Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Duurzaam wonen en genieten van rust en veel voorzieningen binnen handbereik. Op steenworp afstand van het bruisende centrum van Leiden. Wel de lusten, maar niet de lasten van de stad. Als vanouds stads leven in de stad Leiden. En thuiskomen in uw comfortable gasloze woning met warmte terugwin installatie en warmtepompsysteem met (vloer)verwarmings- en koelfunctie. Klaar voor de toekomst!

Zin in de stad? Dan springt u op de fiets en bevindt u zich in een paar minuten in het historische centrum. Heerlijk toch als u na een avondje uitgaan gewoon naar huis kunt fietsen. Zo leeft u in het recent (2021) opgeleverde Ananascomplex in Leiden.

Dit instapklare 3-kamerappartement met berging (huur), parkeerplaats (huur) en een gezamelijke fietsenstalling met twee eigen fietsplaatsen is gelegen op de 4e verdieping van het moderne appartementencomplex op een centrale gewilde locatie in Leiden. Vanuit de woonkamer, beide slaapkamers en het zonnige balkon geniet u van aantrekkelijk uitzicht op de fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin. De open keuken met kookeiland en gezellige (eet)bar, de trendy badkamer met inloopdouche en de twee ruime slaapkamers maken het geheel extra bezichtigingswaardig. Ontspannen en wandelen kunt u in de fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin. Station Leiden Lammenschans en de Plus supermarkt bevinden zich aan de overkant van het Ananascomplex. Woont u graag dichtbij voorzieningen zoals horeca, musea, theater, winkels en de gezellige markt? En is het voor u ook belangrijk dat het LUMC, sport- en recreatievoorzieningen, Park Cronesteyn, scholen, Bio Science Park, universiteit, NS Leiden Centraal en uitvalswegen (A4/N11, A44/N206) goed bereikbaar zijn? Dan verdient deze goed geïsoleerde (energielabel A) woning zeker uw aandacht!

Begane grond: Gemeenschappelijk entree/hal met bellentableau en brievenbussen. Gezamelijke fietsenstalling met twee eigen fietsplaatsen. Parkeerplaats (huur) en eigen berging (huur) bevinden zich in de onderbouw. Via de liftinstallatie of trappenhuis bereikt u het appartement op de 4e verdieping en de gemeenschappelijke binnentuin op de 2e verdieping.
.
4e verdieping:
Entree woning. Gang met videofooninstallatie, meterkast/warmtepompsysteem met (vloer)verwarmings- en koelfunctie. Separate (berg)ruimte met wasmachineaansluiting en de opstelplaats voor de warmte terugwin installatie. Moderne toiletruimte met hangend closet + fonteintje. De trendy geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel met twee kranen, inbouwverlichting en een designradiator. De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Vanuit deze ruime slaapkamers heeft u leuk uitzicht gemeenschappelijke binnentuin. Ook vanuit de sfeervolle woonkamer en vanaf het zonnige balkon, gelegen op het noordwesten (middag-/avondzon), geniet u van hetzelfde groene uitzicht. De open keuken zal het hart van de echte keukenprins(es) zeker sneller doen kloppen. Deze moderne keuken beschikt over een kookeiland met luxe BORA inductiekookplaat inclusief geïntegreerde afzuiging en een gezellige (eet)bar. Het granieten werkblad, de koel/vriescombinatie, oven en de vaatwasser maken het geheel compleet. Beeldt u zich eens in hoe leuk deze plek in huis kan zijn wanneer u vrienden of familie hebt uitgenodigd voor een diner... De gang, woonkamer, keukenruimte en de slaapkamers zijn afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke pvc vloer.

Het betreft een actieve VvE, service kosten: thans € 118,- per maand.

Bijdrage aan de VvE voor de levering van warmte/koude (voorschot) en exploitatie van de warmtepompinstallatie: thans € 166,- per maand (verplicht/huur). De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en (vloer)verwarmings- en koelfunctie.

Huurprijs voor de berging: € 20,50 per maand (verplichting tot huur van een berging wordt opgelegd aan de koper).
De huurovereenkomst voor de parkeerplaats kan indien gewenst worden overgenomen. Huurprijs voor de parkeerplaats: € 54,47 per maand.

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Energielabel: A (geldig tot 7-10-2030).

Aanvaarding: in overleg.

Bouwjaar: 2021
Gebruiksopp. wonen: 91,40 m2
Bruto inhoud woning: 301,95 m3


Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 91.4
Inhoud woonhuis 301.95
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 91.4
Inhoud woonhuis 301.95
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Werk Makelaardij