Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime en Lichte 4-Kamerwoning met Drie Balkons en Prachtig Uitzicht – Van der Helmstraat 373

Welkom bij Van der Helmstraat 373, een prachtige woning op de 4e etage met alle ingrediënten voor comfortabel en zorgeloos wonen. Deze lichte en ruime woning biedt niet alleen een heerlijk woonoppervlak, maar ook diverse mogelijkheden om de indeling aan te passen naar jouw wensen.

Indeling en Wooncomfort Deze woning beschikt over vier kamers, waaronder een ruime zitkamer die naadloos overgaat in de open keuken en een verbindende gang. Mocht je behoefte hebben aan een nog ruimere leefruimte, dan is het eenvoudig mogelijk om de woning om te vormen naar drie kamers, voor een nog rianter gevoel. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval, waardoor de woning altijd licht en aangenaam aanvoelt.

Unieke Hoekligging met Drie Balkons Dankzij de perfecte hoekligging beschikt deze woning over maar liefst drie ruime balkons, waarvan één meer dan 4 meter breed is. Hierdoor is er altijd wel een plek om van de zon te genieten, met vrij zicht rondom. Of je nu ’s ochtends van je koffie wilt genieten in de zon, of ’s avonds wilt ontspannen met een drankje, er is altijd een perfect balkon beschikbaar.

Goed Onderhouden Woning De woning is uitgerust met isolerende beglazing, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. De keuken is compleet met een aansluiting voor de wasmachine, en er is een vrijstaande koelkast aanwezig. Het complex is goed onderhouden; recentelijk is de buitenzijde geschilderd en de balkons worden vernieuwd, waarbij het achterbalkon al voorzien is van glas. De woning beschikt over blokverwarming en een elektrische boiler voor extra comfort.

Perfect voor Starters en Studenten Deze woning is niet alleen een fantastische plek om te wonen, maar ook een super starters appartement of een ideale investering voor ouders van studerende kinderen. Met meerdere slaapkamers en een uitstekende locatie ten opzichte van de Erasmus Universiteit, biedt deze woning alles wat je nodig hebt. De ruime indeling, gecombineerd met de rustige en veilige buurt, maakt dit appartement ideaal voor studenten en starters die op zoek zijn naar een comfortabele en goed bereikbare woonruimte.

Praktische Voorzieningen en Groene Omgeving De woning bevindt zich op de 4e etage en is gemakkelijk bereikbaar via de lift. De rustige, veilige buurt biedt veel groenvoorzieningen en een overzichtelijke wijk dankzij de afwisselende hoog- en laagbouw. Je hebt toegang tot een zeer grote gemeenschappelijke tuin, eigendom van de VVE, waar je kunt zitten en barbecueën. Deze tuin is eenvoudig toegankelijk voor bewoners en biedt een oase van rust in de stad.

Perfecte Locatie Op slechts 500 meter afstand vind je een uitgebreid winkelcentrum met alle benodigde winkels en een grote markt op vrijdag. Het Kralingse Bos, met zijn uitgebreide recreatievoorzieningen en restaurants, ligt op slechts 5 minuten fietsen. Voor medische zorg is het IJsselland Ziekenhuis binnen 6 minuten te bereiken, en de Erasmus Universiteit ligt op slechts 10 minuten afstand. En met de metro op slechts 4 minuten fietsen, ben je in no-time in het centrum van Rotterdam.

Uitstekende Bereikbaarheid De openbaar vervoersverbindingen zijn uitstekend: op 100 meter afstand vind je een bushalte en een klein winkelcentrum, en met de fiets ben je in slechts 4 minuten bij de metro. Bovendien is er een gratis, zeer uitgebreide parkeervoorziening, waardoor je altijd een parkeerplek hebt.

Kortom, Van der Helmstraat 373 biedt de perfecte combinatie van ruimte, comfort, en een ideale locatie. Of je nu op zoek bent naar een fijne woning voor jezelf, een super starters appartement, of een veilige investering voor je studerende kinderen, deze woning is de ideale keuze. Wacht niet langer en maak van deze woning jouw nieuwe thuis!

Bijzonderheden in een Notendop:

- Voormalige huurwoning, klaar voor een nieuwe start
- Gelegen op eigen grond – geen gedoe met erfpacht!
- Extra grote berging met stroom, perfect voor al je spullen
- Drie balkons voor de ochtendzon in de keuken en zonsondergangen in de woonkamer
- VvE bijdrage: €297,64 per maand (excl. voorschot stookkosten van €75,00)
- Alles binnen handbereik: winkels, OV en uitvalswegen op loopafstand
- Aanvullende clausules van toepassing, dus vraag naar de details
- Oplevering? Kan snel en in overleg – jouw nieuwe avontuur begint hier!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 190
Aantal verdiepingen 1

Overige

Dak type Plat dak
In overleg Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1966
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1966
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 190
Aantal verdiepingen 1

Overige

Dak type Plat dak
In overleg Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Tweelwonen Rotterdam