Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een sfeervolle woning in één van de meest gewilde buurten van Dordrecht? Dan is Abeelstraat 96 de ideale plek voor jou! Deze royale eindwoning uit 1973 biedt een comfortabele en moderne leefomgeving en is volledig instapklaar. Dankzij diverse recente verbeteringen in 2023, zoals: een brede dakkapel, 3 Mitsubishi airco's, een hybride warmtepomp met Intergas cv-ketel, aanpassingen van nagenoeg alle elektra (waaronder ook voorbereiding aanleg zonnepanelen en elektrisch laden in de garage), nieuwe designradiator in de badkamer, vloer- en dakisolatie (+ spouwmuur isolatie 2012), nieuwe dakpannen (2024), is deze woning helemaal klaar voor een duurzame toekomst!
De woning is voorzien van een ruime living, een moderne keuken, 4 grote (mogelijkheid voor een 5e) slaapkamers, zonnige voortuin, een tuin en balkon op het westen en een ruime garage.

De woning ligt in de rustige en kindvriendelijke buurt Middenhoeve in de wijk Dubbeldam. Winkels, scholen, parken, sportfaciliteiten en het openbaar vervoer bevinden zich op korte afstand. Direct naast Dubbeldam ligt een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: de Dordtse Biesbosch en ook Bosgebied de Elzen, die nagenoeg in elkaar overlopen. Deze zijn beiden op loop en op fietsafstand. Daarnaast ligt de woning ook nog eens op slechts tien minuten afstand van het historische centrum van Dordrecht en zijn de N3, A15 en A16 ook gemakkelijk bereikbaar.
Dit alles bij elkaar maakt het een perfecte locatie voor gezinnen, stellen en iedereen die op zoek is naar een centrale maar ook rustige en mooie woonplek.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Via de overdekte entree komt u in de ruime hal. Direct links treft u een vaste kast met extra bergruimte en daarnaast de meterkast met Aquacel waterontharder. De meterkast is uitgebreid naar 9 groepen en met 3 fase. Vervolgens treft u de toiletruimte met wandcloset en fontein, de trapopgang naar de eerste verdieping en een ruime trapkast. Alle deuren in deze ruimte zijn "Gers deuren", in totaal 5 stuks. Wat het geheel een chique en stoere aanblik geeft.

De royale woonkamer is voorzien van grote raampartijen aan zowel de voor-, achter- als zijkant, wat zorgt voor veel natuurlijk licht en een aangename sfeer. Aan de voorzijde zit voor het grote raam een elektrische Markies als zonwering. Daarnaast is de woonkamer voorzien van een schuifpui met draaikiep functie, met toegang naar de achtertuin. Voor de gehele opening van de schuifpui zit een plissé hordeur. Er is ook een elektrisch zonnescherm aanwezig, wat zorgt voor een extra heerlijke schaduwrijke plek. Verder is de gehele begane grond voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming als hoofdverwarming.

De moderne open keuken, gelegen aan de achterzijde van de woning, is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, te weten; een koel-/vriescombinatie, inductiekookplaat (2023), vaatwasser (2023) en een combi oven/magnetron. De keuken is luxe afgewerkt met een composieten aanrechtblad met extra elektra aansluit punten, veel bergruimte door diverse laden en kasten en voorzien van een fijne hoekcarrousel voor het opbergen van o.a. pannen. Vanuit de keuken is er tevens een deur naar de achtertuin, welke ook is voorzien van een plissé hordeur.

De woning beschikt over een verzorgde voor, achtertuin en balkon. De achtertuin en het balkon zijn gelegen op het westen, waardoor u hier optimaal kunt genieten van de middag- en avondzon. De tuin biedt tevens toegang tot de eigen garage door middel van een loopdeur. Toegang tot de straat is mogelijk door een elektrische roldeur voor het parkeren van 1 auto of bijvoorbeeld het inrichten van een werkplek. Er is een zij- achterom en aan de zij- en voorkant van de woning is veel openbare parkeergelegenheid en mogelijkheid voor het elektrisch laden van de auto.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers, allen voorzien van grote ramen met veel lichtinval.

Slaapkamer 1 (master) is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een airco, elektrische screen, verstelbare hoog-laag plissé gordijnen en een vaste inbouwkast. De kamer is afgewerkt met moderne akoestische wandpanelen met verlichting. De kozijnen zijn van kunststof en in de ramen zit HR++ glas en een uitneembare hor in het draai-kiepraam.

Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een airco. De deur en de kozijnen zijn van kunststof met HR++ glas ramen. Er is tevens een plissé hordeur aanwezig. Vanaf deze slaapkamer is er toegang tot het dakterras. Op het dakterras vind u een elektrisch bedienbaar zonnescherm over nagenoeg de volle breedte van de achterpui (kamer 2+3).

Slaapkamer 3 is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ook voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas en een uitneembare hor in het draai-kiepraam. Ook daar zijn verstelbare plissé gordijnen aanwezig.

De moderne badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche, wastafel, tweede toilet, een raam met afstandsbediening (batterij) en een designradiator (2023). Dankzij de neutrale kleurstelling valt de badkamer bij iedereen in de smaak.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevindt zich een royale slaapkamer waar eventueel 2 kamers van gemaakt kunnen worden.
Op deze verdieping is zeer recent een nieuwe kunststof dakkapel geplaatst (540 cm breed). Deze toevoeging zorgt niet alleen voor extra ruimte, maar ook voor veel licht. De dakkapel heeft afneembare roosters, geïntegreerde dakgoten, uitneembare horren in ieder draai-kiep raam en 2 afzonderlijk bedienbare elektrische rolluiken. Daarnaast zijn de ramen ook voorzien van HR++ glas en bevatten alle ramen geïntegreerde jaloezieën. Lekker gemakkelijk met schoonmaken!

In het plafond van de dakkapel en in de kamer zelf zitten dimbare inbouwspots. De kamer dient nog verder afgewerkt te worden, maar is perfect te gebruiken als vierde (of zelfs bij twee een 5e) slaapkamer, thuiswerkplek of hobbyruimte.

Op de voorzolder bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en droger. In 2023 is er een hybride warmtepomp geplaatst samen met een nieuwe Intergas cv-ketel. Ook zijn er aansluitingen aangelegd (water aan- en afvoer) voor het eventueel plaatsen van een wastafel. Daarnaast zijn er elektra voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van zonnepanelen.

Bijzonderheden:
- Gelegen in de populaire buurt Middenhoeve in de wijk Dubbeldam;
- Eigen garage;
- Iedere kamer is voorzien van een internetaansluiting;
- Het energielabel is opgenomen vóórdat de huidige eigenaren de woning duurzamer hebben gemaakt, waarschijnlijk nu A ipv B label;
- Overal HR++ glas;
- In 2023 zijn de vloer (dubbel : boven + onder) en het dak geïsoleerd, in 2012 de spouwmuren
- Hybride warmtepomp en Intergas cv-ketel in 2023;
- In 2023 zijn er 3x mitsubishi airco's geplaatst voor koelen en verwarmen;
- De kwaaitaalvloer is gerepareerd en heeft een (nagenoeg levenslange) kwaliteitsgarantie;
- In 2024 zijn er nieuwe dakpannen geplaatst;
- Alle voorbereidingen voor zonnepanelen zijn getroffen;
- In 2023 is er een grote kunststof dakkapel geplaatst;
- Qauacel waterontharder 2023;
- 5 Gers deuren op de begane grond;
- Fraai aangelegde voor- en achtertuin en balkon op het westen;
- Kortom: zéér compleet en duurzaam!;
- Oplevering in overleg.

Enthousiast geworden? Dat kunnen wij ons voorstellen! Maak dan snel een afspraak voor een oriënterende bezichtiging van deze woning. Jouw eigen woning nog niet verkocht? Wij komen graag bij jou langs! Bel voor een vrijblijvend verkoopgesprek met één van onze 10 vestigingen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Ooms Makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem je eigen NVM-aankoopmakelaar mee.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 457
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Dakraam Ja
Plat dak Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel B
In overleg Ja
Rolluiken Ja
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 153
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Vloerverwarming Gedeeltelijk, warmtepomp
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1100 Breedte: 632 Oppervlakte: 70
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 457
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Dak type Plat Dak
Dakraam Ja
Plat dak Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel B
In overleg Ja
Rolluiken Ja
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 153
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Vloerverwarming Gedeeltelijk, warmtepomp
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1100 Breedte: 632 Oppervlakte: 70
Ligging achtertuin west Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Ooms Makelaars Dordrecht