Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wij starten de verkoop van deze woning op woensdag 11 september 2024. Wilt u deze woning bezichtigen? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Op loopafstand van het bruisende centrum van Leiden vindt u dit direct te betrekken 2-kamerappartement op de 3e verdieping van het op een gewilde locatie gelegen kleinschalig appartementencomplex. Parkeren kunt u op gezamenlijk eigen terrein (met slagboom/geen vaste plek) en de woning beschikt over een eigen ruime (fietsen)berging. Deze ideale starterwoning is ook uitermate geschikt voor ouders die willen investeren in huisvesting voor hun studerende kind. De woning is o.a. voorzien van een gezellige woonkamer met een half open keuken, nette laminaat vloer, ruime slaapkamer, badkamer met douchecabine en een balkon met levendig uitzicht. Woont u graag dichtbij voorzieningen zoals horeca, musea, theater, winkels, de gezellige markt en het openbaar vervoer? En is het voor u ook belangrijk dat het LUMC, Bio Science Park, universiteit, NS Leiden Centraal en uitvalswegen (A4/N11, A44/N206) goed bereikbaar zijn? Dan verdient deze woning zeker uw aandacht!

Parkeren op gezamenlijk eigen terrein (met slagboom/geen vaste plek). Ruime eigen (fietsen)berging.

Het complex waarin het appartement zich bevindt is een portiekflat. Niet alleen plezierig bij slechte weersomstandigheden maar ook veilig.

Centraal entree met brievenbussen en bellentableau. Via het trappenhuis en/of lift heeft u toegang tot het appartement gelegen op de 3e verdieping.

Entree woning, meterkast. Hal met intercominstallatie en een vaste kast. De badkamer beschikt over een wastafelmeubel, toilet, douchecabine en een wasmachineaansluiting. Door de half open keuken is er een verbinding tussen de woonkamer en de keuken. In de woonkamer is ruimte voor een gezellige eettafel. Beeldt u zich eens in hoe leuk deze plek in huis kan zijn wanneer u vrienden of familie hebt uitgenodigd voor een diner... De hoekkeuken met 4-pitskookplaat, rvs afzuigkap, koel/vriescombinatie, combi oven en vaatwasser maakt een verzorgde indruk. De slaapkamer met vaste kast bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De hal, woonkamer, keuken en de slaapkamer zijn recentelijk (2024) afgewerkt met een laminaat vloer. Vanuit de woonkamer bereikt u het fijne balkon (N/NW) met groen en levendig uitzicht over de Haagweg.

Het betreft hier een actieve VvE, servicekosten: € 220,- per maand (inclusief koud en warm water) exclusief voorschot stookkosten/water (thans € 75,-).

Bijzonderheden: deze woning is in 2023 voorzien van dubbele beglazing (HR++). Verwarming via blokverwarming, warm water middels centrale voorziening. Bij woningen uit deze bouwperiode zal standaard een asbest-, ouderdoms-/materiaalclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Verkoper heeft niet in het registergoed gewoond. Buitenschilderwerk 2023.

Projectnotaris: TeekensKarstens advocaten notarissen Leiden.

Aanvaarding: per direct / in overleg.

Energielabel: C.

Bouwjaar: 1976
Gebruiksoppervlakte wonen: 47 m2
Bruto inhoud woning: 155,27 m3

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 47
Inhoud woonhuis 155.27
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 47
Inhoud woonhuis 155.27
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
Dak type Plat dak
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Werk Makelaardij