordt dus maar met twee andere woningen gedeeld.

Vanuit de hal komt u in de entree van de woning. Hier treft u meteen een slaapkamer aan (voorheen keuken). De slaapkamer heeft grote raampartijen en een vaste kastenwand. Vanuit de hal komt u via fraaie openslaande stalen deuren in de royale woonkamer. De woonkamer (voorheen slaapkamer en woonkamer) bevindt zich over de volle lengte en heeft aan 2 zijden raampartijen met aan de achterzijde zicht op de plas.In de woonkamer kunt u met gemak al uw meubels kwijt! Er is een doorgang gemaakt naar de keuken (voorheen slaapkamer).

De keuken is een heerlijke plek om te koken en te bakken door de vele werkruimte en het schitterende uitzicht. Dankzij het eiland dat in het midden van de keuken is opgesteld is er ook een fijne zitplek gecreëerd. De keuken heeft taupekleurige fronten en een fraai gebroken wit composietblad. Er is volop kastruimte en er is de volgende inbouwapparatuur aanwezig:
- koelkast
- vriezer
- inductiekookplaat
- afzuigkap
- vaatwasser
- magnetron
- oven
- quooker

Vanuit de keuken is er een deur naar het balkon gelegen op het zonnige zuidoosten met zicht op de plas.


Vanuit de woonkamer is er een doorgang naar een gang, Hier vindt u een moderne badkamer met wastafelmeubel met dubbele wastafels, badkamerkast en een inloopdouche met thermostaatkraan en regenkop. De badkamer is geheel betegeld met witte en grijze tegels. Naast de badkamer is er een toiletruimte die in dezelfde stijl als de badkamer is afgewerkt. Deze is voorzien van een vrijdragend toilet en fontein. Aan het eind van de gang is er een aparte ruimte met een wastafel en de aansluiting van de wasapparatuur. Vanuit de gang is ook de 2e slaapkamer te bereiken. De slaapkamer is zeer royaal, doordat er 2 slaapkamers zijn samengevoegd. De slaapkamer is slim opgedeeld, dankzij een fraaie kastenwand. Zo beleeft u hier uw eigen walk in closet!

Het appartement is deels voorzien van kunststof kozijnen. Daarnaast is het originele verwarmingssysteem vervangen door een energiezuinige methode waarbij restwarmte wordt omgezet in energie. Dit kunt u een flinke besparing geven ten opzichte van het originele systeem.

Bijzonderheden:
- Ruim 3-kamerappartement (eventueel weer terug te brengen in 4-/ of 5-kamerappartement).
- Fantastisch en levendig uitzicht op de “Zegerplas”.
- Winkels, bushalte en recreatiegelegenheden in de buurt.
- Stucwerk en fraaie eiken parketvloer aangebracht in 2020.
- Modern sanitair
- Ruime en luxe keuken.
- Grotendeels dubbele beglazing.
- Energielabel D

Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 301,74 per maand (2024). Daarnaast betaalt u per maand een voorschotbedrag voor stookkosten, gas en water. Het voorschot voor stookkosten wordt bepaald aan de hand van persoonlijk verbruik. De stukken van de V.V.E. worden zichtbaar in uw move account na het inplannen van de bezichtiging bij deze woning.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 384
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel D
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Blokverwarming Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Verwarming opmerking Blokverwarming
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Redelijk Tot Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 384
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel D
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Blokverwarming Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Verwarming opmerking Blokverwarming
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Redelijk Tot Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Drieman Garantiemakelaars