Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar de ideale gezinswoning? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Wij hebben nu namelijk deze hoekwoning aan de Dopheide 2 in de verkoop! De woning met energielabel C kenmerkt zicht door een lichte tuingerichte woonkamer, semi-open keuken, vier slaapkamers, badkamer met ligbad en een ruime berging in de achtertuin. Verder heeft u een voortuin met eigen parkeerplaats, tweede berging en een achtertuin op het zuiden.

Gelegen in een kindvriendelijke en prettige woonomgeving met veel groen en speelgelegenheid voor kinderen. De woning ligt op korte loop-/fietsafstand van het wijkpark met kinderboerderij, scholen en het buurtwinkelcentrum De Kopermolen. Verder ligt het nabij een golfbaan en de recreatieplas ’t Joppe en ligt het gezellige en historische centrum van Leiden op fietsafstand. Uitvalswegen als de A4 en A44 zijn gemakkelijk te bereiken.

De feiten op een rij: - Gelegen in een kindvriendelijke en groene omgeving; - Ruime voortuin met eigen parkeerplaats en een stenen berging met dubbele deur; - Lichte woon-/eetkamer met een mooie parketvloer en veel lichtinval middels de grote raampartijen; - Nette keuken aan de voorzijde van de woning met een hardstenen keukenblad en voorzien van een 5-pits gasfornuis met oven en afzuigkap; - De openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin gelegen op het zuiden, waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten; - Grote nieuwe volledig geïsoleerde berging met betonvloer, ideaal voor hobby of werk aan huis; - Elektrisch zonnescherm aan de achterzijde; - Drie goede slaapkamers op de eerste verdieping; - De badkamer beschikt over een ligbad met douche, tweede toilet en dubbel wastafelmeubel met verwarmde spiegel; - Op de tweede verdieping is een verrassend ruime kamer aanwezig, welke zelfs nog op te splitsen is in twee slaapkamers; - Was-/stookruimte op de tweede verdieping; - Extra opbergruimte door de vaste kasten en vliering; - Verwarming en warm water door middel van een Remeha Avanta cv-ketel uit 2024; - Voorzien van dubbel glas (grotendeels HR++), vloerisolatie, gevelisolatie en dakisolatie; - Energielabel C.

*Onderstaande tekst komt enkel in de brochure

Wonen en koken Vanuit de hal komt u de lichte tuingerichte woonkamer in, voorzien van lichte wanden en een parketvloer. Aan de voorzijde treft u de ruime keuken, voorzien van een 5-pitsgasfornuis met oven, afzuigkap en natuurstenen aanrechtblad

Slapen en badderen Met vier ruime slaapkamers (mogelijkheid tot vijf) verdeeld over de eerste en tweede verdieping heeft u hier lekker de ruimte. De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een ligbad met douche, tweede toilet, dubbel wastafelmeubel en verwarmde spiegel.

Buitenruimte Via de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin welke is gelegen op het zuiden. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van uw privacy en vrije momenten. In de ruime voortuin is een stenen berging met dubbele deur aanwezig en is er voldoende ruimte om een auto te parkeren. In de achtertuin heeft u nog een nieuwe volledig geïsoleerde berging met betonvloer.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 418

Overige

Perceel oppervlakte 162

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 418

Overige

Perceel oppervlakte 162

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Fides makelaars