Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een goed geïsoleerd (Energielabel A) en modern appartement met overdekte parkeerplaats? Dan is dit leuke driekamerappartement misschien wel de ideale woning voor u! Het appartement is gelegen op de vierde verdieping en is modern en sfeervol afgewerkt. Met twee fijne slaapkamers, een moderne open keuken, nette badkamer en balkon met prachtig uitzicht over het Rijn- en Schiekanaal en het groen, is deze woning van alle gemakken voorzien. Verder beschikt de woning op de begane grond nog over een eigen berging en overdekte parkeerplaats.

Het appartement is gelegen op een centrale locatie met alle voorzieningen in de buurt. Op zoek naar rust? U kunt wandelen in het polderpark Cronesteyn of langs het Rijn- en Schiekanaal. Liever meer reuring? Dan bent u binnen no-time in de historische binnenstad van Leiden met vele winkels, gezellige cafés en restaurants en verschillende bezienswaardigheden. Daarnaast is de ligging zeer centraal nabij het NS-station Leiden Lammenschans en uitvalswegen richting Amsterdam, Utrecht en Rotterdam-Den Haag.

De feiten op een rij: - Centrale ligging nabij station Leiden Lammenschans en aan het water; - Binnenkomst in de hal, welke toegang biedt tot alle ruimtes; - Separaat toilet met fonteintje; - Lichte woonkamer met een nette laminaatvloer en een gestukt plafond; - De grote raampartijen geven mooi uitzicht over het Rijn-Schiekanaal en park Cronesteyn; - De moderne open keuken met bar beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combioven; - Twee slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning; - De nette badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator; - Zonnig balkon gelegen op het zuidoosten en met groen uitzicht; - Bergkast met ruimte voor de wasmachine en droger; - Warmwater en verwarming middels stadsverwarming en een warmtepomp; - Eigen berging op de begane grond en een overdekte parkeerplaats; - De woning is goed geïsoleerd, energiezuinig en gasloos; - Actieve VvE, maandelijkse bijdrage bedraagt 119,55; - Energielabel A.

*Onderstaande tekst komt enkel in de brochure

Wonen en koken Bij binnenkomst in de lichte woonkamer valt het groene uitzicht gelijk op. De open keuken is modern en beschikt over een bar en verschillende inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combioven.

Slapen en douchen De twee slaapkamers liggen aan de voorzijde van de woning. Verder is er een nette badkamer aanwezig, welke is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator.

Buitenruimte Het zonnige balkon is gelegen op het zuidoosten en geeft prachtig uitzicht over het Rijn-Schiekanaal en park Cronesteyn.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 254

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 254

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Fides makelaars