Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BEZICHTIGINGSMOMENTEN ZIJN HELAAS VOL GEPLAND VOOR DEZE WONING


Buitenkans in de gewilde woonwijk Het Reeland: Jaren ’30 maisonnette appartement met een zonnig balkon én dakterras, 2 heerlijk ruime slaapkamers en ook nog eens op loopafstand van het gezellige centrum van Dordrecht!
Dit appartement vindt zijn oorsprong in 1935 en is 6 jaar geleden volledig gerenoveerd. Met een nette afwerking en modern comfort, geeft het ruimte aan 2 slaapkamers en maar liefst 2 heerlijke buitenruimtes op het zuiden - perfect om heerlijk ontspannen van de zon te genieten! De rolluiken die in 2021 zijn geïnstalleerd houden de zomerse hitte buiten en de Daikin airco in de master slaapkamer zorgt het hele jaar door voor een aangename temperatuur.
De CV ketel van Remeha uit 2018 is in topconditie en zorgt voor een behaaglijke warmte in de wintermaanden. De spouwmuurisolatie en vernieuwde pannendak met isolatie houden de energierekening laag, het bijgeleverde energielabel D was nog geldig maar moet eigenlijk C zijn.
De ligging van dit appartement is gunstig te noemen: de snelle toegang tot de N3, A15 en A16, het historische stadshart van Dordrecht, het centraal station en het Weizigtpark, geven je alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik.
Er is een KvK ingeschreven en gezonde VVE, bestaande uit slechts 6 appartementen met een maandelijkse bijdrage van €100,- per maand.
Tot slot: dit appartement is eventueel gemeubileerd over te nemen, waardoor je snel en zonder gedoe kunt verhuizen. De locatie, de moderne voorzieningen, en de sfeervolle woonomgeving maken dit appartement de perfecte keuze voor jou/jullie. Kom dus snel een kijkje nemen en ervaar zelf de charme van de leuke woning.

Indeling
Trapopgang naar het appartement, hal welke toegang geeft tot het btoilet, meterkast (5 groepen, glasvezel en slimme meters), trapopgang naar de 1e etage en de woonkamer.
Woonkamer (3.30 x 7.58m), type doorzon, met openslaande deuren naar het zonnige balkon (1 x 2.80m), gelegen op het zuiden. Deze etage is in 2021 voorzien van elektrische rolluiken en heeft zonwering op het balkon.

Keuken (1.82 x 1.96m), Half open keuken in L-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat en combi-magnetron. De kleurstelling is fris wit en donkergrijs.
1e Etage
Overloop welke toegang geeft tot de badkamer, 2 slaapkamers en de was-en stookruimte (Remeha Tzerra 2018, eigendom)
Slaapkamer 1 (3.72 x 3.33m), gelegen aan de achterzijde, en v.v. inbouwkast;
Slaapkamer 2 (3.70 x 3.33m), Master, gelegen aan de voorzijde, v.v. Daikin airco en inbouwkast;
Badkamer (1.84 x 2.11m), v.v. wastafel met 2 ladenkast, douchecabine met thermostaatkraan, handdoekenradiator en de toegangsdeur naar het dakterras;
Dakterras ( 2.50 x 2.67m), ruim dakterras gelegen op het zuiden met een leuk uitzicht over de daken en de wijk. Er liggen composiet kliktegels op de stenen en er is een stalen balustrade.

Onder de nok bevindt zich nog een bergvliering voor de kerst- en vakantiespullen.

Kenmerken:
- Sfeervolle, gerenoveerde jaren ’30 maisonnette appartement;
- 2 Ruime slaapkamers
- Energielabel D (oud label, moet C zijn)
- Goede ligging t.o.v. uitvalswegen, openbaar vervoer, park en centrum;
- Eventueel gemeubileerd over te nemen;
- Gezonde VVE met een maandelijkse bijdrage van €100,-
- Oplevering media januari 2025.


De Huizenbemiddelaar Dordrecht is lid van branchevereniging VBO. Uw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij u langs! Neem contact op voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend adviesgesprek.
Deze informatie is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend, alle aansprakelijkheid van De Huizenbemiddelaar Dordrecht en Papendrecht is derhalve uitgesloten. Voorts zijn wijzigingen voorbehouden.
De vermelde oppervlakte (m2) en inhoud (m3) zijn vastgesteld conform de branchebrede NVM cs meetconstructies op basis van de NEN2580:2007 NL. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het staat de (potentiële) koper vrij om eventueel zelf na te meten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 246
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 25.01
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 246
Aantal verdiepingen 3

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 25.01
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2018
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

De Huizenbemiddelaar Dordrecht